glafira
05.09.13, 11:32
Nowy wątek? No tak, bo w tamtym spoilerują, a ja chciałam tak zwyczajnie, po obejrzeniu telewizyjnej premiery...:))
W sumie nic nowego, podobnie jak w Czasie honoru, czyli tak, jakby nie było tej wakacyjnej przerwy. I dobrze. Bo w dalszym ciągu uważam, że pomimo paru niedociągnięć, to dobry serial i ja zdecydowanie pozostaję mu wierna.
A wczorajszy odcinek w sumie niezły. Postępowanie Agaty było już tu kiedyś na forum szerzej omawiane, ale ja nadal nie zmieniam zdania i nadal ufam, że to dobra dziewczyna, tylko trochę pogubiona. Wiki i Przemek - duet nieziemski. Falkowicz zaczyna zadawać sobie pytanie - 'czy mam zacząć się bać?', a Lena i Latoszek - małżeństwo niedoskonałe i też pogubione, ale z nadzieją na trwały związek, chociaż...
I tu zaczyna się ciekawy wątek, zobaczymy co będzie dalej:)
I ciekawostka. Dwójka emituje teraz stare odcinki serialu. Akurat dzisiaj leci odc. 127. Oglądając go trudno nie zastanowić się nad refleksją, jak wszystko się zmieniło...
Aktorzy, sytuacje, problemy, sam szpital jako budynek i wspomniany wyżej Latoszek, taki młodziutki i szczuplutki...:))