Dodaj do ulubionych

MjM - tylko westchnąć

14.12.10, 21:06
We wczorajszym odcinku powaliła mnie Zosia w tych zielonych za krótkich spodniach, białych skarpetkach i lakierkach. I jeszcze nożem wywijała w kuchni.

A ta mała Ania taka śliczna, podrzucona Marcie czy jak :D
Obserwuj wątek
    • majutek1980 Re: MjM - tylko westchnąć 14.12.10, 22:19
      Też dziś sobie z przyjemnością patrzyłam na Anią, ładniutka jest. Dali jej nawet dziś szanse rozwinąć się aktorsko i miała całkiem długi tekst do nauczenia, o smokach dyskutowała z małym zainteresowaniem jednak :)
      • Gość: mozambique Re: MjM - tylko westchnąć IP: 10.1.1.* 15.12.10, 09:02
        a MArta to juz wyglada okropnie - blada jak sciana ,te bruzdy na czole , na łbie klasyczna jajecznica , o tego dziwnie nabrzmiale usta i te niebieskie cienie do powiek - jak u ruskiej handlary

az dziw ze nikt nie wspomnial "co za upał" !
      • Gość: klapa Re: MjM - tylko westchnąć IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.10, 17:08
        Ania jest do wymiany !!!!
        Kto i po jakiej znajomości ją tam obsadził?
        Dziecko bez talentu albo zbyt nieśmiałe, może nawet z objawami autyzmu!
        Szkoda słów.
        • em.haa Re: MjM - tylko westchnąć 15.12.10, 17:35
          Ale śliczna jest chociaż, nadrabia tym bo miło się patrzy.
          Zosia do obrzygania medialna.
          • majaa Re: MjM - tylko westchnąć 16.12.10, 19:04
            Ania to faktycznie ładna dziewczynka (śliczna, to już moim skromnym zdaniem przesada), ale talentu aktorskiego to chyba raczej nie ma. Wprawdzie to jeszcze małe dziecko, pożyjemy - zobaczymy, jednak coś mi się wydaje, że ktoś z ekipy serialowej chciał sobie dorobić i przy okazji pociechę wypromować.
            Co do Zosi, to się zgadzam. Odnoszę wrażenie, że z upływem czasu tej małej coraz bardziej się wydaje, że straszna z niej gwiazda...
            • Gość: Polka Re: MjM - tylko westchnąć IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.10, 22:42
              i przez to ma coraz większe dziury w nosie :)
              • Gość: mozambique Re: MjM - tylko westchnąć IP: 10.1.1.* 17.12.10, 09:26
                o coraz wieksze szpary miedzy zebami

jak dla mnei - to dziecko nadaje ise do hiszpanskeigo horroru - biale wlosy, czarne oczy, biala cera, wielkie nozdrza, i to dziwne uzębienie

wg mojej osobistej opinii- Zosia jest poprostu brzydka , Ania - sliczna

Zosia ( Julka) w dodoatku jest juz poteznie zmanierowana co dla takiego malucha jest po prostu szkodliwe
                • Gość: pole Re: MjM - tylko westchnąć IP: *.aster.pl 17.12.10, 12:34
                  Nie mogę się doszukać urody u Ani. Ona ma ciągle wygięte w dół usta.
                  • railly Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 12:45
                    Dla mnie Ania jest sliczną dziewczynka. Choć nigdy się nie uśmiecha i jak na 4(5 ?)-latkę bardzo mało mówi.
                    Z kolei serialowa Zosia jest zjawiskiem. Abstrahując od watpliwej urody, ta dziewczynka ma 12 lat!!!! A wygląda i zachowuje się jakby miała najwyżej 8. Aktoreczka duzo lepsza była w filmie z zakościelnym, kiedy miała chyba z 6 lat, była słodka. Mam wrażenie, ze nic sie od tamtej pory nie rozwinela, a aktorsko wrecz cofnęła, gra z dziwna manierą. Nie gra, ale udaje tę swoją postać. Jakby uznala się juz za wybitną aktorkę i spoczęła na laurach.
                    • em.haa Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 13:07
                      SERIO? Zosia ma 12 lat??????? Jezu!
                      • railly Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 13:11
                        Skończone w pazdzierniku.
                        Wlasnie bylam na jej stronie internetowej. Wiecie, jaki jest jej ulubiony film? ..."Tylko mnie kochaj". Czyli ten w ktorym sama grala glowna rolę,. Hmmmm.
                        • mozambique Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 13:17
                          no a co ma być ? ANTYCHRYST ? ludzie , przeceiz to dziecko

chic zachowuje sie jak stara-maleńka
                          • em.haa Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 13:50
                            No ale jak na 12 lat to powinna już mieć jakieś upodobania.
                            Takiej odpowiedzi to mogłabym się spodziewać od dziecka które niczego innego w życiu nie widziało od kilkulatka, ale nie od niej.
                    • quba Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 16:03
                      Nie masz wrażenia, ze ta dziewczynka zatrzymała się właśnie na tamtym etapie?
                      Od tamtej pory jest ciągle taka sama, wprawdzie nie widziałam filmu z zakościelnym, ale widzę, że kiedy tam zgrała (nie wiem jak zagrała) wyglądała tak samo.
                      ----------------------------

Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
                      pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
                      • Gość: aga Re: MjM - tylko westchnąć IP: 94.75.112.* 18.12.10, 21:42
                        Serialowa Zosia chodzi z mojej koleżanki córką do klasy i mówi ona to samo,że zatrzymała się na jakimś wczesnym etapie i dalej nic.Dziewczyny gadają o chłopakach, kosmetykach a ona woli o lalkach
    • sadosia75 Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 13:20
      Na Zosie patrzec nie moge, sluchac nie moge. jak tym swoim glosikiem mowi "tomek bla bla bla bla "
      postac moze by byla ciekawa gdyby nie "aktorka"
      A Anie bardzo lubie :) pewnie dlatego, ze nic nigdy nie mowi :) i ladna dziewczyna z niej. dzieki bogu nie wybrali podonego dziecka do marty. kolejny czolgista w serialu zupelnie nie potrzebny.
      • em.haa Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 13:49
        Ostatnio mnie rozwaliła ta Zosia. W scenie z Tomkiem i Agnieszką jak wsuwała te lody coś tam jej Agnieszka powiedziała, chyba "Że słodka z niej dziewczyna, że tak lody lubi" czy jakoś tak, a ona "NO RACZEJ" ja wiem że jej teksty piszą, ale z taką manierą to powiedziała, że aż mi się głupio zrobiło.
        • Gość: Misia Re: MjM - tylko westchnąć IP: 188.33.1.* 17.12.10, 20:27
          Moim zdaniem Ania wygląda wręcz gamoniowato: oczka zawsze gdzieś bezmyślnie patrzące w dal, ustka rozwarte i zaślinione. Zosia także jest tragiczna. Zresztą, kto tam ostatnio jest do rzeczy?
          • em.haa Re: MjM - tylko westchnąć 17.12.10, 21:52
            Kot, którego dokarmiają w MariaMedzie :D
            • sadosia75 Re: MjM - tylko westchnąć 18.12.10, 14:41
              A co z goldenem u Luckow? biegal gdzies raz no moze dwa razy i jakos po psie sluch zaginal.
          • mariami Re: MjM - tylko westchnąć 18.12.10, 20:12
            Przeciwnie, Ania wyglada na madra dziewczynke, tylko bardzo powazna i jakby zastraszona.
            Nie wiem czemu za 'rozwiniete' dzieci uchodza zwykle ciskajace sie wsciekle i bez przerwy klapiace dziobem i domagajace sie czegos bachorki.
    • Gość: ;) JULKA Wróblewska IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.10, 23:37
      no wreszcie ktoś poruszył tę sprawę!!!
      Nie wiem, ile lat ma mieć serialowa Zosia (chyba około 9), ale Julka ma lat 12!!!!!
      I po pierwsze: rozwój fizyczny to dziecko ma bardzo zaburzony!!
      jest bardzo niziutka jak na swój wiek ( ja w wieku 12-13 lar miałam 156cm i od tamtej pory nie urosłam, a ona na pewno jest duuuzo niższa). W ogóle wygląda baaardzo dziecinnie.. (ja też zawsze wyglądałam na duuużo młodszą, ale bez przesady)
      Ma 12 lat, twarz jak dziecko 7-8 letnie... klatka piersiowa płaska całkiem... kilkanaście lat temu dziewczynki zaczynały dojrzewać w wieku 12-15 lat, teraz to wszystko idzie duuużo szybciej..
      3 lata temu miałam okazję pracować z dziećmi 9-10 letnimi i wiem, że ponad połowa z nich nosiła już sportowe staniczki (bynajmniej nie dla zabawy).. Oczywiście, wiadomo, że każdy rozwija się inaczej i w różnym tempie, ale wydaje mi się, że u niej jest jest coś nie tak.. Kurcze ona za moment idzie do gimnazjum, a wygląda jak dziecko z 2 klasy..
      Po 2 jeśli chodzi o jej grę aktorską, to moim zdaniem jest coraz gorzej.. świeci tylko tymi swoimi oczami... robi dziwne miny...
      Po 3 nie wiem czy ona (jej rodzice) mają jakiś wpływ na jej stroje w MjM, ale te sukieneczki, te lakiereczki.. jak u dziecka z przedszkola..
      Generalnie bardzo nie lubię scen, w których ona występuje. Zresztą MjM chyba góruje w całkowicie nietrafionych dziecięcych rolach (pamiętacie poprzedniego Łukasza?, a gra Marcjanny? (Natalka)). Aczkolwiek chyba nic nie pobije bliźniaków z Klanu hehe
      Na razie, na moje oko, najlepiej wypadają w roli dzieci: dziewczynka grająca Zosię w Klanie, oraz Filip Klamka grający Juniora w Majce.
      • sonia-3 Re: JULKA Wróblewska 19.12.10, 18:27
        Serialowa Zosia zawsze wyglądała na dużo młodsze dziecko. Pamiętam, jak ją pierwszy raz widziałam w którymś z seriali, to wyglądała na góra cztery latka, a musiała mieć ok 7-8, bo miała już stałe jedynki górne.
    • Gość: ignacyja Re: MjM - tylko westchnąć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 09:47
      Uroda serialowej Ani nie jest jej zasługą.
      ktoś napisał, o Zosi w realnym swiecie. Noech tam sobie jeszcze będzie na etapie lalek. W jej wieku tez nie interesowałam się jeszcze chłopakami i kosmetykami. Moim swiatem były zabawy na podwórku, rysowanie, gry planszowe. Nie stwierdzono u mnie żadnego opóźnienia. Może powielam przekonanie "zramolałych bab", że dwadzieścia lat temu było inaczej.
      Inaczej było i w wiekach wcześniejszych, gdy małe dziewczynki wydawano za mąż.
      • monia515 Re: MjM - tylko westchnąć 20.12.10, 10:49
        Też mi sie wydaje, że Julka Wróblewska wygląda na parę lat mniej. Różnica wieku między Julką a Marcjanną (Natalka) czy Igą (Ula), to tylko 3 lata. A pamiętacie Natalke sprzed 3 lat? Wyglądała o wiele poważniej.
        • Gość: Wand-a1 Re: MjM - tylko westchnąć IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 12:58
          w każdym razie ja i mój M jesteśmy zdziwieni,że Julka ma 12lat
          też myślałam, że to 7-8 letnie dziecko
          a może z niej taka dobra aktorka, co tak dobrze gra 7 latkę mając 12lat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka