Dodaj do ulubionych

Forum dla fanów "Klanu"

18.10.13, 15:36
Szanowni,
Utworzyliśmy oddzielne forum serialu "Klan". Zauważyliśmy, że serial ten jest popularny wśród użytkowników i chcemy stworzyć dla nich przestrzeń do rozmowy na ten temat. Jeśli pominęliśmy jakieś wątki przy przenoszeniu, to prosimy zgłaszać je w tym wątku.
Forum Klan znajdziecie tutaj
Obserwuj wątek
    • burina Re: Forum dla fanów "Klanu" 19.10.13, 01:26
      Chcecie, żeby tu był jeszcze mniejszy ruch oraz żeby ludziom się odechciało o Klanie pisać?
      No dosłownie szach i mat!
      • shatmach Re: Forum dla fanów "Klanu" 20.10.13, 10:59
        Dokładnie. Dogorywające forum SERIALE żyło jeszcze dzięki fanom "Klanu", a teraz to już zupełnie nie będzie się nic działo. Ja nie mam zamiaru specjalnie tam zaglądać żeby napisać coś o "Klanie".
      • tijuanense Re: Forum dla fanów "Klanu" 21.10.13, 09:16
        Uważamy, że zarówno "Klanowi" jak i "Serialom" zmiany wyjdą na dobre, choć oczywiście liczymy się z tym, że może wyjść odwrotnie. Jedyny sposób, żeby się przekonać o tym, jak takie zmiany wpływają na popularność obydwu forów, jest próba takiego rozdzielenia. Dlatego to zrobiliśmy. Efekty będziemy oceniać po czasie.
        • burina Re: Forum dla fanów "Klanu" 23.10.13, 06:31
          A nie lepiej uczyć się na własnych (popełnionych już dawno i parę razy) błędach?

To, że nie jest poważne, że moderacja zmienia coś sobie bez ostrzeżenia (bo już nie mowię o zapytaniu uczestników forum czy jakichś sondach) to też Wam jakoś umknęło?

Bądźcie przynajmniej konsekwentni i porozdzielajcie wszystkie wątki: dlaczego na forum seriale nie mogę czytać o Klanie, skoro jest po kilka wątków o M jak miłość czy innych Na wspólnej?
          • burina Re: Forum dla fanów "Klanu" 23.10.13, 06:32
            P.S. Dlaczego wątek niejakiego jureczka o Desperatkach prawie od miesiąca tu wisi, zamiast już dawno być przeniesionym na specjalistyczne forum?
            • dzidzia_bojowa Re: Forum dla fanów "Klanu" 23.10.13, 09:20
              burina napisała:

> P.S. Dlaczego wątek niejakiego jureczka o Desperatkach prawie od miesiąca tu wi
              > si, zamiast już dawno być przeniesionym na specjalistyczne forum?

Ponieważ forum o Desperatkach jest forum prywatnym a forum Seriale i forum Klan są forami redakcyjnymi. Nie przenosi się wątków na fora prywatne.
              • shatmach Re: Forum dla fanów "Klanu" 23.10.13, 11:03
                Sorry, ale spierd..e to forum zupełnie. Ja się wypisuję...
                • santana2000 Re: Forum dla fanów "Klanu" 23.10.13, 18:24
                  ja też, pozdrawiam!
                  • the_accidental Re: Forum dla fanów "Klanu" 23.10.13, 19:25
                    Mnie też się nie podoba, że jak wchodzę na forum, to nie widzę od razu wszystkich wątków. Jeśli chcę zobaczyć, co ludzie napisali ostatnio o Klanie, to muszę wykonać kilka razy więcej kliknięć. Bez sensu.
                    • wajego Re: Forum dla fanów "Klanu" 25.10.13, 19:12
                      muszę wykonać kilka razy więcej kliknięć
                      Ale to przecież o to chodzi. Każde Twoje kliknięcie to 0,000000001 grosza dla portalu.
    • misterni Re: Forum dla fanów "Klanu" 27.11.13, 22:29
      Głupi pomysł.
      • misterni Re: Forum dla fanów "Klanu" 27.11.13, 22:32
        Zajrzałam na to forum i rzeczywiście "przysłużyliście" tą zmianą miłośnikom klanu :P
        Aktywność na tamtym forum wprost oszałamiająca.
        Nie lepiej przyznać się do błędu i przywrócić wątki klanowe temu forum?
        • shatmach Re: Forum dla fanów "Klanu" 28.11.13, 17:07
          Też tam byłem i jakieś 2-3 posty tygodniowo. Prawdziwy szał. Ja dalej je ignoruję.
    • the_accidental Re: Forum dla fanów "Klanu" 29.11.13, 21:02
      Szanowni moderatorzy, po co się niemądrze upierać? Już chyba sami świetnie widzicie, że strzeliliście sobie w stopę. Nikt przecież nie prosił, żebyście nam w ten sposób "robili dobrze". My, oglądacze Klanu i czytacze o Klanie, prosimy bardzo o przywrócenie wątków na forum ogólne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka