Dodaj do ulubionych

"Cud miłości" - kto ogląda?

02.06.11, 20:06
Miód i orzeszki :) I jak miło nie mieć przed oczami ufarbowanych na jasny blond mdłych aktorek, których w polskich serialach dostatek :0
Obserwuj wątek
    • Gość: mozambique Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 21:04
      to cos nowego na tv 4 ?
      • Gość: asdf Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 02.06.11, 21:28
        To chyba serial z Sonyą Smith? Leciał już daaaawno temu na Polsacie.:)
    • Gość: jakaja Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.centertel.pl 03.06.11, 08:35
      Czy to chodzi o ten serial?
      www.filmweb.pl/serial/Cud+mi%C5%82o%C5%9Bci-2000-104730
      A kiedy i gdzie leci?
      Kiedyś go oglądałam i to wcale nie jest jakaś mdła opera mydlana ale niezły serial, który trzyma w napięciu. Niestety nie obejrzałam do końca. Nie ma tam pół godzinnych spojrzeń i innych takich bzdetów ale jest sporo intryg, nagłych zmian akcji i ta kobieta, która była złem wcielonym mordowała ludzi jak popadnie. Naprawdę serial był ok.
      • Gość: xd Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 09:04
        cud milosci nie leci nigdzie

jej chodzilo o triumf milosci z tv4-ktory jest beznadziejny!!!po 2 odcinkach jestem znudzony nim!!!to nie to co osaczona-najlepsza telenowela,trzymajaca w napieciu,polecam.niestety za 3 tygodnie koniec:(
        • monikate Tak, "Triumf miłości" 03.06.11, 19:45
          Jasne, chodziło mi o "Triumf miłości" na tv4. Przejęzyczyłam się. Starzeje się człowiek, no i te upały :)
          Na razie serial mnie bawi, wot, już jest pomieszanie Isaury (śliczna, dobre i niewinna bohaterka) z "Brzydulą". Zobaczymy, co będzie dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka