Dodaj do ulubionych

Przepis na życie III

02.03.12, 09:09
w sumie nie wiem po co zakładam ten wątek ale obejżałam z ciekawości nowy odc 3 serii i:

jedynie Olszówka daje radę reszta - masakra..............

chyba przestanę oglądać ten serial
a Anka to już w ogóle - jeden wielki rzyg (sorry) ale z sezonu na sezon jest coraz gorsza a ta jej gra aktorska ...jezuuuuu

mnie zniechęcił 1 odc 3 serii
Obserwuj wątek
    • Gość: the_accidental Re: Przepis na życie III IP: *.toya.net.pl 02.03.12, 20:17
      Rozwojowy jest tylko wątek depresji poporodowej Beatki. Choć Adamczyk moim zdaniem zaczyna już szarżować i przesadzać.
      • janfranco1 Re: Przepis na życie III 06.03.12, 10:24
        Zapewne 3 seria będzie ostatnią.
        • panipoirot Re: Przepis na życie III 06.03.12, 15:42
          niestety, nie- będzie 4 seria. Była o tym mowa w gazecie telewizyjnej, że " oni wiedzą że 4 seria także powstanie".
          Moim zdaniem kompeltnie bez sensu jest robienie 4 serii, a nawet tej 3. Serial nie ma potencjału, wydaje mi się, że teraz będa sztucznie wymyślać nowe watki- konflikt Anki z Elką w Imbirze, nowa miłość Poli, tym razem spełniona; Adamczyk i Ostaszewska skonfliktowani. Aż chce się powiedzieć "ale to już było".....
          Muzyka fajna i tyle. Cala reszta to jakas wielka reklama i ogólnie bzdura.
    • dziennik-niecodziennik Re: Przepis na życie III 06.03.12, 17:34
      kurrrrrrrrrrrr!!!!!!....
      lubię ten serial!
      naprawde lubie!
      a tu sie okazuje ze w Kardamonie bedzie kto pracował? no kto?

KAROLAK!

nie bede tego oglądac!
      • Gość: matt_banco Re: Przepis na życie III IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.12, 17:55
        ;-))))) Malo sie nie zakrztusilem ze smiechu ... Nie dalej jak w niedziele bronilem TK, bo pojawil sie w "Prawie Agaty". Ze chlop wykorzystuje swoje 9 minut, ze przeciez jest sympatyczny, ze juz skonczyl 39.5, ze ma teatr to musi na niego zarobic, ze ... ze ... ze. No ale nie spodziewalem sie takiego obrotu sprawy.
        • faszyna Re: Przepis na życie III 06.03.12, 18:36
          Dorzuc do kompletu rolę TK w Kac Wawa, ponoc kolejnym obciachowym filmie do zarzygania. Nic, tylko komornicy stukają do drzwi... ;)))))
        • dziennik-niecodziennik Re: Przepis na życie III 06.03.12, 20:08
          ale on jest wszędzie! jutro sie obudze, spojrze na meza i sie okaze ze tez Karolak!
          co za duzo to niezdrowo...
    • sadosia75 Re: Przepis na życie III 06.03.12, 20:31
      Czekam cierpliwie na nowy odcinek. A co! Nawet sobie zrobiłam przekąski z owoców ( bo dieta :D ) i myślę sobie ot usiądę, obejrzę, pośmieję się.
      Ale się chyba na to nie zapowiada. No nic dla zasady obejrzę odcinek i wrócę tu. I albo Wam napiszę, że się nie znacie na serialach albo Wam przyznam rację :)
      • vandikia Re: Przepis na życie III 06.03.12, 22:25
        owoce mają dużo cukru, na dietę to lepiej warzywa :P
        • sadosia75 Re: Przepis na życie III 06.03.12, 22:27
          Owoce lepsze niż chipsy ;) zresztą należy mi się coś od życia skoro serial jest to d..py krótko mówiąc. Jedynie Beatka trzyma fason. reszta no cóż...
          • domi_33 Re: Przepis na życie III 06.03.12, 22:33
            mi dietetyczka całkowicie zabroniła owoców na wieczór, podobno już schabowy lepszy. depresja poporodowa - niesamowita jakbym miała deja vu. eee tam serial jak na przedsenny milutki. co prawda nie oglądam zbyt pilnie i już nie kumam kto w kardamonie, kto w imbirze ale to nie jest ważne. :)
    • Gość: matt_banco Re: Przepis na życie III IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.03.12, 22:35
      Odcinek mial dwa jasne punkty: Rafala Guzniczniaka, w roli poszkodowanego przez Andrzeja (kim do diabla jest Guzniczak? ... aktor-naturszczyk grajacy w filmach Andrzeja Jakimowskiego, fajnie bylo go choc przez chwile zobaczyc). Drugi jasny punkt ... zart adresowy, czyli moment gdy Beatka-Ostaszewska-buddystka podaje taksowkarzowi nazwe ulicy: Dobrej karmy 6.
      Szkoda Adamczyka ... przeszarzowal permanentnie i nikt mu nie powiedzial: "Piotrek ... przystopuj".
      • jk3377 Re: Przepis na życie III 07.03.12, 07:32
        a mnie sie podobał nowy odcinek, lubie raz na tydzien posmiac sie przy takim serialu:)
      • reniatoja Re: Przepis na życie III 07.03.12, 08:04
        Zauważyłam w tym wczorajszym odcinku, ze Adamczyk ma brzydkie te zęby. I "przeszarżowal" to idealnie dobrany czasownik do tych jegy wczorajszych wyczynów.
    • Gość: Justa Re: Przepis na życie III IP: 217.153.76.* 07.03.12, 08:41
      Mnie jeszcze ogromnie podobał się moment gdy żona Jerzego po mistrzowsku udowodniła Ance niekompetencję :) W ciągu kilku sekund wyszła na wierzch cała ignorancja Anki, jej przypadkowość na zajmowanym stanowisku. Wspaniale rozegrana potyczka przez włacicielkę Imbiru zakończona jej ostatnim słowem i żenująca ucieczka Anki.
    • eo_wina Re: Przepis na życie III 07.03.12, 09:22
      A mnie zabilo imie wyswietlajace sie w komorce Andrzeja: "BEATEŃKA" - po prostu spadlam z kanapy :-)
      Fakt - ten gosc od stluczki, gdy sciagnal czapke i chcial lac Adamczyka - super! :-)
      No i dziecie Zabciow bedzie sie zwac Kornelia zdaje sie - jak wskazywaly napisy.
      • Gość: Justa Re: Przepis na życie III IP: 217.153.76.* 07.03.12, 09:58
        O tak, "Beateńka" było zawodowe :)
        • Gość: marion Re: Przepis na życie III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.12, 10:14
          No niestety, im dalej w las tym gorzej...ja wytrzymalam do drugiej reklamy...zerknelam z nudow,ale juz nawet Adamczyk mnie nie bawi;-( Beatka daje rade-swietna z niej aktorka na prawde.Jest zupelnie odmienna niz w wywiadach(ciepla i wesola) Olszowka jakos roztrzepana-drazni mnie jje potok slow i ich tempo wypowaidania,.O MANI nie wspomne, bo dla mnie to porakza od poczatku...Gruba to samo....eh, Anka i Szyc jedna wielka porazka....
          niestety ,nie wiem kto chce w to brnac dalej, ale ja na pewno nie....do Prawa Agaty -klimatu i poziomu aktorkiemu baaaardzo daleko. a pamietam te pierwsze kilka odcinkow pierwszej serii gdzie to sie wszystko trzymalo...i milo sie na to patrzylo...porazka
          • misza.lecter Re: Przepis na życie III 07.03.12, 11:24
            nie lubię Anki. Ani, Aneczki. niesympatyczna jakaś. ani nie widzę u niej matczynej chemii do Gniewka, z córką relacje jakieś nijakie. nie wiem, albo ta postać kiepsko obsadzona, albo napisana. Borys S. tez jakoś mi nie halo. Adamczyk przegina z wariowaniem, Ostaszewska fajna. no fajna... Olszówka jeszcze jeszcze. ale kładzie Anka. nie może być tak, ze główna bohaterka wzbudza.... nic. no nic. Magda M. była taka naiwną fujarą, ze jak jej coś nie szło to brawo biłam.
            Anka niby klucha, niby fujara a się stawia czasem jakoś niemądrze... nie wiem, irytacja i foch. nie pasuje mi.
    • lilith76 Re: Przepis na życie III 07.03.12, 11:30
      Wątek Beatki zapowiada się ciekawie - też mi się wspomnienia uaktywniły :)
      Ściągnięcie na porodówkę połowy obsady serialu, do umęczonej po porodzie kobiety, to niezły brak finezji, ale podobno częsty. Ja na szczęście rodziłam w trakcie epidemii grypy świńskiej, w zamkniętym dla gości szpitalu.
      Anka... Wyjście z pracy w środku przygotowań, bo ktoś ją przez kilka chwil mobingował, to mistrzostwo pierdołowatości. Powinna teoretycznie wylecieć teraz dyscyplinarnie, co jej Jerzy każe wracać do pracy??? Ale zapewne zostanie, bo Ela Knappe nie przepuści sobie dobrej zabawy. Jak kocica bawiąca się myszką :) Ciekawe, po której stronie staną widzowie?
      • faszyna Re: Przepis na życie III 07.03.12, 11:35
        Obejrzalam odcinek, a jakże. Ale co z tego... Niby może byc, ale jakos jestem dalej nieprzekonana. Wątek Beatki i Żabci jak zwykle fajny, ale to juz chyba czysta komedia? Natomiast wątek restauracyjny nudny. Zona Jerzego obnażyła tą utarczką słowną z Anką bezsens pomysły scenarzystki, by osobe bez doświadczenia i wykształcenia mianowac na szefa kuchni. No niby zyciowe taki awans osoby po znajomosci, ale do czego ten wątek ma teraz zmierzac, nie bardzo wiem. No i nie rozumiem, po co Anka bedzie sie dalej trzymać Imbiru (bo chyba sie bedzie trzymac, szarpiąc nerwy swoje i widzów). Ma swój zawód , ma swoje kucharskie hobby, co to, pracy innej by nie znalazła?
        Pomijam wątki juwenilno-geriatryczne, oba nie dla mnie. Ktos sie pytał, a po kiego III sezon, no właśnie, po kiego? Straciłam serce do serialu i to wcale nie pod miedzą, co mogłoby byc nawet intrygujace, lecz przed ekranem tv, co gorsza. Zgubione serce trudne do odnalezienia...
    • kolonistka Re: Przepis na życie III 07.03.12, 15:03

tak tylko chcialam "napoMknomc", ze aktorzy graja tak jak im rezyser powie a scenarzysta napisze.
      Wszystkie seriale moznaby "zamknac" w jednym sezonie skladajacym sie z 9 odcinkow. Tematy w kazdym, ale to w kazdym sa sztucznie przeciagane, w sposob raz glubszy raz nudniejszy :)
      ot .. co ... zabicie czasu wieczorem przy prasowaniu albo malowaniu paznokci :)
      • iwu Re: Przepis na życie III 07.03.12, 16:06
        Patrzę i podziwiam Ankę. Sama mam małe dziecko (troszkę starsze niż Gniewko) i nie przypominam sobie żadnego radosnego wybiegania z domu, tak jak robi to Anka po każdym SMSie w stylu "spotkajmy się na rogu Takiej i Śmakiej za 20 min., to pilne". ;)
    • Gość: karolinaa Re: Przepis na życie III IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.12, 17:11
      mnie na wyżyny irytacji wznoszą sceny w kuchni tego imbiru. No dla idiotów to jest kręcone. Obejrzałam odcinek w necie i tak już to przechodzi ludzkie pojęcie. Długi rymuje elka właścicielka, ta jego czeszka mówi jaki on zwariowany, no paranoja jakaś. Czuję się jako widz, obrażona takimi scenkami rodzajowymi. Mnie już nawet beatka i andrzej przestają rekompensować chłam który się w tym serialu znajduje. A Anki nie znoszę szczerze.
      • notting_hill Re: Przepis na życie III 07.03.12, 18:33
        Walnięta księżniczka. Jakby świat miał obowiązek wokół niej się kręcić. Ale włosy miała super w drugim odcinku... Pewnie zagęszczone, ale wyglądały nieziemsko.
      • Gość: mysza Re: Przepis na życie III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 08:04
        To prawda , sceny w kuchni Imbiru to totalna żenada. Gotują tancząc i spiewając.. ten serial duzo traci przez Kumorek, ona jest jakas niefajna..
    • Gość: the_accidental Re: Przepis na życie III IP: *.toya.net.pl 13.03.12, 07:49
      Adamczyk w pierwszych odcinkach to był normalny, choć trochę ciapowaty doktorek. Ostatnio miałam zaś wrażenie, że zaczyna wręcz lecieć Jasiem Fasolą.
      • roks30 Re: Przepis na życie III 13.03.12, 10:15
        Pani Kumorek nie jest fajna w serialu bo przynajmniej dla mnie ona nie jest fajna w życiu. Jak była u Wojewódzkiego to wyszło, że kompletnie nie ma temperamentu, jest sztywna i to widać na ekranie.
        • faszyna Re: Przepis na życie III 14.03.12, 09:09
          Nikomu nie chce sie pisac? No nie... A mnie sie akurat zachciało, ponieważ mam dwie refleksje do sprzedania. Po pierwsze, miarą antyatrakcyjnosci tego serialu jest to, ze zupełnie zapomniałam, iz coś takiego chodzi w tv i trafiłam na wczorajszy odcinek zupelnie przypadkiem. Po prostu, kliknełam w pilota i trzask-prask, jest PnŻ gdzieś circa około połowy odcinka. Po drugie, scena z pijanym doktorkiem spokojnie mogłaby zostać właczona do Głebokiej wody. "Doktorek" zagrał tak realistycznie, ze chyba przekroczył cienka linie pomiedzy serialem komediowym a serialem misyjnym. Mnie w kazdym razie na widok pijanego nie było wcale do smiechu.
          No i jeszcze jedna ponadnormatywna refleksja: skoro w Kardamonie jest taka mocna obsada aktorska, to chyba tam sie przeniesie głowna akcja w kolejnych odcinkach. Bo chyba nie zatrudnili tylu znanych aktorów, by zagrali tu jeden czy dwa epizody..
          • Gość: matt_banco Re: Przepis na życie III IP: *.zif.ue.wroc.pl 14.03.12, 09:54
            Faszyno, ale co tu pisac, skoro absolutnie nic w tym odcinku nie zaciekawilo mnie dluzej niz 10 sekund (scena pokazowa w Kardamonie, zapity Adamczyk). Pracowalem sobie spokojnie, a co jakis czas zerkalem na tv i wciaz nie dzialo sie nic godnego uwagi.
            • Gość: Justa Re: Przepis na życie III IP: 217.153.76.* 14.03.12, 10:05
              A i wątek Beatki i Andrzeja coraz bardziej groteskowy. Zeby dwoje dorosłych ludzi nie potrafiło normalnie wysłuchać się nawzajem? Słowa doktorka odbijają się od będącej już karykaturą samej siebie Beatki jak od ściany, a ten znowu nie potrafi składnie sklecić paru stanowczych zdań, tylko stęka coś nieskładnego. No ile można obserować to mijanie się wzajemne, błaganie, przepraszanie, fochy? Nieee, ja wysiadam..
          • Gość: madi Re: Przepis na życie III IP: *.bb.sky.com 14.03.12, 10:40
            zapewne tak bedzie i znow nepotyzm kwitnie- Anka, jako kobieta szefa kuchni pewnie zaraz stanie sie jego zastepca. troche to wkurzajace... a no i jeszcze KAROLAK! ZNOWU! to staje sie juz przerazajace! on naprawde gra absolutnie wszedzie, poza tasiemcami typu 'klan', ale to tez zapewne do czasu...
          • ja27-09 Re: Przepis na życie III 14.03.12, 11:35
            Poziom żenady III serii obraża mój poziom inteligencji. I chyba jakaś dziwna jestem, bo moje koleżanki z pracy są zachwycone i w każdą środę mocno przeżywają odcinek z dnia poprzedniego.
            Fochy Beatki i jąkanie Andrzejka zaczyna mnie już wkurzać. Rozmemłana Anka takoż. Jeszcze tylko Elka Knappe się trzyma (taka rasowa sucz, moja idolka ;) )
            • Gość: Justa Re: Przepis na życie III IP: 217.153.76.* 14.03.12, 11:59
              ja27-09 napisała:

> Poziom żenady III serii obraża mój poziom inteligencji.> Fochy Beatki i jąkanie Andrzejka zaczyna mnie już wkurzać

Mam to samo. To już nie jest urocze - to jest żenujące. Zeby dwoje dorosłych ludzi nie potrafiło wyjaśnić sobie prostej sytuacji. Ile można wytrzymać to dziecinne mijanie się, fochy, nieskładne stękanie Andrzejka, dziecinny lęk przed przyszłym teściem i infantylizm Beatki kryjącej się w rodzicielskich ramionach?
              • lilith76 Re: Przepis na życie III 15.03.12, 11:56
                "W herbaciarni jestem" - jedyny dobry moment tego odcinka.
                No i "miotam się jak pirania po akwarium".
              • konim691 Re: Przepis na życie III 19.03.12, 12:19
                Gość portalu: Justa napisał(a):

> ja27-09 napisała:
                >
                > > Poziom żenady III serii obraża mój poziom inteligencji.> Fochy Beatki
                > i jąkanie Andrzejka zaczyna mnie już wkurzać
                >
                > Mam to samo. To już nie jest urocze - to jest żenujące. Zeby dwoje dorosłych lu
                > dzi nie potrafiło wyjaśnić sobie prostej sytuacji. Ile można wytrzymać to dziec
                > inne mijanie się, fochy, nieskładne stękanie Andrzejka, dziecinny lęk przed prz
                > yszłym teściem i infantylizm Beatki kryjącej się w rodzicielskich ramionach?

Niestety w życiu są takie osoby, które nie potrafią rozmawiać o najprostszych problemach i wolą fochy, strzelanie min itp. ;)
                Zresztą, mimo całej "jasiofasolowatości;)" Andrzeja to on najczęściej okazuje zdrowy rozsądek np. kiedy to Beatka wylewała żale, że nie przyjechał po nią do szpitala powiedział, że przecież miał wypadek!:D I jak facet poszedł się upić:D ale że zadzwonił po byłą żonę - to już nie halo :D
    • ja_aaa Re: Przepis na życie III 15.03.12, 23:27
      Pierwsza seria była bardzo dobra, druga znacznie słabsza, trzecia raczej nie dorówna pierwszej...
      Teraz PNŻ oglądam tylko ze względu na Beatę, Andrzeja i Polę. Bardzo irytuje mnie Anka.
      myślę, że na trzeciej serii serial powinien się zakończyć...
      • crystalcityonline Re: Przepis na życie III 17.03.12, 14:39
        Popieram, z serii na serię jest słabiej. Anka jest coraz gorsza. Nawet Beatka już mi się słabiej podoba, najlepsza jest Pola no i Adamczyk tez jest ok :)
    • Gość: bbb Re: Przepis na życie III IP: *.4web.pl 18.03.12, 11:40
      Czy jest szansa trafić na dobry polski serial, który nie zostanie spieprzony Karolakiem? :/
      • dona.a Re: Przepis na życie III 18.03.12, 11:43
        Gość portalu: bbb napisał(a):

> Czy jest szansa trafić na dobry polski serial, który nie zostanie spieprzony Ka
        > rolakiem? :/

Dokładnie o tym samym pomyślałam widząc go w PnŻ, po co on tam??:/
      • Gość: dziennik-niecodzie Re: Przepis na życie III IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.12, 09:16
        juz tez o to pytałam. wychodzi na to ze się nie da. co mnie osobiście przeraza. tak jak kiedys, rozsądnie dawkowany, był do zniesienia i nawet dosc sympatyczny, tak teraz wyłączam wszystko w czym sie przewinie po ekranie.
        tu mnie cieszy np że w Ojcu Maetuszu juz był i wiecej sie nie pojawi. i w Na dobre i na złe tez chyba był. ZPnŻ niestety tak szybko nie zniknie...
        • Gość: tekla "żabciu mógłbyś powściągnąć trochę emocje.." IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.03.12, 22:52
          ...bo wyglądasz jak przed wniebowstąpieniem.." :PPPP
          • Gość: M. Re: "żabciu mógłbyś powściągnąć trochę emocje.." IP: *.warszawa.vectranet.pl 27.03.12, 23:05
            Najlepszy tekst odcinka, nie rozumiem, dlaczego Piotr Adamczyk poszedl w strone blazenady?
            • madi138 Re: "żabciu mógłbyś powściągnąć trochę emocje.." 27.03.12, 23:27
              wogole ten serial stal sie juz poprostu meczacy. wiecznie niezadowolona Beatka- o co jej chodzi? Anka mistrzyni kuchni i nie wie co to sa noodle, a ze wszystkim biega do Jerzego. ale jak sie jej zarzuca amatorszczyzne, to sie obraza. mowiac brutalnie, gdyby nie sypiala z szefem, nie byloby jej kariery kulinarnej, wiec o co sie rzuca... i wogle wszyscy sie tam obrazaja, kloca i nie moga porozumiec, ale jakos bez ladu i skladu. chaos i w sumie nie wiadomo do czego to zmierza i co jest istota serialu. ten sezon powinien byc ostatni...
              • Gość: Kas_stan Re: "żabciu mógłbyś powściągnąć trochę emocje.." IP: *.home.aster.pl 28.03.12, 07:13
                madi138 napisała:
                ten sezon powinien byc ostatni...

No niestety nie. Jak donosi dziś branżowy serwis:
                www.wirtualnemedia.pl/artykul/przepis-na-zycie-bedzie-czwarta-seria-ekipa-pojedzie-do-toskanii
                Z drugiej strony ktoś wreszcie opublikował wyniki oglądalności z internetu.
              • lilith76 Re: "żabciu mógłbyś powściągnąć trochę emocje.." 28.03.12, 08:52
                wiecznie niezadowolona Beatka-
                > o co jej chodzi?

Tak ma zapewne wyglądać depresja poporodowa i szok zderzenia się rzeczywistości z wyobrażeniami o macierzyństwie :) Ona z siebie te emocje wyrzuca i mówi wprost co myśli, być może by w scenariuszu było prościej. Większość kobiet tłumi lub przeżywa w środku.
                Nie podpisuję się po wszystkim, ale część reakcji Beatki jest mi znajoma sprzed dwóch lat ;)
                • faszyna zero emocji 28.03.12, 10:55
                  Alez ten serial zrobił sie nudny. :( Wczoraj, metodą Matta, czyli z jednym okiem utkwionym w słuzbowych papierach, a z drugim wgapionym w tv, obejrzałam cały odcinek i az mnie zdziwiła ta nuda bijąca z ekranu. Jakby ten serial jechał na jałowym biegu. Nawet nie chce mi się zastanawiać, co w serialu nie gra, poza tym, co nie gra od początku. Więc moze to formuła sie już calkiem zużyła? Absolwentka medycyny na wysunietej placówce kuchennej i dająca sie pomiatać nowej włascicielce garkuchni zwanej Imbirem, czy to jest temat na never ending story? Kończ waść, wstydu oszczędź, to cytat jak znalazł do takich przenoszonych seriali. Niestety jednak przenoszenie będzie miało swój ciąg dalszy, ponieważ reklamodawcy uwielbiaja takie słoniowe ciąże. Przy okazji, przypomniał mi sie stary dowcip o slubie słonicy i zajaczka. Słonica po nocy poslubnej padła, a zajaczek kopiąc jej grób cięzko westchnął: "jedna noc miłości i całe życia kopania". My jako widzowie juz jestesmy niestety na etapie tego kopania. ;))
                  • dona.a Re: zero emocji 28.03.12, 11:24
                    faszyna napisała:

> Słonica po nocy poslubnej padła, a zajaczek kop
                    > iąc jej grób cięzko westchnął: "jedna noc miłości i całe życia kopania". My jak
                    > o widzowie juz jestesmy niestety na etapie tego kopania. ;))

Fajne, nie znałam:) To dobry tytuł na wątek o serialach, które dryfują w tę stronę.
                  • lilith76 Re: zero emocji 28.03.12, 12:07
                    Niestety, jakiekolwiek emocje, czy prowadzenie wątku było tylko w pierwszej serii.
                    W kolejnych napięcie pada, nawet nie rosnąc i sukces polega tylko na scenkach, dialogach, powiedzonkach. To nie sitcom.
    • Gość: the_accidental Re: Przepis na życie III IP: *.toya.net.pl 04.04.12, 06:41
      Nikt nie komentuje... I to chyba jest najtrafniejszy komentarz do III serii.
      • Gość: kochamcie Re: Przepis na życie III IP: *.home.aster.pl 04.04.12, 08:58
        Wczoraj pierwszy raz widziałam odcinek nowej serii. Nie żeby mnie powalił, całkiem raczej nudny. Ale dwa teksty cudne:
        - Jak tak mówisz po polsku to jak ty powiesz przysięgę ślubną? 'i że Cię nie upuszczę aż do śmieci"? (Długi do Czeszki)
        - Cel! Pal! - nie, lepiej nie pal (Żabcia do Mani)

:)
      • ja27-09 Re: Przepis na życie III 04.04.12, 09:36
        Cudowna we wczorajszym odcinku Magdalena Popławska. Prześlicznie wyglądała w szarej sukience na swoim przyjęciu, pięknie po prostu. I ten wk...rw na Ankę tak prawdziwie zagrany, pełen profesjonalizm. Na resztę opuszczam grubą kotarę milczenia.
        • fifiriffi Re: Przepis na życie III 04.04.12, 11:26
          film coraz to gorszy.Nie cierpię tej całej Anki,Olszówka też wiecznie gra stare baby,przerabiane na młode.Wiecznie lata jak ze sracz..ą.Adamczyk,Popławska,Ostaszewska chyba graqja najlepiej.Kiedyś chwaliłam ten serial,ale....Kompletnie nie dobrana para Szyc i Kumorek,do tego wiecznie narzekająca i przewracająca oczami Mańka.Ilez można k...wa narzekac na wszystko.

Ogólnie już na minus.
          • argentea Re: Przepis na życie III 04.04.12, 12:06
            A mnie się podobała scena w aptece.
    • Gość: Delfin 4 Re: Przepis na życie III IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 21:10
      Radzę przestać oglądać, a więcej czasu poświęcić ortografii. Obejrzałam pisze się przez "rz" zawsze!
    • Gość: Kiks A teraaaaaaaas ide w las! IP: *.182.178.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.04.12, 21:53
      Świetna scena.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka