Gość: . IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.11, 20:00 ktoś wie co się stało? znikł z anteny kilka tygodni temu... może przenieśli na inny kanał albo inne dni ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gronostaj Re: tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:23 'Tancerze' sie skończyli, było tylko 30 odcinków. Obecnie TVP2 emituje powtórki przed godz. 17:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:31 skonczyl sie i tyle..i dalszego ciagu nie bedzie gdyz byla za mała ogldalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monik_a Re: tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 09:31 Niestety serial tancerze miał tylko 30 odcinków i znieśli go już ... Teraz lecą powtórki na TVP2 o 16:45. Odpowiedz Link Zgłoś
my-name-is-blond Re: tancerze 21.01.11, 16:12 Gość portalu: monik_a napisał(a): > Niestety serial tancerze miał tylko 30 odcinków i znieśli go już ... > Teraz lecą powtórki na TVP2 o 16:45. Jest jakiś konkretny powód, dla którego powtarzasz informację, którą podał już wczoraj 'gronostaj'? Autor: Gość: gronostaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 20:23 'Tancerze' sie skończyli, było tylko 30 odcinków. Obecnie TVP2 emituje powtórki przed godz. 17:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do blondynki Re: tancerze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 16:38 o matko widac ze blondyna w dodatku bez pełnowartosciowego mózgu..wyobraz sobie ze nie ma obowiazku czytac odpowiedzi..niektorzy czytaja post i od razu na niego odpowiadaja..masz jakis problem??? Odpowiedz Link Zgłoś
my-name-is-blond Re: tancerze 22.01.11, 15:17 Nie sadzisz, cudzie inteligencji, ze to co napisałeś (-aś) jest kompletnie pozbawione sensu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech na sali Re: tancerze IP: *.netcominternet.pl 22.01.11, 16:48 ja pitole faktycznie niezly z ciebie pustak..pytasz dlaczego ktos powielil informacje? to ci odpisano ze prawdopodobnie osoba ktora napisala po raz drugi to samo nie czytala wczesniej odpowiedzi, bo nie ma takiego obowiazku..tak wiec sama chyba nie wiesz o co pytasz i o co ci konkretnie chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: tancerze 23.01.11, 12:25 powtórki serialu lecą od poniedziałku do piątku o 16.30, a nie o 16.45 Jak na razie nie ma w planach nakręcenia kolejnej serii, ale czy powodem jest za mała oglądalność, to nie jest wcale takie pewne bo ostatnią serię oglądało dużo więcej osób z grupy docelowej, a poza tym serial osiągnął dużo większe zyski z reklam niż wcześniej. Moim zdaniem zdjęto serial z innego powodu. Władze postanowiły, że wolą zatrudnić takie oklepane twarze jak Kożuchowska i Karolak, do nowego serialu, który zapewne będzie czymś na podobieństwo "licencji na wychowanie", albo po raz kolejny będziemy oglądać serial kryminalny, w których sprawami będą prawdziwe sprawy sprzed lat(a to już było kilka razy). A jedyny polski serial dla młodzieży zdjęli zami8ast puścić go o bardziej ludzkiej porze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: tancerze IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 10:41 ja bardzo ubolewam, jestem zabiegana, mam bardzo dużo zajęć i obowiązków, telewizji oglądam bardzo mało, ale dwie pozycje na które muszę znaleźć czas to Tancerze i program You Can Dance - najbardziej mnie wkurza to że mogli z klasą przynajmniej pozakańczac wątki w serialu a tu rozgrzebali kilka spraw i zostawili - tak się nie robi ! Odpowiedz Link Zgłoś