mir123bych 17.10.11, 19:33 Czy ktoś z was korzysta z platformy eNki na VOD? Jak to działa? Chciałbym obejrzeć Housa i zastanawiam się jak to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stanisław Re: House IP: *.pppoepub.vspace.pl 17.10.11, 22:00 Musisz przede wszystkim zamówić usługę VOD u operatora. Ze 30zł chyba kosztuje. A potem co tydzień w poniedziałek ściąga ci się na dekoder kolejny odcinek i oglądasz. Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: House 18.10.11, 10:41 To super sprawa, chyba zacznę z tego korzystać bo wtedy można o dowolnej godzinie siąść i obejrzeć odcinek i nie trzeba samemu ściągać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatynka Re: House IP: *.play-internet.pl 19.10.11, 14:25 też miałam o to zapytać, bo ich dekoder mam od niedawna :) git, że wrzucili ósmy sezon :) w publicznej byśmy czekali i czekali :) Odpowiedz Link Zgłoś
mir123bych Re: House 19.10.11, 19:15 ja myślę, że byśmy się nie doczekali bo czekać 2,3 lata to jak męka... dlatego zdecydowanie bardzo dobrą zaletą jest oglądanie tego w ence Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chatynka Re: House IP: *.play-internet.pl 23.10.11, 12:39 w ogóle posiadanie takiego wynalazku jak dekoder jest zaletą, zwłaszcza jak można załapać się na takie serialowe smaczki :) ale to prawda… teraz leci siódmy sezon w tv, ósmy pewnie by dali jakbym już zapomniała fabuły :) a tak, jestem na bieżąco :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanisław Re: House IP: *.pppoepub.vspace.pl 23.10.11, 14:56 Ten wątek powinien mieć ostrzeżenie że zawiera lokowanie produktu. Znaczy sie nki. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: House 24.10.11, 15:19 Ludzie, po co wy macie internet.... Ja oglądam na bieżaco - teraz już ósmy sezon, i to z polskim tłumaczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka81 Re: House 25.10.11, 18:51 dokładnie, po co dodatkowo płacić za VOD? wchodzi się na seans-online.pl i na bieżąco co tydzień w środę można obejrzeć nowy odcinek. Tylko zwykle przynajmniej 1 dzień trzeba poczekać na tłumaczenie, bez tego ciężko zrozumieć te wszystkie medyczne mądrości;) Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyplesniaczek Re: House 26.10.11, 16:18 dla zapalonych fanów House’a każda możliwość obejrzenia odcinka jest dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanhouse Re: House IP: *.play-internet.pl 28.10.11, 10:54 a ja płacę za vod, bo tam jest dużo lepsza jakość, no i nie przycina przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś