Dodaj do ulubionych

Dom- powtórki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.11, 19:11
czy ktoś się orientuje czy w te wakacje planowane są powtórki serialu "Dom"? Przeważnie w lato TVP emituje ten serial, w tym roku nie znalazłam jednak żadnej wzmianki, być może coś przeoczyłam.
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: Dom- powtórki IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 19:18
      może "w zimę" coś dadzą?albo "w jesień"?bo "w lato" raczej nie.jak tak można kaleczyć język polski!!!!!????
      • Gość: Gosc Re: Dom- powtórki IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.11, 20:19

> może "w zimę" coś dadzą?albo "w jesień"?bo "w lato" raczej nie.jak tak można ka
        > leczyć język polski!!!!!????

Jak można być takim hipokrytą (bądź hipokrytką)?
        Jeśli już bierzesz się za poprawianie, to sam(a) pisz starannie! "W lato" to błąd równy Twojemu zaczynaniu zdania z małej litery, od spójnika "bo" i stawianiu ogromnej ilości wykrzykników i znaków zapytania na końcu wypowiedzi.
    • Gość: Mariola z Pajęczna Re: Dom- powtórki IP: *.internetia.net.pl 22.06.11, 21:27
      Oby nie, powtarzają te banialuki co roku, jakby nie mogli innych dawno nie emitowanych seriali czy programów puścić. Poza tym nudny ten serial jak flaki z olejem.
    • gazeta_mi_placi Re: Dom- powtórki 22.06.11, 22:53
      Nie orientuję się, ale ponoć wszystkie odcinki możesz obejrzeć na Youtube.
      • Gość: xd Re: Dom- powtórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 07:33
        tylko nie dom!!!!!!!!!!!!!!!11ile mozna????znam te nudy na pamiec!!!(podobnie jak pancernych,stawke,zmiennikow,w labiryncie,alternatyw i 07)dlaczego tvp potrafi wszystko czlowiekowi obrzydzic???juz na sam tytul robi mi sie niedobrze...

zamast tych smętow mogliby dac powtorki klanu,np ten sezon kiedy krystyna miala raka,kiedy byla w ciazy
        • Gość: marta Re: Dom- powtórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 09:57
          Fakt, ten serial powtarzali nagminnie przez kilka letnich sezonów, doceniam tę produkcję, aczkolwiek chętnie wróciłabym też do innych klasyków, w końcu w PRL-u powstał nie tylko "Dom" oraz "Czterdziestolatek".
    • Gość: Jojo Re: Dom- powtórki IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.11, 11:26
      sa juz w trakcie,gdzies po 2 w nocy ,chyba srody albo czwartki wyswietlaja
    • Gość: lelijka Na youtube IP: *.aster.pl 23.06.11, 21:35
      na youtube, miłego oglądania:-)
      www.youtube.com/watch?v=P0D5ENHBMLQ&feature=related
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka