Dodaj do ulubionych

Anna Surmacz - Sylwester

IP: *.cable.smsnet.pl 30.12.10, 18:37
I niech ktoś powie, że Królowa jest tylko jedna. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: karola Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 30.12.10, 19:16
      Niezła z niej dżaga;D
      • Gość: Maja Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.10, 20:13
        Ciekawe jak wystroją się Krysia, Alicja i Deptułowa, bo One też chyba idą na tego sylwestra?! :)
        • bonnie75 Re: Anna Surmacz - Sylwester 30.12.10, 20:38
          > Ciekawe jak wystroją się Krysia,

No jak to jak? Koniakowa wystapi w swojej niesmiertelnej czarnej tunice z lejcami i leginsach, wszak to jej dyzurny dres taneczny :-)))
          • Gość: Maja Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 00:04
            "Koniakowa"?! :D nie mogę! :D to Krysia ma taką ksywkę?! Dobre!! :)
          • Gość: marta Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 11:06
            > No jak to jak? Koniakowa wystapi w swojej niesmiertelnej czarnej tunice z lejc
            > ami i leginsach, wszak to jej dyzurny dres taneczny :-))) >

dokładnie! tunika jest niezniszczalna! i ten wisor wielki, kwadratowy! na pewno będzie scena z Koniakiem, który pomaga jej go założyć, a stać będą przed lustrem w salonie! :)))

• Gość: hej ZLE! IP: *.jmdi.pl 31.12.10, 19:33
          Wg bohaterow klanu: na ten Sylwester, a nie tego Sylwestra!
    • z_plus_z Re: Anna Surmacz - Sylwester 31.12.10, 11:03
      A czemu Sylwestra cała rodzina nie spędzi na Sadybie? Apokalipsa!
      • Gość: Francesca Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.acn.waw.pl 31.12.10, 12:40
        albo znowu niech zrobią spęd u Beatki- jak w Wigilię :)
        • Gość: . Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.cable.smsnet.pl 31.12.10, 15:41
          Ciekawe co z Kamilą. Zostanie sama w domu?
    • Gość: karolina k. Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.12.10, 17:13
      A Aga spedzi go w domku z dziecmi i tym swoim nowym panem-kwasem.
      Juz widziałam jak się mizial w zajawkach... taki jakis sztuczny ten koleś,niby przesłodzony, a Aga taka fajna babeczka:). Ach jak ja lubię Klan:-00000...
      • Gość: . Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.cable.smsnet.pl 31.12.10, 17:59
        Aga fajna? Z której strony? Ta fryzura którą ma obecnie jest jeszcze znośna, ale te pozostałe...
        • Gość: karolina Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.12.10, 18:24
          Ja tam uważam ze z Agi kawał fajnej kobietki, niezle ubrana, wygadana, wyrobiła się przez ten czas, szczegolnie z fryzura;;D ale sama mam liche włosy, więc wiem jak to ciężko z nich cos sensownego stworzyc.
          • Gość: Maja Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.10, 18:27
            No i co, "koniakowa" nie założyła tuniki!! :D Miała jakąś czarną kieckę...
            Aga wyglądała bardzo fajnie! Paulina bardzo się wyrobiła i fajna z niej babeczka!
            • Gość: . Re: Anna Surmacz - Sylwester IP: *.cable.smsnet.pl 31.12.10, 18:47
              Ania i tak powaliła wszystkich. :)
            • vasilip Re: Anna Surmacz - Sylwester 01.01.11, 10:09
              I nowy wisior na oko 1 kg srebra (?)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka