Dodaj do ulubionych

MJM kolonia

IP: *.is.net.pl 21.12.10, 21:54
O mamo!!!
Co to za kolonia???
Wychowawczyni gzi się z mężykiem
dzieciaki się szlajają nad wodą bez opieki
nudzą się jak mopsy
kol Hanki - była chyba pracownikiem banku kiedyś - nie sądzę aby miała kurs wych kolonii zrobiony i ten jej fryz OMG!
Nic tylko do kuratorium zgłosić!
Obserwuj wątek
    • quba Re: MJM kolonia 21.12.10, 22:46
      No!
      ----------------------------

Wszyscy mamy jakieś swoje przywary i niekoniecznie to znaczy, że trzeba
      pielęgnować w sercu dawne urazy i odświeżać je bez końca.
    • Gość: kachullcia Re: MJM kolonia IP: *.man.poznan.pl 22.12.10, 12:56
      a dalczego nie może mieć kursu wychowawcy kolonii? bo w banku pracuje?
    • Gość: anka Re: MJM kolonia IP: *.ats.pl 22.12.10, 13:20
      dzieciaki samopas , bez żadnego nadzoru ,bawią się nad wodą , popychają, a obok przechadza się Hania z mężem.
      Panie scenarzysto , trochę wyobraźni
    • majutek1980 Re: MJM kolonia 22.12.10, 14:51
      No mnie już wcięło, jak chłopak do Uli przyjechał, pyta gdzie ona jest,a ta spokojnie mówi,że na jeziorem!!!
      Sama??A Haneczka w tym czasie co tam bazgarała?Konspekty zajęć?
      Totalne bzdury...Ciekawe ile można od rodziców za taką super opiekę zgarnąć .
      • yoka1 Re: MJM kolonia 27.12.10, 10:44
        szkoła i kolonie pokazane w tonie wyobrażeń scenarzysty, nawrt nie pofatygował się, aby sprawdzić ,jak to wygląda w rzeczywistości. A ludzie się na to nabierają i wierzą, że tak to właśnie wygląda.
    • Gość: grabinianka Re: MJM kolonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.10, 06:13
      Moim zdaniem to nawet nie brak wyobraźni tylko lenistwo albo skrót myśliwy. Jak jest na koloniach każdy wie. Nawet ilustracje w podręcznikach kreowały obraz kolonii w nastepujacy sposób: rzeczka, w której pluska się paru chlopców i dziewczynka z kołem ratunkowym. Na trawie dzieci grają w piłkę, bawia się latawcem, może ktoś jeszcze czyta książkę. Pani wychowawczyni na rysunku brak.
      Oczywiście w trakcie oglądania też dziwiłam się beztroską, jakiej oddała się Hania puszczając samopas dzieci nad wodę. Tyle jednak absurdalnych sytuacji. Ratownik był, tyle, że do cfilmu lepiej wdrożyć przygodne laski niż epizodycznego faceta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka