Dodaj do ulubionych

Sylwia Gliwa - Klan

02.06.11, 21:13
W końcu jakaś zimna i autentycznie antypatyczna postać! Ciekawe, czy zniknie wraz z wątkiem Beaty, czy napiszą dla niej w nowym sezonie jakieś nowe przygody? Może będzie lesbijską kochanką Beaty, do której ucieknie z całą fejskrimową kasą?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lesio Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.pppoepub.vspace.pl 02.06.11, 21:47
      Przecież ona jest w ciąży z Damianem zaraz jej brzuch będzie widać!
      • Gość: aaaaa Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.06.11, 22:37
        Romans z Jackiem obowiązkowo musi być ! :P
        • Gość: aaaaaa Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: 31.42.2.* 03.06.11, 10:14
          Jak sie wszystko wyjasni z kasa, to Jacek ją przeleci na stole Prezes Beaty:)
    • Gość: Kia Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 13:42
      Mylicie sie:) Ona będzie mieć romans z mężem Alicji(przyjaciółki Krysi) Albo już ma. Zdaje się że tych dwoje okaże się zamieszanych w zniknięcie Beaty. Coś tak czytałam, ale też nie jestem na 100% pewna.
      • Gość: Mo Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.subscribers.sferia.net 03.06.11, 13:56
        Klanu nie oglądam ze 100 lat, ale forum czytam i owszem. Czy dobrze pamiętam, że ów mąż Alicji to chyba jest obecny Dudek z NW
        Oj ten to kochanek miał na kopy pamiętam Brodzikową, jakąs trenerkę fitness. A tak w między czasie kajał się i wracał do biednej Alicji ...
    • Gość: sybilla Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: 194.181.98.* 06.06.11, 09:47
      Kto to jest Sylwia Gliwa?
      • Gość: kika do sybilla IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 11:03
        aaaaa, to ty nie umiesz sobie znaleźć odpowiedzi w googlach? bieeeedna
        • Gość: ytrewq do kika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 19:45
          Niezwykle inteligentna odpowiedź.
          Nie nadymaj się tak, bo pękniesz.
      • Gość: ytrewq Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.11, 19:47
        Gość portalu: sybilla napisał(a):
        > Kto to jest Sylwia Gliwa?

Nie jestem pewna, ale to chyba księgowa z firmy Beaty, podejrzana o malwersacje.
    • Gość: sybilla Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: 194.181.98.* 07.06.11, 12:42
      Tylko po co operować nazwiskiem aktorki, której nikt nie zna? Gdyby było napisane 'księgowa z FaceCream' to bym zalapała... Chyba, ze sama 'aktorka' chce sie podlansować :)
      • Gość: Aga Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 21:32
        Widać ktoś zna, skoro używa. Na twojej wiedzy świat się nie kończy ;)
    • Gość: k klan 7.06 IP: *.play-internet.pl 08.06.11, 16:00
      zapowiedź dzisiejszego odcinka była zaskakująca - kto z Was się spodziewał związku z Marczyńskim?
      • lilith76 Re: klan 7.06 08.06.11, 16:19
        No właśnie - na czołu peletonu najbardziej mobilnych penisów wyskoczył Jacek i wszyscy zapomnieli od dr Marczyńskim.
    • akapit2 Re: Sylwia Gliwa - Klan 08.06.11, 16:29
      :)) Świetnie napisane. Marczyński ma jednak temperament ;)
      Nie pamiętam tylko ile to razy odchodził i wracał do Alicji :)
      • kanna Re: Sylwia Gliwa - Klan 08.06.11, 16:53
        ja nawet rozumiem bzykac się z takim Jackiem.. ale z Marczyńskim??!
        • akapit2 Re: Sylwia Gliwa - Klan 08.06.11, 16:59
          :) można powiedzieć też inaczej. Rozumiem bzykać się z Marczyńskim, ale z Jackiem ?
          • Gość: taranka Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.11, 19:00
            Jaaa....dziesiejszy odcinek normalnie trzymał w napięciu!!! ale się działo!!! I Marczyński z księgową i na koniec Jacek,który /myślałam,że wejdzie do gabinetu-on vel Paweł/znalazł się w Elmedzie w odpowiednim miejscu i czasie.I ten obleśny Rutka /Rudka?/ gwałcący Moni .I Feli przywalający mu w łeb! I na dokładkę Bożenka,oznajmiająca rodzicom to i owo...
            Normalnie kawki nie było kiedy wypić!
    • akapit2 Re: Sylwia Gliwa - Klan 08.06.11, 19:46
      kawkę ta ja wypiłam przed :) żeby umysł był jaśniejszy. Napięcie jak w "kobrze". Jestem pod
      wrażeniem ;)
      • Gość: Alina Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 20:31
        Po obejrzeniu streszczeń na jutro jestem rozczarowana, spodziewałam się raczej ćwiartowania Rutki i wywozenia do Topolina. Mam jednak nadzieję, że Marczyński okaże sie Kubą Rozpruwaczem, oprawcą zarówno Beatki jak pani księgowej Graczyk.
    • korkos Re: Sylwia Gliwa - Klan 09.06.11, 10:48
      Skoro zwróciłaś uwagę na panią Gliwę, przyjrzałem się jej we wczorajszym odcinku, a także poczytałem co nieco w internecie o tej aktorce i muszę przyznać, że jest to kobieta dość atrakcyjna. Myślę, że również z zadania aktorskiego wywiązuje się dobrze ukazując kobietę targaną silnie emocjami, dla których gotowa jest posunąć się do ciężkiego oszustwa.
      Niestety, jak to w życiu bywa, trafił swój na swego i grana przez nią bohaterka sama została oszukana i do głosu doszły jeszcze silniejsze emocje. Również i w tej sytuacji pani Gliwa pokazała "lwi pazur" przeobrażając się gwałtownie z rozkochanego anioła w żądną krwi morderczynię. Moim zdaniem, ten egzamin aktorski zaliczyła pomyślnie.
      Co zaś się tyczy panów Boreckiego i Marczyńskiego, to - jakkolwiek nie jestem kobietą i nie znam dobrze damskich kryteriów oceny mężczyzn, to wydaje mi się, że pan Borecki oprócz zewnetrznej "gładkości" nie ma w sobie nic interesujacego. Jest wyjątkowym sztywniakiem, bez grama poczucia humoru, a na dodatek - jak pokazuje serialowe życie - przeważnie kieruje się własnym egoizmem i postępuje tak, jak jemu jest wygodnie.
      Pan Marczyński natomiast, to zupełna kanalia, choć dla niektórych kobiet może być interesujacy. Życie bardzo często wykracza poza ustalone schematy.....
      • Gość: xd Re: Sylwia Gliwa - Klan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 05:51
        korkos coz za wypociny napisane kwiecistym,poprawnym jezykiem;)do tego te twoje analizy psychologiczne...widze,ze tez psychologia sie interesujesz...jestes taki wszechstronny...analizujesz doglebnie kazda scene,kazda wypowiedz...---> ZAL.
        • dzidzia_bojowa Re: Sylwia Gliwa - Klan 10.06.11, 06:57
          Pani/ panie xd- proponuję wziąć przykład z forumowicza korkosa. Ponieważ nie żałujesz uszczypliwych uwag innym, pozwolę sobie raz zwrócić ci uwagę, że pisanie poprawnym językiem, używanie spacji, wielkich liter, niestosowanie wulgaryzmów, nienadużywanie pytajników, kropek, wykrzykników oraz trzymanie się tematu jest nie tylko zgodne z regulaminem forum ale także wyznacznikiem poziomu piszącego oraz wyrazem szacunku dla czytających.
          Napisałabym ci to wszystko w prywatnej korespondencji ale nie dajesz mi szansy nie logując się.
          Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka