Gość: Widz IP: *.opera-mini.net 03.06.10, 17:35 Wasik pod nosem, prawdziwy meski gruby glos - mutacja w toku, chlop jak dab. Jasiek nam dorasta. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acce Re: Jasiek z Klanu IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.10, 17:55 I coraz bardziej antypatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
nedzioza Re: Jasiek z Klanu 03.06.10, 20:36 Dziś grał w kometkę czy inne tego typu badziewie (sic!) z tatą Trupkiem zamiast z tatą Piotrem laski w parku podglądać więc nie dziwota, że frustracje przechodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Jasiek z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.10, 21:19 teraz to juz bedzie STARY JACEK albo STARY PIOTR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: Jasiek z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 12:54 ten chłopak mnie rozwala. ciągle nadąsany, a Beata tylko uśmiecha się dobrotliwie na wszystkie jego humory. no i te jego przytulanie się z tatą Piotrem mnie dobija. mam dwóch braci i nie pamiętam by któryś w tym wieku bez przerwy robił przytulanki z ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Jasiek z Klanu IP: *.icpnet.pl 04.06.10, 13:24 ojej no, może tata Piotr lubi przytulać młodych chłopców;D;D.... A swoją droga, to Becia spełnia każde kaprysy i zachcianki swych dzieci. Dla Małgosi jest z Jackiem, wiec jak Jachu strzeli focha to bedzie musiała byc i z Piotrem coby mu dogodzić...żal mi jej, taka fajna kobieta, a dzieci takie nieudane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Piotr Re: Jasiek z Klanu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.06.10, 13:38 ciekawe czy już mu się szlaban podnosi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Jasiek z Klanu IP: 83.1.183.* 10.06.10, 18:38 oj, nie zdziwi\labym sie gdyby Jasiek cos z Margooo zrobil. wkoncu to jego przyrodnia jest wiec wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benek Re: Jasiek z Klanu IP: *.xdsl.centertel.pl 18.06.10, 16:41 Paweł (Janek z klanu) chodzi ze mną do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Jasiek z Klanu IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 09:26 i jaki jest na codzien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Jasiek z Klanu IP: 85.222.87.* 19.06.10, 09:54 'na co dzień' to go pewnie nie ma ;) Chodziłam z innym dzieckiem serialowym do szkoły, fajny chłopak, i zdolny akurat był, skromny nawet, potem studiował dwa kierunki więc mu nie zaszkodziło (inna sprawa, że gdyby nie serial to miałby szansę na jakieś bardziej ambitne projekty) a jak wam się Jasiek sprawuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka_poranka Re: Jasiek z Klanu IP: *.multimo.pl 19.06.10, 09:32 Gość portalu: Benek napisał(a): > Paweł (Janek z klanu) chodzi ze mną do szkoły... tia..."też jestem Wojtek i mam 12 lat" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Jasiek z Klanu IP: *.icpnet.pl 19.06.10, 12:34 A co sie dziwisz???!!! Zdarza się że np w Warszawie zwykłe dzieci chodzą wraz do klasy z dziećmi które grają w serialach filmach albo występują w reklamach, przecież nie będą dla nich tworzyć innych klas, ale prędzej sa to szkoły , przedszkola , złobka prywatne gdzie nikogo nie dziwi że np chodzi taka serialowa Małgosia czy np po dziecko do szkoły przychodzi Artur Żmijewski, czy paweł Małaszyński czy bóg wie kto. Odpowiedz Link Zgłoś
dickpope Re: Jasiek z Klanu 19.06.10, 14:46 może go niedługo romans z Donatą czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś