07.08.09, 15:38
Czy jest takie imię tureckie męskie? a jesli nie to jakies zbliżone do tego??????
Chyba bujnęłam sie w Turku, bedąc na wczasach z meżem, zostawiłam mu kartkę z adresem mailowym ale coś nie pisze... dodam tylko, że nie jest z tych co to ogladaja się za każda laska, raczej wyważony i nieśmiały, wiem ze pracuje cały dzień z przerwami małymi, ale coś nie pisze....moze odpuścił bo mąż...???
Obserwuj wątek
    • ninka1474 Re: Usain 07.08.09, 21:20
      Huseyin_ takie to imie u z dwoma kropkami, a moze pracuje w alanturze i na
      taksowce dlatego taki zapracowany he he...niesmialy ? no coz i tacy bywaja.
      pozdrawiam... moja przygoda z Huseyinem trwa juz 5 lat tez niesmialy i
      zapracowany ale znajduje czas na smski.Powodzenia
      • marti64 Re: Usain 07.08.09, 21:27
        Pracuje jako kelner, wiem ze ma full roboty bo widziałam jak ich gonią w tym hotelu, nawet nie wiem czy tam jest internet a nawet jakby to nie ma tam kompa swojego i tak to jest. Wiem ze wołali za nim z tego co usluszałam Usa czy cos, więc myślisz ze to Huseyin napewno? Wróciłam 2 dni temu, więc może się odezwie, młodszy i nieśmiały!!!!!!!!!!
        • yalvar Re: Usain 07.08.09, 23:37
          To już i tu zawitał wątek o żonie zakochanej w tubylcu z kurortu wakacyjnego?Sorry,ale jestem świeżo po lekturze forum:faceci z egiptu,i tam aż kipi od takich postów.I aż się robi słabo.A teraz twój post,i to gdzie?Na forum językowym.Litości.Chcesz sobie podeliberować o miłosnym uniesieniu,to znajdź odpowiednie forum.A swoją drogą,nie jesteś pewna jak facet ma na imię,a dałaś mu swój email?Ciekawe.
        • grazynanowa Re: Usain 13.08.09, 17:17
          marti64 napisała:

Wróciłam 2 dni temu, więc może się odezwie,młodszy i
          nieśmiały!!!!!!!!!!

Jak czytam Twoj watek, to tylko jedno nasuwa mi sie na mysl....
          dojrzala i naiwna !!!
          • marti64 Re: Usain 14.08.09, 08:42
            A jak czytam Twoją wypowiedź to jedno mi się tylko nasuwa: ZAZDROSNA
            I ZAWISTNA!
            Kobieto-nikt Ci nie każe czytać mojego wątku ani tym bardziej
            wypowiadać się , Ty pseudo dojrzała kobieto!!!!!!!!!!!!!!!
            • magdalenaa_b Re: Usain 14.08.09, 09:27
              Nie sądzę, żeby była moja przedmówczyni była zwistna i zazdrosna...

Ty za to faktycznie jesteś niedojrzała. Zakochać się można fakt, ale czy ty chociaż rozmawiałaś z tym człowiekiem? Nawet nie wiesz dokładnie jak on ma na imię, a adres mailowy mu dałaś? O tym właśnie mówiła Grażyna, a fakt, że reagujesz natychmiastową agresją, świadczy przeciwko tobie...
              • marti64 Re: Usain 14.08.09, 10:05
                Pewnie, że wiem jak ma na imię, tylko jakbyś czytała dokładnie to
                byś wiedziała, że chodzi mi o wymowę tego imienia i to
                zdrobniale!!!!!!!!!
                Dziewczyno-oczywiście, że z nim rozmawiałam, nie myśl że wszystkie
                dziewczyny, które dają adres maila chłopakom z Turcji to naiwne i
                niedojrzałe i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!!!!!!!!!!!!
                • magdalenaa_b Re: Usain 14.08.09, 11:46
                  Ależ słonko, czytałam dokładnie i dodam, że ze zrozumieniem. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale skoro z nim rozmawiałaś i znasz jego imię, to w jakim celu pytasz o to na forum?

Poza tym bądź tak uprzejma i przestań tu wrzeszczeć, bo po takich postach wnioskuję, że jesteś gówniarą, która w dodatku jest mężatką. Opanuj się.
                • amw77 Re: Usain 14.08.09, 20:24
                  marti64 napisała:

> Dziewczyno-oczywiście, że z nim rozmawiałam, nie myśl że wszystkie
                  > dziewczyny, które dają adres maila chłopakom z Turcji to naiwne i
                  > niedojrzałe i nie wrzucaj wszystkich do jednego wora!!!!!!!!!!!!

Oczywiscie, ze z nim rozmawialas jak obslugiwal Twoj stoilk przy okazji posilkow
                  w hotelu. Mniemam, ze Twoj maz tez z nim rozmawial. Moze zapytaj meza, ktory byc
                  moze ma lepsza pamiec od Ciebie, jak mial na imie Wasz kelner;). Dodaj tez, ze
                  dalas swojego maila temu ciezko pracujacemu tureckiemu chlopieciu , i ze sie w
                  nim zabujalas;).
            • amw77 Re: Usain 14.08.09, 17:56
              Droga marti64
              Otoz znakomita wiekszosc piszacych tu kobiet (swoja droga wybralas zle forum) jest w stalych zwiazkach z Turkami (sa to droga marti JUZ mezatki, czy narzeczone), wiec twoj argument odnosnie zazdrosci jest zalosny to po pierwsze. Po drugie zadna z tych kobiet nie jest zazdrosna o kelnera z hotelu:D. Po trzecie noz sie w kieszeni otwiera na teksty jakie tu zapodajesz czyli, ze mezatka po wakacjach zakochana w kelnerze z hotelu, jego imie akurat jest malo istotne bo Ty masz zobowiazania. Ja nazwe to glupota przez duze G, niedojrzaloscia i naiwnoscia przez duze N, choc Twoje ciasne myslenie kwalifikuje sie do bardziej dosadnych okreslen.

ps. Nie wiem czy ta 64-ka w Twoim nicku to jest rok Twoich urodzin, jesli tak to SORRY za okreslenie ale taka stara, a taka...tutaj nie dokoncze (domysl sie sama)

ps. zmien forum bo to nie miejsce na takie watki jak Twoj.
        • yalvar Re: Usain 14.08.09, 11:49
          Przeczytaj marti64,jeszcze raz co napisałaś w 1szym poście.Pytałaś,czy istnieje imię Usain?!!Nie pytałaś czy to zdrobnienie od imienia Huseyin.Wspomniałaś,że tak do niego zwracali się inni.Czyli logiczne jest,że nasunął się wniosek,iż ów kelner nie przedstawił Ci się osobiście.Jeżeli ktoś przedstawia ci się,twarzą w twarz,to jak można potem pytać,czy jego imię to na pewno Huseyin?A zrobiłaś to.Ninka1474 podpowiedziała,ci -że prawdopodobnie tak brzmi jego imię,a ty zapytałaś czy jest pewna,że to Huseyin,bo ty słyszałaś jak mówią,Usa czy Usain.Więc nie pytałaś czy to zdrobniała forma,tylko czy to właściwe imię.Poza tym,opisując swoją krótką historyjkę,licz się z faktem,że poddajesz to pod osąd innych.Tak działa forum,jest post i komentarze do niego.I nie każdy musi podzielać twój entuzjazm,i przyklaskiwać twojej historii.Z pewnością twoja przygoda może mieć zwolenników,jak i przeciwników.Powinnaś być tego świadoma.Jeżeli chciałaś uniknąć komentarzy,nie należało pisać o sobie(mężatka z mężem na wakacjach,i turecki kelner w tle)mogłaś się skupić na wątku o imieniu.Ale najwidoczniej chciałaś sprowokować jakąś dyskusję na ten temat,skoro dodałaś parę szczegółów.Nie dziw się zatem komentarzom,niekoniecznie przychylnym.I tyle.Więcej do tego wątku nie zamierzam wracać.Bo jak wspomniałam wcześniej,temat miłostek,chyba powinien się znaleźć na innym forum,aniżeli językowe.Pytanie o imię,ok,aprobuję,ale dalsza dyskusja zbędna.Pozdrawiam!
          • ninka1474 Re: Usain 14.08.09, 21:41
            Popieram i podpisuje sie pod odpowiedzia yalvar. Ja tez skupilam sie na imieniu
            i nie ciagnijmy tego dalej.Milego wieczoru...
            • marti64 Re: Usain 15.08.09, 13:33
              Do AMW77!!!!
              nie 64 to nie jest rok moich urodzin, jestem znacznie mlodsza a Tobie nic do
              tego! jesli nie masz po co pisac tutaj to po co odpisujesz na moj post? ja
              zadalam konkretne pytanie a ty piszesz mi o naiwnosci????? kobieto wyluzuj,
              naiwna to moze ty jestes, jesli nie znasz mojej historii to sie nie wypowiadaj
              zakompleksiona babo ze wsi, bo takich jak Ty dziewuch wiejskich to nigdzie nie
              brak a zwlaszcza zby dogryzc innym. Spadowa!!!!!
              • magdalenaa_b Re: Usain 15.08.09, 15:04
                Marti, napij się pomału zimnej wody, to ci przejdzie ;)
              • amw77 Re: Usain 15.08.09, 16:52
                Co z tego, ze jestes mlodsza?? To nie zmienia faktu, ze oprocz naiwnosci, jestes
                jeszcze wulgarna i zle wychowana. Swoim tekstem pokazalas, ze nie potrafisz
                trzymac nerwow na wodzy. Przeczytaj jeszcze raz swoj pierwszy watek, tak ze 3
                razy minimum. Jesli sama siebie nie jarzysz to podpowiem, ze w skrocie opisalas
                juz swoja historie, i zostala ona skomentowana. Jesli nie akceptujesz wypowiedzi
                innych, ktorzy nie aprobuja Twojego zachowania (czyli mezatka, ktorej w glowie
                wakacyjne romanse z hotelowymi kelnerami), to nie pisz nastepnym razem na forum.

ps. Do tej wody dodaj jeszcze pare kostek lodu...
              • schwinn1 Re: Usain 17.08.09, 13:59
                > zakompleksiona babo ze wsi, bo takich jak Ty dziewuch wiejskich to
                > nigdzie nie
                > brak a zwlaszcza zby dogryzc innym. Spadowa!!!!!

hola! hola! a co masz do kobiet ze wsi? sa gorsze?? poza tym czy
                jest tu moderator ktory moglby usunac wulgaryzmy wulgarnej kobıety z
                mıasta?

p.s.a moze to byl Musa? :-)) hehe. dobry pomysl ma amw- zapytaj
                meza ;-P
                • marti64 Re: Usain 17.08.09, 14:20
                  Dobra, dajcie już spokój!!!!
                  Napisać wątek na forum, to od razu człowieka zlinczują, że mężatka a
                  się zakochała, nie zna dokładnie imienia (bo niestety nawet znasz
                  imię to możesz nie być pewna, bo jest dużo podobnych) itp. to
                  znaczy, że trzeba od razu obrzucić błotem- że naiwna, głupia itp.
                  Ludzie opanujcie się, że ktoś się zakochał to nie znaczy że trzeba
                  go od razu zbesztać!
                • amw77 Re: Usain 17.08.09, 14:39
                  schwinn1 napisała:

> p.s.a moze to byl Musa? :-)) hehe. dobry pomysl ma amw- zapytaj
                  > meza ;-P

To mogl byc tez İsa;)
                  • marti64 Re: Usain 17.08.09, 14:47
                    A właśnie że to Huseyin a zdrobniale Usa!!!!!!!!!papappapa
                    • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:07
                      No niekoniecznie :-D...

Wczoraj oglądałam zawody w lekkieatletyce... W jednej z konkurencji wygrał sportowiec, o dźwięcznym imieniu... USAIN :-D.

A teraz, proponuję Hubert Urbański i pytanie do Milionerów, hihi ;)
                      • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:10
                        Na dowód, że takie imię istnieje, załączam link: sport.onet.pl/0,1273376,2026460,wiadomosc.html ;)
                      • marti64 Re: Usain 18.08.09, 13:12
                        Tak, tylko ten sportowiec o którym mówisz to pochodzi z Jemenu i
                        rzeczywiście pisze się Usain, a ja mówię tutaj o Turku, nie wiem czy
                        ze swoją błyskotliwością to zauważyłaś hehehhehehe
                        • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:18
                          Ależ zauważyłam, ale wiedz także, że wielu Turków/Turczynek ma imiona pochodzące z kultury arabskiej. Imiona te związane są z islamem. Tak samo, jak wielu obywateli Indii i innych krajów, gdzie jedną z dominujących religii jest islam (w tym Jemenu), nosi imiona... muzułmańskie. Nie błysnęłaś teraz swoim postem. Pronują uważną lekturę dotyczącą imion, kultury i religii mężczyzny twojego życia. ;)
                          • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:24
                            Sorki, nie doczytałam, Usain Bolt jest z Jamajki, a nie z Jemenu, a na Jamajce religią dominującą jest protestantyzm. Niemniej jednak, imię to wywodzi się z islamu. :)
                        • annis1 Re: Usain 18.08.09, 17:52
                          Usain Bolt jest z Jamajki
                          • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 18:05
                            Dzięki, już się poprawiłam kilka godzin temu ;)
                    • amw77 Re: Usain 18.08.09, 13:13
                      Twoj watek jest z 7.08 dzis jest 18.08. Ponad tydzien czasu, czyzby Twoja
                      pewnosc odnosnie imienia kelnera wynikala z tego, ze sie odezwal i Ci sie sam
                      przedstawil czy maz sobie przypomnial jego imie;)?
                      • marti64 Re: Usain 18.08.09, 13:17
                        a co ci do tego?
                        • amw77 Re: Usain 18.08.09, 13:23
                          Tak sobie pomyslalam sadzac po Twoich tutaj wypocinach i absurdalnych tekstach,
                          ze byc moze pozom intelektualny Twojego meza jest na nieco wyzszym niz Twoj
                          poziomie i jego pamiec odnosnie imienia Waszego kelnera lepsza niz Twoja. Biore
                          pod uwage opcje meza, bo 2 opcja (ze kelener sie skontaktowal) zdaje sie byc
                          niemozliwa, poniewaz Twoja frustracja i nerwy na tym forum siegaja zenitu;).
                          Poczekaj jeszcze, moze sie odezwie i sie przedstawi, nie badz w goracej wodzie
                          kapana skoro jestes duza juz dziewczynka;)
                          • marti64 Re: Usain 18.08.09, 13:33
                            jak widze takie głupie dziewuchy jak ty to frustracja mi sięga
                            zenitu, że takie głupie i zawistne chodzi po tej ziemi! Widać musisz
                            być nieszczęśliwym człowiekiem, że lubisz wszystkim dogryzać,
                            proponuję ci pojsc do Big Brothera, takich jak ty tam potrzebują-
                            zawistnych, paskudnych i zdołowanych!
                            • amw77 Re: Usain 18.08.09, 13:38
                              Ach jaka jestem paskudna, zawistna i zdolowana och och. Bo nie bylam w Turcji na
                              wakacjach (a TYLKO caly czas tutaj mieszkam:D). Ale mi przykro, w Turcji poki co
                              nie ma Big Brothera, wiec i nie aplikuje o udzial;). Placze ale...ze smiechu.
                              • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:39
                                Don`t cry baby... :-D Chcesz chusteczkę? ;)
                                • amw77 Re: Usain 18.08.09, 13:41
                                  Ano daj daj, chusteczek nigdy za wiele szczegolnie jak sie czyta tak smieszna
                                  lekture forumowa:D
                                  • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:42
                                    Mała Ci styknie? Bo ja już mam wielkości sporej chusty... And nothing else matters... :-D
                                  • malinowysad Re: Usain 18.08.09, 17:10
                                    Amw77,zwróc tylko uwagę,że marti napisała-jak widzę takie dziewuchy jak ty.
                                    Ja bym się obawiała,bo ona Cię widzi,a ty jej chyba nie:)a tak poza tym,to mam nadzieję,że jeśli ów kelner
                                    • malinowysad Re: Usain 18.08.09, 17:24
                                      Arrgh..Zerwało mi łącze.Chciałam dodać,że mam nadzieję,że ów kelner daruje sobie kontakt z tą panią.Bo niby po co mu ona?Mężatka,ignorantka,która szuka...No właśnie ,czego ona szuka,czego się spodziewa po tym kelnerze?Poza tym,odnajdźcie wcześniejszy wątek w ,którym marti pytała,czy jeśli dała kelnerowi adres email,to czy on będzie wiedział,że to email,jeśli ona tego nie uściśliła...No pytanie poniżej krytyki!Doprawdy!Pytanie czy w Turcji używają takich samych znaków w zapisie maili jak my,świadczy,że poziom twojej ignorancji również osiągnął zenit,podobnie jak twa frustracja!
                                      • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 18:01
                                        Z ciekawości aż poszperałam na forum...

No no no, interesujące. Marti jest prawniczką, tylko czemu używa takiego rynsztokowego słownictwa? W dodatku od kilku lat wciąż utrzymuje ten sam ton wypowiedzi... Wydawać by się mogło, że osoba wykształcona powinna reprezentować sobą jakiś zaawansowany poziom intelektualny i kulturalny. Tym bardziej prawnik, który z racji zawodu powienien umieć trzymać nerwy na wodzy...

Więc jak to jest w końcu Marti? Czemu obrzucasz innych błotem tak zupełnie bez powodu? Zauważyłam wiele niespójności w twoich postach. Jeśli natomiast ktoś zwrócił ci uwagę, to natychmiast reagowałaś i reagujesz nadal agresją. Dlaczego? Każdy ma jakieś problemy, ale nie każdy zachowuje się w ten sposób. Jeśli musisz odreagować stres, to zacznij sport uprawiać, zamiast wyżywać się na forum. Potem masz pretensje, że wszyscy są przeciwko tobie. Sorki, ale takim zachowanie, to raczej sympatii i przychylności ludzkiej raczej się nie zjednuje...
                                      • amw77 Re: Usain 19.08.09, 12:51
                                        Marti64,
                                        Zanim odpisalam Ci w tym watku powinnam byla poczytac Twoje teksty na forum
                                        gazety. Ponizej wybralam pare Twoich postow, ktore swiadcza na Twoja niekorzysc
                                        i niewatpliwie sa przykladem na to, ze masz powazne problemy emocjonalne. Jestes
                                        bardzo nieszczesliwa i pusta osoba (Big Brother to Twoje hobby, wypowiadzasz sie
                                        na temat programu bardzo czesto, znasz szczegoly dot.wystepujacych tam
                                        osob,ogladasz seriale, zyjesz zyciem aktorow itd.itp. - az dziw bierze, ze masz
                                        wyzsze wyksztalcenie prawnicze!). Choc wlasciwie w dzisiejszych czasach jest
                                        mnostwo osob z wyzszym wyksztalceniem, ktorzy mimo to sa ignorantami i bez grama
                                        kultury osobistej. Moze jest to spowodowane jakas depresja, lekami...nie wiem.
                                        Przepraszam Cie jesli Cie urazilam, poprostu nie wiedziaalm, ze masz powazne
                                        zyciowe problemy w tym zdrowotne.

forum.gazeta.pl/forum/w,154,31355146,34571977,Re_Do_marti64.html?wv.x=1 -
                                        bo Ty pewnie epitetow nie uzywasz;)

forum.gazeta.pl/forum/w,14,41305857,41526337,Do_epitafani.html
                                        forum.gazeta.pl/forum/w,99,32667160,32786983,Re_czy_to_deprecha_.html
                                        forum.gazeta.pl/forum/w,14,39918017,40079391,Re_Kazia_Szczuka_dzis_w_Zaloz_sie_.html?wv.x=1
                            • amw77 Re: Usain 18.08.09, 13:45
                              Widze, ze znasz kryteria przyjec do programu, aplikowalas i Cie odrzucili??? Jak
                              chcesz to dam Ci pare lekcji zawisci, paskudztwa i zdolowania:D
                              • magdalenaa_b Re: Usain 18.08.09, 13:46
                                Nic naprawdę nic nie pomoże... Edyta Bartosiewicz to mądra kobitka, wie o czym śpiewa... :-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka