Gość: Anka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 12:01 nie ma sie co dziwic, ze przegrali - toz to manekiny lepiej tancza;) i naturalnie podklad muzyczny wiecznie ten sam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 12:33 Obie pary tańczyły jak na balu zombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 12:58 Sedziowie, albo dostali pelen pakiet w elmedzie, albo jechali na ziolkach doktor Edyty, bo nie wiem jak oni wytypowali ich do finalu? A co na koniec Kryska powiedziala do Edyty, ze ta zrobila taka mine? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:04 Edyta zaproponowała, zeby poszli wszyscy razem na kolacje, na co Kryśka powiedziała, "ale ja nie jestem głodna" z miną, jakby jej Edyta kazała zjeśc np. wlasną rękę Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:11 Edzia się spytała, czy nie pójdą może we czwórkę na kolację. a Krysia odrzekła, że głodna nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 15:33 Dziwie się, że Ci aktorzy robią z siebie takich debili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.aster.pl 21.05.10, 19:30 lilith76 napisała: > Obie pary tańczyły jak na balu zombie :) > Dokładnie! To była 'Noc żywych trupów 16'. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchtor Re: Lubiczowie a konkurs tanca 29.05.10, 15:43 Zmieńcie podkład muzyczny w końcu!! Bo i Lubiczowie i Bożenka tańczą przy tym samym:P Odpowiedz Link Zgłoś
lady_haha Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:05 Taaa, podkład jest nie do zdarcia. Tango Lubicz będzie nam towarzyszyć przez następne 957 odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
dfgfdg Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:12 Ta scena byla na maksa zenujaca. I po co w ogole zostal wprowadzony ten watek? Chyba li tylko na fali popularnosci Obsranca z gwiazdami i innych badziewi tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 13:33 i tak sie jeszcze zastanawialam, po kiego diabla do takiej sceny cala sale wynajmowali - przeciez to mozna bylo jakos zamarkowac. a tu pustki na konkursie... Odpowiedz Link Zgłoś
deczko Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 13:54 A widzieliscie ile tam bylo pucharow? Odpowiedz Link Zgłoś
bella_cwir Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 14:41 Widziałam !! Pucharów było chyba z 50 !! A par biorących udział w konkursie zaledwie 5-10 !! hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 15:31 czy mi się wydawało czy te puchary były identyczne? a na widowni garstka osób:/ toż to nawet jurorów było tylu samo co par:p Odpowiedz Link Zgłoś
renatka_1 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 21.05.10, 15:33 a może to były puchary dla publiczności, że wytrzymali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.home.aster.pl 21.05.10, 17:17 Niezły kwas, ten konkurs!! A Kotulanka i Stockinger, odpowiedni dystans jak zwykle, zachować musieli!! Teraz dopiero Edyta utrze nosa Kryśce! :] Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 01:12 Przecież to zwykła intrygantka! szczerze wspołczuję Krystynie...jeszcze dziennikarze zrobili z niej wyniosłą panią Dziekan:(...to chyba jakies hieny zamówione przez Edytę??...Co niby miała jej odpowiedzieć?..przyjaźni kretynka z nią szuka czy zaczepki?...moze sama by się jakos opowiedziała?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.chello.pl 22.05.10, 10:27 Oddychaj głęboko, to tylko słaby serial ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 13:41 A ten sam instruktor ćwiczy naszą Bożenkę, jedna Warszawa- jedna szkoła tańca...tam wszystko jest w liczbie jednej Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 16:43 Bożenka prowadzi juz te swoje lekcje?...zgubiłam ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 17:51 nie jestem na bieżąco, gdyż opuściłam trzy odcinki;-) ale wątek pewnie wygaśnie zanim się na dobre rozwinie, no bo co niby Bożena musiałaby robić? tańczyć na rurze w jakimś podrzędnym seksklubie w Hiszpanii lub innej Germanii, wśród sliniących się upoconych "staruchów" po 20 tce? Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 22.05.10, 19:23 Dla mnie w ogóle ten watek byl podejrzany i dziwiłam sie, że jej rodzice tego nie widzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pani dziekan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 19:40 a mnie to w ogóle ubawiło, że jakakolwiek gazeta zajmuje się jakimś tam konkursikiem tańca i jeszcze opisuje ze szczególami panią dziekan ( której nikt nie zna) i jej wypowiedzi. Rozumiem, gdyby Krysia Lubicz była celebrytką, ale na Boga kto zna Panią dziekan ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: pani dziekan IP: *.chello.pl 22.05.10, 19:53 Redaktor brukowej to znajomy męża Edyty i to Edyta zmanipulowała artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: pani dziekan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 22:18 Sorry, ale pracuję w prasie i nie jest to możliwe. Żadna panna znikąd nie zmanipuluje artykułu. A nad dziennikarzem są redaktorzy wydań, szefowie działów i naczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
z_plus_z Re: pani dziekan 23.05.10, 00:46 > Redaktor brukowej to znajomy męża Edyty i to Edyta zmanipulowała > artykuł. Akurat artykuł w klanowej gazecie opisywał fakty. :) I to jak szczegółowo, nawet zacytowali słowo w słowo kwestię Pani Dziekan. Odpowiedz Link Zgłoś
z_plus_z Re: Lubiczowie a konkurs tanca 23.05.10, 00:43 > Dla mnie w ogóle ten watek byl podejrzany i dziwiłam sie, że jej > rodzice tego nie widzą... Był podejrzany, bo w tle każdej sceny grała "straszna muzyka". Gdyby zamiast jej dawali motyw "śmieszna puenta Rysia" albo "żart dra Lubicza", nie miałabyś takich odczuć. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 23.05.10, 09:09 Ale ten wątek - wg mnie jest podejrzany - choćby dlatego, że gdyby moja 17 letnia córka przyszła i powiedziała, że będzie gdzieś tam udzielać lekcji tańca, to najpierw bym to miejsce i organizatorów obejrzała. Bo potem bym została polską matka Geimer, co to doskonale wiedziała gdzie i po co córeńkę posyła ;) Rysiowie mają spięte pośladki w sytuacjach bardziej trywialnych, a tu żadnej dyskusji. Wali się ta rodzina, oj wali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 11:06 jak mają się dziećmi przejmować, jak mamusia całymi dniami martwi się profesokiem i jego zonką, a potem czytuje romansidła po nocach, a tatuś zajęty pichceniem obiadków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moherowy beret Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.10, 12:44 lilith76 - urodzilas dziecko w wieku 17 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 15:29 Gdyby moja hipotetyczna 17 letnia córka. Gdyby moja realna córka za 16 lat. Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
imasumak Re: Lubiczowie a konkurs tanca 25.05.10, 14:20 Podkładu muzycznego nie mogli zmienić, bo doktorostwo zgubiliby rytm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 25.05.10, 16:42 no i samo stwierdzenie na koniec, że mają nadzieję, że ich znajomi tej gazety nie czytaja- obawiam się, że TO wydanie kupi cała Warszawka, a na pewno cały uniwerek i wydział Pani Dziekan Krystyny Lubicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.home.aster.pl 25.05.10, 16:55 Czy pani dziekan Lubicz nie ma większych problemów? Niech zakończą już te tańce, może przestanie chodzić wiecznie nabzdyczona, bo już się przykra robi!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 12:03 Czemu nabzdyczona?....ja jak zawsze podziwiam jej opanowanie...i chyba dobrze, ze taka jest bo pewnie nic nie da się zrobic temu dziennikarzowi nawet jesli zostal przez Edyte kupiony.Najwazniejsze, że mąż ją wspiera- jak Edyta sie dalej posunie to moze zadziała...a ze nie jest typem pieniacza to moze skutecznie... Co do nakladu...wiadomo, ze na uczelni wszyscy przeczytają a co sobie pomyslą, pewnie zalezy od znajomosci sprawy i Pani Dziekan... Odpowiedz Link Zgłoś
qpiska Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 14:17 cały ten wątek ze szkołą tańca, konkursem jest jak dla mnie b e z n a d z i e j n y... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_poranka Re: Lubiczowie a konkurs tanca 27.05.10, 16:54 doktor dziekan Lubicz najadłszy sie wstydu sama zrezygnuje z kursu i wezmie się za dorobek naukowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Lubiczowie a konkurs tanca IP: *.home.aster.pl 27.05.10, 16:57 Wg mnie, Kotulanka jest ostatnio ciągle nabzdyczona, a nie opanowana! Nie mówiąc już o dystansie, który zachowuje w stosunku do Stockingera... Odpowiedz Link Zgłoś