clio_1 12.10.09, 14:06 Odcinek dobry, dobry ale nie najlepszy :-) Świetna scena z Lynette i Tomem i dziećmi. Obstawiam, że Danny i jego rodzice są chronieni jako świadkowie? Mają zatargi z mafią? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: 06x03 Never Judge a Lady by Her Lover 12.10.09, 19:57 jakis problem z dodaniem tytulu, hę? ;P calkiem przyzwoity odcinek. Troche smiechu, troche akcji, nowe ogniska zapalne :) znakomity wyklad jednego z blizniakow (nie mam pojecia, ktory w koncu jest w domu i co sie stalo z drugim. Przeciez zostal oczyszczony z zarzutow i w sumie moze wrocic do domu. Czy to on jest niby w Europie?) Lynette negocjujaca z Carlosem jak zawsze uroczo pijany Tom :) Susan miazdzaca Danny'ego rodzicielska pogadanka Angie z Dannym (bardzo podoba mi sie postac Angie. Fajnie napisana i fajnie zagrana) no i Bree i jej komentarze w restauracji naprawde niezly odcinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: 06x03 Never Judge a Lady by Her Lover 15.10.09, 20:12 zdecydowanie najlepszy odcinek w tej serii świetna reakcja dzieciaków Scavo na wieść o ciąży, boska Bree w restauracji no i w ogole wątek Bree-Karl fajnie sie rozwija powrot Johna zapowiada się ciekawie. Czyżby szykowano nam rywalizację Any i Gaby o jego względy? Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: 06x03 Never Judge a Lady by Her Lover 19.10.09, 14:01 rzeczywiście całkiem fajny odc ;) też podobał mi się wykład jednego z bliźniaków ;D świetna scena w restauracji i pijany Tom ;D najlepsza był mina Lynette, jak Tom wypił pierwszy kieliszek ;D Ciekawe kto w takim razie zaatakował Julie.. czyżby facet z którym myślała, że będzie mieć dziecko. Ciekawe kto to.. dobry pomysł z tym programem ochrony świadków ...................................................... ankieta dla emigrantów ;) www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwestionariusz/7184/ jakby ktoś miał czas i chęci, to proszę o wypełnienie ;) Odpowiedz Link Zgłoś