monikate 02.06.11, 20:06 Miód i orzeszki :) I jak miło nie mieć przed oczami ufarbowanych na jasny blond mdłych aktorek, których w polskich serialach dostatek :0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mozambique Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.play-internet.pl 02.06.11, 21:04 to cos nowego na tv 4 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.238.64.20.ip.abpl.pl 02.06.11, 21:28 To chyba serial z Sonyą Smith? Leciał już daaaawno temu na Polsacie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.centertel.pl 03.06.11, 08:35 Czy to chodzi o ten serial? www.filmweb.pl/serial/Cud+mi%C5%82o%C5%9Bci-2000-104730 A kiedy i gdzie leci? Kiedyś go oglądałam i to wcale nie jest jakaś mdła opera mydlana ale niezły serial, który trzyma w napięciu. Niestety nie obejrzałam do końca. Nie ma tam pół godzinnych spojrzeń i innych takich bzdetów ale jest sporo intryg, nagłych zmian akcji i ta kobieta, która była złem wcielonym mordowała ludzi jak popadnie. Naprawdę serial był ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd Re: "Cud miłości" - kto ogląda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 09:04 cud milosci nie leci nigdzie jej chodzilo o triumf milosci z tv4-ktory jest beznadziejny!!!po 2 odcinkach jestem znudzony nim!!!to nie to co osaczona-najlepsza telenowela,trzymajaca w napieciu,polecam.niestety za 3 tygodnie koniec:( Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Tak, "Triumf miłości" 03.06.11, 19:45 Jasne, chodziło mi o "Triumf miłości" na tv4. Przejęzyczyłam się. Starzeje się człowiek, no i te upały :) Na razie serial mnie bawi, wot, już jest pomieszanie Isaury (śliczna, dobre i niewinna bohaterka) z "Brzydulą". Zobaczymy, co będzie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś