zielonaa_herbata 19.03.12, 22:26 Co sądzicie o nowym kolorze Santa Maryji? Czy to przymiarka aktorki do zmiany koloru, by w końcu zacząć grać bez tej okropnej peruki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Ruda Marysia [MjM] IP: *.satfilm.net.pl 19.03.12, 23:30 Ten wątek jest mega kretyński. Co on nowego wnosi do fabuły? tego chyba nikt nie wie, nawet scenarzyści. Poza tym z rozsądnej, rozważnej, mądrej Marii robią rozhisteryzowaną egzaltowaną małolatę, która ucieka z wrzaskiem z namiotu przed pajączkiem i farbuje sobie łeb na rudo zamiast na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
roks30 Re: Ruda Marysia [MjM] 20.03.12, 01:04 Już chciałam założyć wątek na temat peruki p. Pieńkowskiej. Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego od tylu lat ta pani gra Marysię w peruce skoro sama ma całkiem fajną krótką fryzurkę nie rozumiem tego, wystarczyłoby zrobić jedną dwie sceny w stylu "o Marysiu byłaś u fryzjera? fantastycznie wyglądasz w tej nowej fryzurze" i tyle. W ogóle to granie aktorów w perukach w serialach jest dla mnie nie do przyjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Ruda Marysia [MjM] IP: *.CNet.Gawex.PL 20.03.12, 08:14 Kolor jak kolor, gdyby jej wyszedł zielony to mogłaby rozpaczać, ale zwykły rudy? Miliony kobiet mają taki kolor włosów, nie rozumiem co to za tragedia. Robią z niej jakąś rozhisteryzowaną gó...arę, a to się obraża o byle co, a to ucieka przed pająkiem, może to wstęp do wątku klimakterium? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Ruda Marysia [MjM] IP: *.satfilm.net.pl 20.03.12, 21:44 dzisiaj już peruka w zwykłym kolorze. I po co ta afera z tym rudym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kemot97 Re: Ruda Marysia [MjM] IP: 82.132.214.* 20.03.12, 22:22 jest codzienna peruka byla akurat na odwszawianiu, wiec zagrala debilna scene w rudej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: Ruda Marysia [MjM] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 23:33 > Czy to przymiarka aktorki do zmiany koloru, by w końcu zacząć grać bez tej okro > pnej peruki? chciała sie upodobnic do swojego starego na rudo farbowanego kolegi Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Ruda Marysia [MjM] 21.03.12, 08:25 Ja tez nie pojmowalam tego zabiegu z peruka, bo juz wczoraj peruka w starych barwach. I rzeczywiscie myslalam, ze to przymiarka do naturalnych wlosow Marysi czyli pani M. Pienkowskiej. A tu zonk. Malzonek mi jednak wyjasnil, ze widocznie sceny na Deszczeowej krecone byly wczesniej i produkcji zapomnialo sie o takim szczegoliku :-) Swoja droga, rzeczywiscie - Maria zinfantylniala (zeby nie powiedziec skretyniala) nam na stare lata. I to mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
gamaja Re: Ruda Marysia [MjM] 21.03.12, 12:37 www.pomponik.pl/plotki/news-aktorka-wspomina-walke-z-nowotworem,nId,373699 :( Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Ruda Marysia [MjM] 21.03.12, 13:52 Link jest z 2008 roku. Mamy 2012. Odpowiedz Link Zgłoś