reniatoja 23.03.10, 08:28 jak wam się wczoraj podobały ujęcia "spod podnoszacej sie powieki" Igora oraz zbliżenia na jego pojedyńcze oko? A w zajawkach ta łza... Czyż nie wzruszyło was to do głębi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: Igorowe OKO IP: 93.159.143.* 23.03.10, 10:39 Oj tak, kamera w igorowym oku z kurtyną-powieką to było mistrzostwo świata! Jak w kreskówce:)))) Ciekawe co za orzeł to wymyslił;) Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Igorowe OKO 23.03.10, 11:40 Gość portalu: kkk napisał(a): "Oj tak, kamera w igorowym oku z kurtyną-powieką to było mistrzostwo świata! Jak w kreskówce:)))) Ciekawe co za orzeł to wymyslił;)" Tfurcy "Na Wspolnej" zaczynaja czerpac inspiracje z kultury wysokiej - kurtyna Igorka wypisz wymaluj jak z "Motyla i skafandra". Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Igorowe OKO 23.03.10, 18:14 Gość portalu: kkk napisał(a): > Jak w kreskówce:) Aaaaaa :D Od razu mi się skojarzył kojot walczący ze strusiem, który ciągle obrywał. Tak mi to przypasowało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
petshopgirl Re: Igorowe OKO 23.03.10, 22:22 cholera, ja przez moment "widziałam" uchylone usta ze srebrnym, pośród białych, zębem :-/ (tęczówka i białko) sorry:) Odpowiedz Link Zgłoś