Dodaj do ulubionych

Przegięcie

22.01.14, 01:28
Ja rozumiem (chociaż nie do końca akceptuję), że niusy sportowe muszą (??) być relacjonowane na bieżąco, ale już kurde drugi tydzień nie ma NiNZ! Oraz nie było dzisiaj MjM i Bsz dzisiaj ( jutro nie będzie). Nie podoba mi się to.
Obserwuj wątek
    • kachullcia Re: Przegięcie 22.01.14, 13:09
      o to, to! jestem tego samego zdania. Dlaczego nie leci to na kanale TVP sport? nie wszyscy są zainteresowani sportem, naprawdę.
      I tak, wiem, że jest też kanał TVP seriale, i nie miałabym nic przeciwko, żeby tam leciały seriale, tylko że AKTUALNE odcinki, a nie same powtórki.
      • yoka1 Re: Przegięcie 22.01.14, 13:50
        też się z tym zgadzam.
      • felis Re: Przegięcie 22.01.14, 14:44
        Tylko dlaczego TVP Seriale jest wyłącznie w płatnych pakietach? Przecież te seriale powstały z wpływów z abonamentu - dlaczego mamy drugi raz za to płacić?
        • monia515 Re: Przegięcie 23.01.14, 14:28
          dlaczego sportu nie ma na TVP1 tylko na dwójce? Przeciez na jedynce nie ma stałych pozycji programowych- mozna wrzucic film albo mecz albo co tam sie chce.
    • eo_wina Re: Przegięcie 23.01.14, 15:37
      Zgadzam się!
      I dlaczego np. nie można by było tych seriali emitować np. z dwugodzinnym opóźnieniem, skoro już tak niesamowicie istotne jest pokazać na żywo jakiś mecz, który wielu po prostu nie interesuje? Ale nie, lepiej nie puścić wcale.
      • majka_forum Re: Przegięcie 23.01.14, 15:47
        Też mnie to denerwuje!
        Zróbmy jakiś protest :D
        • misterni Re: Przegięcie 24.01.14, 01:18
          Mój mąż obiecał, że jak zostanie prezesem TVP, to żaden, nawet najważniejszy mecz nie będzie puszczany kosztem moich ulubionych seriali ;)
          Także światełko w tunelu jest :D
          • kachullcia Re: Przegięcie 24.01.14, 08:40
            Mąż na prezesa!!!!!!!
            • irenka82 Re: Przegięcie 26.01.14, 15:12
              mój by seriale wywalił, a mecze nakazał :)
              • misterni Re: Przegięcie 27.01.14, 00:13
                To nie zostanie prezesem ;)
      • angazetka Re: Przegięcie 27.01.14, 10:50
        > skoro już tak niesamowicie istotne jest pokazać na żywo jakiś mecz, któ
        > ry wielu po prostu nie interesuje

Podobnie jak serial ;)
        • misterni Re: Przegięcie 27.01.14, 15:17
          No ale to seriale są w ramówce, a nie mecze :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka