em.haa 30.09.10, 20:39 Ooo... Emilka w ciąży... 15 letnia dziewczynka :) Zapłodniona przez sponsora :) Coś się dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: NW - Emilka :) IP: *.chello.pl 30.09.10, 20:42 A to Emilka wymiotowała na koniec? Pomyślałam raczej o Agnieszce... Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: NW - Emilka :) 30.09.10, 20:46 Eee Emilka, Agnieszka nie może mieć dzieci. Bardziej prawdopodobna ta mała, postura jej i włosy jej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: NW - Emilka :) IP: *.raabe.com.pl 01.10.10, 09:06 Jak w serialu babka nie może mieć dzieci, to z reguły w końcu zachodzi w ciążę, dlatego pomyślałam o Agnieszce ;) Możliwe, że Emilka, nie patrzyłam uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia em.haa IP: *.elblag.vectranet.pl 01.10.10, 21:59 em.haa napisała: > Eee Emilka, Agnieszka nie może mieć dzieci. _________________ A dlaczego nie moze , ktoś kto poronił to nie znaczy ze nie moze... fakt coś tam było wspomniane , nawet przez nią saMĄ ALE NIGDY KONKRETNIE... nie jest wiadome czemu nie moze miec dzieci.wiadomo ze poroniła ...wiele kobiet roni a potem szczesliwie donosi... Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: em.haa 01.10.10, 23:13 Tyle to ja wiem, ona tam gadała że nie może i z tą adopcją kombinowała. Nie znam się na medycynie więc przytaczam to co tam widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: NW - Emilka :) IP: *.as.kn.pl 01.10.10, 06:40 Rzeczywiście była taka scena przed wakacjami, że Emilka była w domu sponsora i wielce zdenerwowana, wręcz roztrzęsiona, wróciła do domu, ale potem już tego wątku nie ciągnęli. Widać,że jednak coś tam w tym domu było między nimi, choć dziewczyna się zapierała, że nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaaaaaaaaaaa Re: NW - Emilka :) IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 09:50 Emilka będzie w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: NW - Emilka :) 01.10.10, 09:59 omujborze, jakie to banalne i serialowe. Magda rodzi, więc zeby nie było pustki natychmiast pojawia się kolejna ciąża z wpadki. Zawsze mnie to zastanawia, ze w dzisiejszych czasach, tacy inteligentni ludzie w tych serialach, a proporcja ciąż planowanych do wpadkowych to chyba 1 do 10, smieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Re: NW - Emilka :) IP: *.subscribers.sferia.net 01.10.10, 10:36 e tam poroni, albo zrzecze sie praw rodzicielskich na rzecz Weroniki i jej męża ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuwu Re: NW - Emilka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 21:36 to już prędzej na rzecz cioci Agnieszki i wujka dyrygenta, którzy dzieci mieć nie mogą z jakiej paki Weronice ma oddawać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: NW - Emilka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 10:26 no i dobrze, nich sie w koncu zacznie cos dziac w tym serialu, bo od przerwy wakacyjnej minął juz miesiac i straszna nuda jak narazie.. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: NW - Emilka :) 01.10.10, 11:31 Myślicie, że to sponsor? A może jakieś dopalacze, narkotyki.. Też na topie ostatnio. Ale z ciążą byłoby ciekawiej;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Obejrzałam powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.10, 11:48 To była Emilka. Ale bardziej zaskoczyły i rozśmieszyły mnie te półprzezroczyste drzwi od kibelka, w dodatku podświetlonego od środka. Czyli z zewnatrz doskonale widać osobę, która ma baaaardzo duuużu problem ze zrobieniem kupy, o podcieraniu się nie wspomnę, widać jak kobitka zmienia podpaskę, widać czy facet po siusianiu otrząsa ptaka czy go wyciera. Ja chyba wolę typowe drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Obejrzałam powtórkę 01.10.10, 12:01 Na dopalacze za wcześnie, te odcinki kręcili jakiś czas temu jeszcze zima za oknami u nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Obejrzałam powtórkę 01.10.10, 12:03 Swoją drogą oni to dopiero są do przodu z kręceniem! Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Obejrzałam powtórkę 01.10.10, 13:15 Czapki zdjęli z głów to już jakby po tym siarczystym mrozie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Obejrzałam powtórkę IP: *.as.kn.pl 01.10.10, 17:42 Ale jak taki 30-letni sponsor może pozwolić sobie na seks z nieletnią bez zabezpieczenia?? Nie mieści mi się w głowie taka lekkomyślność. Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Obejrzałam powtórkę 01.10.10, 18:15 Serialu by nie było :) Ciotka Agnieszka będzie dochodzić kto to, pewnie zapragnie go oskarżyć :) O ile Emilka nie będzie chciała usunąć, co pewnie okaże się dość nieudolne i wyjdzie na jaw :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Obejrzałam powtórkę 01.10.10, 23:18 Też mnie to zaintrygowało :) To będzie najdroższy luźny numerek w jego życiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: Obejrzałam powtórkę 02.10.10, 08:54 Jak go znajdą, bo szybciutko się zmył, ale ciotka Aga już tam wie że to na pewno on jest sprawcą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Obejrzałam powtórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 22:56 Fajna ta dziewczyna, która gra Emilkę, bardzo naturalna. Wątek też OK. Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Oo 03.10.10, 09:33 Weszłam na stronę serialu a tam głosowanie: Która para lepiej sprawdziłaby się w roli rodziców adopcyjnych? Doświadczeni Adam i Weronika czy dojrzali Rafał i Agnieszka? Hmmm... czyżby Emilka chciała oddać? Ktoś coś o tym wspominał. Odpowiedz Link Zgłoś