Dodaj do ulubionych

bez tajemnic

23.10.11, 16:54
witam
dziś na hbo2 powtórki pierwszych 5ciu odcinków tego serialu. warto się za to zabierać?
Obserwuj wątek
    • faszyna Re: bez tajemnic 23.10.11, 17:59
      Dyskusja o serialu jest w dziale Telewizja. Poczytaj, oceń. Ja z przyjemnościa obejrzałam darmowe odcinki, ale spokojnie przezyje, że więcej nie obejrzę.
      • aneta-skarpeta Re: bez tajemnic 24.10.11, 16:39
        a tak z ciekawosci- czemu ten akurat serial jest w dziale telewizja, a inne nie?
        • Gość: matt_banco Re: bez tajemnic IP: *.ok.ae.wroc.pl 24.10.11, 18:19
          Bo ma za mala sile razenia, czyli nie idzie w ogolnodostepnych telewizjach. Forum SERIALE ma taka troche "lokalna" charakterystyke i nie obejmuje w zasadzie rzeczy spoza telewizji naziemnej ;-) Dlaczego tak sie dzieje, nie mam pojecia, ale tak juz jest. Druga kwestia jest "polskosc", ktora na tym forum zdecydowanie dominuje ... no i tu faktycznie "Bez tajemnic" by sie zalapalo, ale dziala pierwsze kryterium. No i trzecia rzecz ... nie znalazl sie na forum SERIALE zaden "ciągnik", ktory namietnie i z pasja odnosilby sie do tego serialu. O to zwykle pomaga ciagnac poszczegolne watki ;-)
          A dzial TELEWIZJA jest zdecydowanie bardziej kosmopolityczny, chociaz i tam nie widac specjalnie odniesien do czegos spoza glownego nurtu produkcji telewizyjnej.
          • aneta-skarpeta Re: bez tajemnic 24.10.11, 22:47
            dziękuję za objaśnienie

czyli generalnie nie wiadomo, ale tak musi być:)
    • tdf-888 Re: bez tajemnic 24.10.11, 19:01
      obejrzałem, jest ok, ale codziennie nie będę oglądał (bo dziś np trza będzie jakoś między boską a końcówką na wspólnej pewnie lawirować), a ciurkiem w niedzielę da się wysiedzieć lookając w kompa :)
      co do osób z serialu to: nie lubię panny z pierwszego odcinka (to serial, ale w zyciu też tak bywa i postawa mi się nie podoba, już miesza ;) - ale w zajawkach było, że i żonka terapeuty miesza, myślę, że będzie coraz ciekawiej ;) )
      reszta jest fajna, najlepszy żołnierz i małolata, a rodzinka myślę, że może być sympatyczna, tym bardziej pani ostrowska :D
      • Gość: zuzik Re: bez tajemnic IP: *.play-internet.pl 23.11.11, 14:01
        mnie tam właśnie najbardziej terapeuta wciąga. ludzie jak ludzie, ale mam wrażenie, jakby to w nim się to wszystko kumulowało.jakby chłonął to wszystko.
        • Gość: Zorbas Re: bez tajemnic IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 13:00
          To zawsze jest szok. www.youtube.com/watch?v=jyeo9N70OhI&noredirect=1 to też tak w klimacie wrzucili do netu. Jakbym coś takiego zobaczył tez by mi pewnie minka zrzedła. Szok co do formy i co do treści. Tak jak w serialu.
        • Gość: zibi Re: bez tajemnic IP: *.aster.pl 11.12.11, 00:41
          Taa... chłonie jak cegła.
    • Gość: jaga Re: bez tajemnic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.12, 21:22
      ja mam dostep do hbogo i obejzałam na laptopie wszystkie odcinki 45 w 4 dni.uwazam ze serial jest fascynujący ,kazdy wyniesie cos dla siebie .nie moge doczekac sie drugiego sezonu.czy warto ?ja uwazam ze tak
      • Gość: stanisław Re: bez tajemnic IP: *.pppoepub.vspace.pl 27.01.12, 23:42
        Nie będzie drugiego sezonu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka