madi138 31.05.12, 11:36 no musze przyznac, ze bardzo ladnie to zrobili. ta wstawka, gdy siedza w samolociku byla naprawde na poziomie. i muzyczka fajna. brawo! okazjue sie, ze jednak mozna- bez kartonow i zenady.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: smierc Janusza NW 31.05.12, 12:36 Ja mam mieszane uczucia - pomiędzy "fajne, intymne", a "czy aby nie za ckliwe?". Pasowałoby do serialu, ale przy telenoweli nie jestem przekonana. Dobrze, że biedak już umarł, bo jego odejście było rozciągnięte na tyle odcinków, że zaczynałam oczekiwać hiszpańskiego lub portugalskiego dubbingu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: smierc Janusza NW 31.05.12, 12:58 ale przeciez tak czesto bywa- ze ludzie latami wrecz, zmagaja sie z choroba i rodzina musi sobie z tym radzic. w serialch zas, zwykle mamy rach, ciach, kartoni i postac znika. swoja droga dlaczego oni go usmiercili? fajna byla z nich para i mozna bylo dalej prowadzic watek rodziny patchworkowej-bardzo na czasie z reszta. to nie-zdradzila meza i ja pokaralo. buuuu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anaisanais96 Re: smierc Janusza NW 31.05.12, 17:35 A co było żenującego w kartonach? Odpowiedz Link Zgłoś
glafira Re: smierc Janusza NW 01.06.12, 12:22 Właśnie pół godziny temu obejrzałam powtórkę wczorajszego odcinka... Mnie zastanawia coś innego. Czy Pan Radek Pazura nie miał oporów godząc się na zagranie postaci uczestniczącej w groźnym wypadku samochodowym? W końcu po czymś takim trauma pozostaje na całe życie, a w jego wypadku było to w zasadzie cudem ocalone życie...Jeśli podszedł do tej roli stricte zawodowo, to podziwiam i oczywiście Panią Dorotę też... Odpowiedz Link Zgłoś