Dodaj do ulubionych

Walach w MjM

09.11.10, 23:18
Walach w roli prokurator - żylety?
Kompletnie mi nie pasuje w tej roli :/
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Walach w MjM IP: *.chello.pl 09.11.10, 23:35
      Ja ją lubię, więc poczekam z ocenami.
      Swoją drogą - małżonek z serialu, to ona do serialu, i budżet domowy się zamyka ;)
      • dzidzia_bojowa Re: Walach w MjM 10.11.10, 08:03
        Pamiętam ją z "Pensjonatu pod Różą", nie była tam jakąś mimozą, raczej ostra była. Widzę ją jako żyletę.
      • Gość: kemot97 Re: Walach w MjM IP: 212.183.140.* 10.11.10, 08:03
        kim jest maz Walach?

to samo z Mirka i dyrkiem Arkiem - przynajmniej maja za co zyc razem ;
        • yoka1 Re: Walach w MjM 10.11.10, 08:06
          > kim jest maz Walach?

Aktor grający Michała, męża, jeszcze, tej czarnej, co miała romans z Mareczkiem i siedziała w więzieniu
        • joanb333 Re: Walach w MjM 10.11.10, 08:07
          Prawdziwym mężem Walach jest serialowy Michał Łagoda (Paweł Okraska)
          • Gość: gość Re: Walach w MjM IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 13:39
            Następne kumoterstwo.
    • Gość: vayacondios Re: Walach w MjM IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 09:02
      a ja myslę, że się nadaje, ale wczorajsza scena w barze, ło matko. Coraz bardziej wkurza mnie Młynarczyk, siedział tam i się jakoś głupkowato usmiechał "pod wąsem", co to miało być? Okazywał złość, żal po rozstaniu czy jeszcze jakies inne emocje, bo ja się nie mogłam zorientować
    • iza232 Re: Walach w MjM 10.11.10, 10:08
      Ja jej nie lubię :(
      • railly Re: Walach w MjM 10.11.10, 10:20
        To jest watek na siłę, w serialu nie może być przecież szczęśliwego związku bez zdrad i innych komplikacji, najczęsciej najbardziej niedorzecznych. Tomek był w tym serialu chyba jedynym porządnym facetem (poza Luckiem oczywiście), ale musieli go wpakować w jakieś dziwne układy i wzdychanie z tęsknotą. A to że nosi w porfelu zdjęcie byłej dziewczyny - porażka. Nieładnie, panie Chodakowski.
    • Gość: tt Re: Walach w MjM IP: *.aster.pl 10.11.10, 10:33
      zavsze_usmiechnieta napisała:

> Walach w roli prokurator - żylety?
      > Kompletnie mi nie pasuje w tej roli :/

Chwila! Toż daj kobiecie szansę. Ledwie się pokazała i już nie pasuje?
      Mnie jej pojawienie się cieszy. Jest to bardzo estetyczna pani. Będzie jakąś przeciwwagą dla bezgranicznie brzydkich Mroczków.
      • yoka1 Re: Walach w MjM 10.11.10, 11:13
        ale ma jakąś denerwującą manierę, jak gra.

Wydaje mi się, że jeszcze w "Pensjonacie pod różą" jej nie miała i wtedy bardzo mi się podobała. Teraz trochę mnie wkurza np. w "Tancerzach"
        • Gość: opa_hopa Re: Walach w MjM IP: *.as.kn.pl 10.11.10, 12:42
          jest świetna! Wreszcie ktoś, kto potrafić zagrać emocjami.
          • Gość: Anka Re: Walach w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:09
            odnośnie Magdy Walach i Jej maniery, też to zauważyłam, już podczas emisji "Pensjonatu pod różą", na początku myślałam, że to subiektywne odczucie, albo wypadek przy pracy, pojechałam do Krakowa, widziałam Ją kilkakrotnie w teatrze i niestety to jest styl gry pani Walach, szczególnie razi mnie kiedy się śmieje, wykonując taki dziwny grymas, myślę, że niekontrolowany, dlatego akurat za to Jej nie obwiniam.
    • bonnie75 Re: Walach w MjM 10.11.10, 13:07
      A czy ktos moglby powiedziec panu Mlynarczykowi, zeby przestal wyglaszac swoje kwestie na jakims dziwnym przydechu? Koncowki wypowiadanych przez niego zdan sa kompletnie niezrozumiale, bo facet szepcze :-///////
      I kompletnie nie rozumiem jakiejs dzikiej zazdrosci postaci odtwarzanej przez Mlynarczyka, podczas gdy sam nosi fotke bylej milosci pod zdjeciem obecnej rodziny w portfelu. Jezu, no kto tak robi????

A Walach jest swietna!
      Ale nie wiedzialam, ze aktorka grajaca postac Mirki i dyrektor Arek to para w realu :-)
      • Gość: antyfanka Re: Walach w MjM IP: 89.230.88.* 10.11.10, 13:47
        Wiadomo było, że z postacią Tomka coś "nie halo" skoro się całował z roztrzęsionym Chrumkaczem w pamiętnej omal-nie-samolotowo-katastroficznej scenie ;)

Walach mimo jej takiego rozedrgano-roztrzęsionego stylu gry bardzo lubię, natomiast Młynarczyk nie znoszę, tak jak już wspomnieliście kwestie na przydechu, grobowy mina i takiż tembr głosu i mocno ograniczona mimika (uśmiech i mars czołowy), zupełnie nie potrafi wiarygodnie przekazywać emocji, zawsze taki nadęty i sieriożny.
        • Gość: kemot97 Re: Walach w MjM IP: 195.224.9.* 10.11.10, 15:15
          Mlynarczyk tam nie gra, wszystkie sceny i kwestie czyta z promptera - zawsze jednakowo z jendakowa mina
          • Gość: Majka Re: Walach w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 17:08
            Mnie też rozśmieszyła ta scena ze schowaną fotografią byłej :/
            Masakra jakaś, kto w ogóle to wymyślił?
            Tomeczek zakochany po uszy w Gosi, ślub w szpitalu a tu się okazuje że nie zamknął jeszcze pewnego etapu w swoim życiu :/ i wzdycha do ukochanej z przed lat!
            Dla mnie ta scena to porażka!
            Zaraz się okaże że zdradzi Gośkę jak ta, wyjedzie to tej Francji, ech :/
            • Gość: izza Re: Walach w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 17:13
              Chyba większość oglądających tak odebrała tę scenę. Bez sensu. Pokazuje, jak bardzo nieprzemyslany jest scenariusz. Scena zrobiona sztucznie, bez przygotowania widza, dla potrzeb nowego wątku.
              • spinka0001 Re: Walach w MjM 10.11.10, 20:21
                a ja się cieszę, że Walach gra w Mjm, lubię ją mimo wspomnianej przez was maniery i uważam że dobrze że w serialu pojawiło się kilku dobrze grających aktorów i przede wszystkim prawdziwych aktorów
    • jerryone1 Re: Walach w MjM 11.11.10, 20:09
      hehe może lepiej by brzmiało...tępa zdzira:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka