Gość: vidZka IP: *.promax.media.pl 02.01.10, 16:19 1. sezon 1999/2000: Gdy po jednej z wywiadówek w klasie maturalnej Monika straszyła Daniela paskiem. Tą słynną wymianę zdań pamiętam do dziś! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: Pamiętane scenki i wydarzenia z Klanu 02.01.10, 18:29 2. Jureczek i ciocia Stasia kontra napastnicy na Sadybie :) Akcja jak w jakimś filmie kryminalnym, a widok Jureczka biegającego z siekierą po domu - bezcenny :D Czy ktoś z Was - tak jak on - wozi w bagażniku siekierę? Ja chyba zacznę, wszak nigdy nie wiadomo kiedy się przyda :] Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Pamiętane scenki i wydarzenia z Klanu 02.01.10, 20:32 Jureczek po cos wiózł ta siekiere :) była długa scena jak tłumaczy, że ja ma w samochodzie. od razu wiedziałam, że bedzie akcja, bo jak dubeltówka jest na scenie, to musi wypalic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Pamiętane scenki i wydarzenia z Klanu 02.01.10, 18:37 3. Maciek ("Co sie dzieje?") zamkniety w lazience z piwem i proba wywazenia drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Lodziarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.10, 19:25 Pojmany przez Rysia, of course. Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Lodziarz 02.01.10, 19:41 Jakimowicz jako Jakub wyznający love Beatce via nagranie na CD odtwarzane na laptopie + ognie wybuchające zza niego i okrzyki, że płonie z milości do Beti. imho chyba najbardziej mocna scena z tego serialu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Lodziarz 02.01.10, 20:53 z tego okresu widziałam wszystko, nawet Beatę z nim w pościeli "po", bez tych wszechobecnych wyrzutów sumienia a la Elzbieta, co niebywałe - ale "ja gorę!" nie było mi dane za to forever w moim sercu, zwłaszcza teraz, przy rudej wódzie - "to co, kochanie, może po koniaczku?" Pawła seniora w 48 h po zatrzymaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutka Mariolka IP: 195.117.57.* 02.01.10, 21:00 Mariolka - tzw.moment z okazji naprawy pralki - prof.się wykazał Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Lodziarz 02.01.10, 21:22 petshopgirl napisała: > z tego okresu widziałam wszystko, nawet Beatę z nim w pościeli "po", bez tych > wszechobecnych wyrzutów sumienia a la Elzbieta, co niebywałe - ale "ja gorę!" > nie było mi dane > > za to forever w moim sercu, zwłaszcza teraz, przy rudej wódzie - "to co, > kochanie, może po koniaczku?" Pawła seniora w 48 h po zatrzymaniu teraz to już pewnie, gdyby dane było KLANOWI gościć w nszych telewizorach jeszcze 10 lat, to pan doktor 'po koniaczku' już nie powie ani razu po tym 'incydencie' ;) Odpowiedz Link Zgłoś
matthias_88 Re: Lodziarz 03.01.10, 00:31 jeny, mam gonitwe mysli, jak zawsze, gdy probuje sobie przypomniec cos eXtra z klanu. mam chyba zbyt duzo pieknych wspomnien z tym serialem:) na pierwszy plan wylania sie u mnie teraz dialog Rycha ze swietliczanka z ktora zdradzil grazke(?-czy moze prawie zdradzil - nie pamietam), gdy ta przyniosla mu zarcie do remontowanego przezen mieszkania - "co prawda nie jestem glodny, ale kurczak sie nie zmarnuje" (nie mam pojecia czemu mnie to smieszy od tylu lat) i jeszcze moni, ktorej chyba jeszcze bogdan zwrocil uwage, ze za duzo pije: "przeciez wiesz, ze lubie saczyc podczas pracy." wypowiedziane jak zwykle ze wspaniala ekspresja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidzka Monika vs Daniel IP: *.promax.media.pl 03.01.10, 16:05 Moni była najlepsza gdy po wywiadówce do Daniela "bo zaraz wezme pasek i inaczej porozmawiamy" i to wypowiedziane takim surowym tonem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holt_ Re: Pamiętane scenki i wydarzenia z Klanu IP: *.ghnet.pl 03.01.10, 22:12 nooo...myślę, że najbardziej niezapomnia je st prośba pani Stasi do Władka-Kęstowicza wypowiedziana z kresowym akcentem zmieniającym lekko "ł" w "l", a prośba mianowicie brzmiała "Władziu, podaj mi śmietanki z łaski swojej"..... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pamiętane scenki i wydarzenia z Klanu 04.01.10, 11:44 Takiej sceny w Klanie nie było, to potem internauci wymyślili :-) Odpowiedz Link Zgłoś