Gość: hahaha IP: 178.217.140.* 22.12.10, 10:58 co to było ? kto to wymyslił ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mak-111 Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM 22.12.10, 11:37 to prawda zachowywala sie jak kompletna idiotka. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM 22.12.10, 12:13 A mnie mocno ubawila :-)))) Najlepsze bylo chlusniecie Reni goraca kawa na plecy - no miszczostfo!!! :-)))) Tylko nie bardzo zakumalam, jaki byl tego sens? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kia Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 15:26 błagam, napisz że "miszczostfo" napisałaś dla jaj. Jeszcze nie widziałam w życiu takiego zapisu słowa mistrzostwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buhaha Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM IP: 178.217.140.* 22.12.10, 15:41 ta mistrzostwo ale żenady, ani to się kupy nie trzymało ani śmieszne nie było, a patrząc na "mariję" zaczęłam się z zastanawiać czy nie ma ADHD w połączeniu z nerwicą. Moża to było zrobić dużo zabawniej i sensowniej, ale scenarzysta chyba wychodzi z założenia że M jak miłość oglądają niedorozwoje, które będą się cieszyć z byle scenki prezentującej humor nawet niskich lotów. To już moda na sukces jakby sie uparł jest zabawniejsza i sensowniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geranium4 Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM IP: *.aster.pl 22.12.10, 12:41 ja też się ubawiłam :-) Nareszcie inna Maria od tej, którą znamy. Już schowanie pierścionka do kieszeni wskazywało, że Mania zaczyna dziwne działania. I proszę, Mania ni z gruszki ni z pietruszki siup kawą na Renie ;-) śmieszne, tylko jaki tu związek z chęcią "pomiaru rozmiaru" pierścionka? zreszta nieważne. Warto obejrzeć tę scenkę, choćby dla samego widoku zdziwionej swoimi czynami Mani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM IP: 93.159.143.* 22.12.10, 13:22 Napiszcie prosze o co chodzi, bo nie oglądalam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyzia Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM IP: 193.201.167.* 22.12.10, 13:32 Ja ogladalam, ale gamon ze mnie i nie mam bladego pojecia po co Santamaryja wylala na Renie ta kawe. Jak kto ma jaki pomysl to napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: wczorajsze zachowanie Marii MjM 22.12.10, 14:22 Ja tak koncypuje, ze cel chlusniecia byl jeden: pokazanie, ze Maryjka tego dnia mocno zakrecona byla. Mnie tam sie podobalo. I jeszcze nieudane, wydane przez Dorote schowanie pirdzionka Reni do kieszonki sweterka.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka jak dla mnie 22.12.10, 17:27 to aktorka grająca Maryję pozbawiona jest zmysłu komediowego za to zabiła mnie kwestia Staszka po oświadczynach : "Narwę Ci nenufarów"- no boski Toliboski po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jak dla mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.10, 17:36 > to aktorka grająca Maryję pozbawiona jest zmysłu komediowego> zgadzam się w zupełności, pani Pieńkowska po prostu sobie nie radzi, a sceny komediowe w jej wykonaniu ograniczają się do nerwowego śmiechu i marszczenia czoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_accidental Re: IP: *.toya.net.pl 22.12.10, 17:39 Trzy godziny minęły i nikt się jeszcze nie zmartwił, czy wiesz, jak się pisze "pierścionek"?? Odpowiedz Link Zgłoś
mak-111 Re: 22.12.10, 17:49 mysle, ze z ta kawa to chodzilo o to zeby renia zmienila fartuch, do ktorego wsadzila pierscionek i zeby maryja mogla go rabnac do przymiarki. tak mysle, ale glowy nie dam ;). Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: 22.12.10, 18:56 > Trzy godziny minęły i nikt się jeszcze nie zmartwił, czy wiesz, jak się pisze " > pierścionek"?? Ojej, dobrze, ze mi napisales, bo pewnie do konca zycia zylabym w blogiej nieswiadomosci i niewiedzy w kwestii pisowni. Jezu..... Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: 22.12.10, 20:59 a bo Wy tak wsio na powaznie bierzecie ;) durny film to i trza kretyńsko go odbierac ot i wtedy zycie serialowe nabiera innego sensu bezsensu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: 22.12.10, 21:23 E no, moj post trąci z deczka usmiechem - zapomnialam tylko stosownego emotikonka wstawic :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: IP: 212.183.140.* 23.12.10, 06:01 sceny z Marysia byly tak glupie ze az smieszne a to jak chlusnela kawa na ta kolezanke idiotke bylo super zabawne. Mnie rozbawilo prawie do lez... Chdzilo o to ze Marysia zauwazyla jak Renia chowa pierscionek do kieszeni fartucha, wiec chlusnela ja kawa z nadzieja ze ta zmieni fartuch (co potem przyznala) a pierscionek zostanie w kieszeni i dzieki temu Maria bedzie miala do niego swobodny dostep. Cel uswieca srodki ;) Miny tej drugiej kolezanki tez byly niezle ;) Odpowiedz Link Zgłoś