Dodaj do ulubionych

Joaquin Phoenix. Jestem, jaki jestem

02.10.12, 01:54
właśnie oglądam pierwszy raz, chociaż od dawna znam historię, i wiem jak to się skończy.

Jasne - ten film to nie serial, ale JP pojawił się w wielu serialowych epizodach, tak więc wydaje mi się, że wątek jest zgodny z netykietą.
Obserwuj wątek
    • dzidzia_bojowa Re: Joaquin Phoenix. Jestem, jaki jestem 02.10.12, 08:42
      Ale coś więcej można? Gdzie to leci i jakie wrażenia?:)
      • ex.mila Przepraszam, ze tak późno 06.10.12, 18:44
        www.teleman.pl/tv/Seans-Planete-Joaquin-Phoenix-Jestem-Jaki-Jestem-792445
        Czyli dzisiaj w nocy

Seans Planete+: Joaquin Phoenix. Jestem, jaki jestem
        FILM DOKUMENTALNY (I'm still here), USA, 2010 reż. Casey Affleckdla dorosłych

W 2008 roku dwukrotnie nominowany do Oscara aktor oznajmił koniec swojej kariery filmowej. Swoją decyzję tłumaczył chęcią poświęcenia się hip-hopowi. Z czasem gwiazdor popadł w nałóg narkotykowy. Media na całym świecie obserwowały, jak Phoenix się stacza. Szokiem dla jego fanów były zdjęcia aktora leżącego we własnych ekskrementach. Gdy wydawało się, że dołączy on do grona obiecujących aktorów, których zniszczyły używki, stało się coś zaskakującego. We wrześniu 2010 roku Casey Affleck ogłosił, że cała przemiana Phoenixa była wielką mistyfikacją, mającą na celu udowodnienie ludziom na całym świecie, że nawet najbardziej niewiarygodne kłamstwo można w mediach sprzedać jako prawdę. W wyreżyserowanym przez niego dokumencie widzowie wśród ofiar żartu zobaczą m.in. Jacka Nicholsona, Billy'ego Crystala i Danny'ego Glovera.
        • ex.mila Wrażenia przy najbliższej okazji 06.10.12, 18:47
          Żeby zrozumieć w jakich warunkach wychowywali się bracia i siostry Phoenix'owie to trzeba obejrzeć film o sekcie Dzieci Boga.

www.teleman.pl/tv/Dok-Szok-Msciciel-z-Sekty-Dzieci-Boga-732402
          ale teraz, żeby nie było, że jestem smutasem założę wesoły wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka