zavsze_usmiechnieta 09.11.10, 23:18 Walach w roli prokurator - żylety? Kompletnie mi nie pasuje w tej roli :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Walach w MjM IP: *.chello.pl 09.11.10, 23:35 Ja ją lubię, więc poczekam z ocenami. Swoją drogą - małżonek z serialu, to ona do serialu, i budżet domowy się zamyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Walach w MjM 10.11.10, 08:03 Pamiętam ją z "Pensjonatu pod Różą", nie była tam jakąś mimozą, raczej ostra była. Widzę ją jako żyletę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Walach w MjM IP: 212.183.140.* 10.11.10, 08:03 kim jest maz Walach? to samo z Mirka i dyrkiem Arkiem - przynajmniej maja za co zyc razem ; Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Walach w MjM 10.11.10, 08:06 > kim jest maz Walach? Aktor grający Michała, męża, jeszcze, tej czarnej, co miała romans z Mareczkiem i siedziała w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
joanb333 Re: Walach w MjM 10.11.10, 08:07 Prawdziwym mężem Walach jest serialowy Michał Łagoda (Paweł Okraska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Walach w MjM IP: *.acn.waw.pl 12.11.10, 13:39 Następne kumoterstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vayacondios Re: Walach w MjM IP: *.acn.waw.pl 10.11.10, 09:02 a ja myslę, że się nadaje, ale wczorajsza scena w barze, ło matko. Coraz bardziej wkurza mnie Młynarczyk, siedział tam i się jakoś głupkowato usmiechał "pod wąsem", co to miało być? Okazywał złość, żal po rozstaniu czy jeszcze jakies inne emocje, bo ja się nie mogłam zorientować Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Walach w MjM 10.11.10, 10:20 To jest watek na siłę, w serialu nie może być przecież szczęśliwego związku bez zdrad i innych komplikacji, najczęsciej najbardziej niedorzecznych. Tomek był w tym serialu chyba jedynym porządnym facetem (poza Luckiem oczywiście), ale musieli go wpakować w jakieś dziwne układy i wzdychanie z tęsknotą. A to że nosi w porfelu zdjęcie byłej dziewczyny - porażka. Nieładnie, panie Chodakowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: Walach w MjM IP: *.aster.pl 10.11.10, 10:33 zavsze_usmiechnieta napisała: > Walach w roli prokurator - żylety? > Kompletnie mi nie pasuje w tej roli :/ Chwila! Toż daj kobiecie szansę. Ledwie się pokazała i już nie pasuje? Mnie jej pojawienie się cieszy. Jest to bardzo estetyczna pani. Będzie jakąś przeciwwagą dla bezgranicznie brzydkich Mroczków. Odpowiedz Link Zgłoś
yoka1 Re: Walach w MjM 10.11.10, 11:13 ale ma jakąś denerwującą manierę, jak gra. Wydaje mi się, że jeszcze w "Pensjonacie pod różą" jej nie miała i wtedy bardzo mi się podobała. Teraz trochę mnie wkurza np. w "Tancerzach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opa_hopa Re: Walach w MjM IP: *.as.kn.pl 10.11.10, 12:42 jest świetna! Wreszcie ktoś, kto potrafić zagrać emocjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Walach w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:09 odnośnie Magdy Walach i Jej maniery, też to zauważyłam, już podczas emisji "Pensjonatu pod różą", na początku myślałam, że to subiektywne odczucie, albo wypadek przy pracy, pojechałam do Krakowa, widziałam Ją kilkakrotnie w teatrze i niestety to jest styl gry pani Walach, szczególnie razi mnie kiedy się śmieje, wykonując taki dziwny grymas, myślę, że niekontrolowany, dlatego akurat za to Jej nie obwiniam. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Walach w MjM 10.11.10, 13:07 A czy ktos moglby powiedziec panu Mlynarczykowi, zeby przestal wyglaszac swoje kwestie na jakims dziwnym przydechu? Koncowki wypowiadanych przez niego zdan sa kompletnie niezrozumiale, bo facet szepcze :-/////// I kompletnie nie rozumiem jakiejs dzikiej zazdrosci postaci odtwarzanej przez Mlynarczyka, podczas gdy sam nosi fotke bylej milosci pod zdjeciem obecnej rodziny w portfelu. Jezu, no kto tak robi???? A Walach jest swietna! Ale nie wiedzialam, ze aktorka grajaca postac Mirki i dyrektor Arek to para w realu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyfanka Re: Walach w MjM IP: 89.230.88.* 10.11.10, 13:47 Wiadomo było, że z postacią Tomka coś "nie halo" skoro się całował z roztrzęsionym Chrumkaczem w pamiętnej omal-nie-samolotowo-katastroficznej scenie ;) Walach mimo jej takiego rozedrgano-roztrzęsionego stylu gry bardzo lubię, natomiast Młynarczyk nie znoszę, tak jak już wspomnieliście kwestie na przydechu, grobowy mina i takiż tembr głosu i mocno ograniczona mimika (uśmiech i mars czołowy), zupełnie nie potrafi wiarygodnie przekazywać emocji, zawsze taki nadęty i sieriożny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Walach w MjM IP: 195.224.9.* 10.11.10, 15:15 Mlynarczyk tam nie gra, wszystkie sceny i kwestie czyta z promptera - zawsze jednakowo z jendakowa mina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Walach w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 17:08 Mnie też rozśmieszyła ta scena ze schowaną fotografią byłej :/ Masakra jakaś, kto w ogóle to wymyślił? Tomeczek zakochany po uszy w Gosi, ślub w szpitalu a tu się okazuje że nie zamknął jeszcze pewnego etapu w swoim życiu :/ i wzdycha do ukochanej z przed lat! Dla mnie ta scena to porażka! Zaraz się okaże że zdradzi Gośkę jak ta, wyjedzie to tej Francji, ech :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izza Re: Walach w MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 17:13 Chyba większość oglądających tak odebrała tę scenę. Bez sensu. Pokazuje, jak bardzo nieprzemyslany jest scenariusz. Scena zrobiona sztucznie, bez przygotowania widza, dla potrzeb nowego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Walach w MjM 10.11.10, 20:21 a ja się cieszę, że Walach gra w Mjm, lubię ją mimo wspomnianej przez was maniery i uważam że dobrze że w serialu pojawiło się kilku dobrze grających aktorów i przede wszystkim prawdziwych aktorów Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Walach w MjM 11.11.10, 20:09 hehe może lepiej by brzmiało...tępa zdzira:) Odpowiedz Link Zgłoś