Gość: . IP: 79.175.233.* 11.02.11, 23:32 Ja za hero Rysia, za Moni i Feli, za te wszystkie nachalne, żenujące reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kia Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 23:59 Ja kocham go za całokształt. Oglądam nieprzerwanie od pierwszego odcinka i jestem wkurzona jak cholera gdy przychodzi 17.55 a tu zamiast serialu leci Małysz. Odpowiedz Link Zgłoś
miruka Re: Za co "kochamy" Klan? 12.02.11, 09:23 ja jak to wielokrotnie pisałam za idealny porządek w każdej scenie, najchętniej sprzątam w mieszkaniu jak obejrzę Klan, drugie w kolejności mobilizujące to przeglądanie pism wnętrzarskich i "perfekcyjna pani domu", ale nie dorównują Klanowi, ostatnio powaliło mnie śniadanko państwa Lubiczów w remontowanym wnętrzu i za to forum też kocham klan, chociaż wolałabym żeby było osobne forum dla Klanu gdyż inne watki niepotrzebnie mnie rozpraszają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:17 zal mi ciebie kia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hardkor Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 12:47 Ja oglądam Klan urywkami, aby potem na forum się ponabijać. Nie mam nerwów, aby cały odcinek obejrzeć od początku do końca ;-) Ale jak już się zmuszę to mnie porywa zniewalająca gra Moni, uwielbiam drewno w akcji!! Kocham za mnóstwo praktycznych rad, za mycie rączek, za wykwintne śniadania i obiady w czasie remontu, za wartką akcję i aktorów! Elita polskiej serialografii! Kocham Klan za nienachalne reklamy, za jego autentyczność i zbieżność z rzeczywistością! Odpowiedz Link Zgłoś
sedona Do hardkora 14.02.11, 13:44 Kocham Klan za nienachalne reklamy, za jego autentyczność i zbieżność z rzeczywistością! No, rzeczywiscie jestes Harkor;) Ja tez sie pod tym podpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
z_plus_z Re: Za co "kochamy" Klan? 12.02.11, 13:40 Bo jestem miłośniczką groteski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taranka Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.11, 14:40 Po prostu za to,że jest:-) jestem wielbicielką "Klanu",oglądam od początku, opusciłam najwyżej 5-6 odcinków! jestem uzależniona od tego ogłupiającego serialu.Nie wyobrażam sobie popołudnia bez kolejnego odcinka-jak sie nie da oglądac to nagrywam.I żeby nie było-pracuję i mam rodzinę. Ktoś tu kiedyś napisał,że kocha "Klan" za debilne dzieciaki,dzięki którym ma wrażenie ,że jego własne są geniuszami.Ja też mam takie wrażenie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Za co "kochamy" Klan? 13.02.11, 13:58 Bo dzięki niemu wiem jak wygląda codzienne życie polskiej klasy wyższe-średniej. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Za co "kochamy" Klan? 13.02.11, 18:03 Bo dzieki niemu zdobywam cenna wiedze o kraju w ktorym mieszkam i moge sie zetknac z autentycznymi problemami spolecznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.11, 18:19 za nic!to gowno!najgorszy polski serial codzienny!zal mi osob,ktore to ogladaja a potem produkuja sie na forum na jego temat:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 21:22 Ciekawe na jakiej podstawie wyrobiłaś/łeś sobie opinię bo skoro to gó... to chyba nie oglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hajota Re: Za co "kochamy" Klan? 14.02.11, 12:56 @xd Oj, po co zaraz tak pryncypialnie? Ja na przykład oglądam "Klan" z dużym przymrużeniem oka, no i lubię powkurzać się na postacie, które "kocham nienawidzić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Za co "kochamy" Klan? IP: 195.224.9.* 14.02.11, 14:24 ja ogladam Klan zeby byc na biezaco na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Za co "kochamy" Klan? 14.02.11, 22:49 Za komentarze na tym forum. Moim zdaniem podnosicie oglądalność Klanu, kochani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: Za co "kochamy" Klan? IP: *.dialog.net.pl 15.02.11, 14:20 Lubię takie crossovery sit comu z s-f... Odpowiedz Link Zgłoś