Dodaj do ulubionych

ale nius!!!!! MJM Marek dziadkiem:)

10.02.14, 13:31
jak w temacie:) za sprawą Natalki i jej nauczyciela. Ciekawe czy będzie następne poronienie, czy może tym razem fałszywy alarm. Na co stawiacie?
Obserwuj wątek
    • misterni No i co spojlerujesz? 10.02.14, 14:51
      Trzeba zawsze ostrzec w takiej sytuacji, a nie na siłę ładować się z niusem.
      • kachullcia Re: No i co spojlerujesz? 11.02.14, 08:18
        Strasznie nerwowa/nerwowy jesteś. Wyobraź sobie, że ani trochę na siłę się nie władowałam, a zupełnie gładziutko, jak po maśle, że pozwolę sobie na takie porównanie. Nius ów widniał wczoraj na głównych stronach trzech w miarę popularnych portali, tak więc był raczej ogólnodostępny. Jak Cię nie interesuje wątek, to po prostu go nie czytaj. Poza tym słowo "trzeba" na forum o serialach jakoś tak... hm, no nie wiem - trochę nawet śmieszy? Jak widzisz, nie zrobiłam tego co (Twoim zdaniem) TRZEBA, a świat dalej się kręci! To tylko forum o serialach, a nie sala operacyjna, gdzie decydujesz o ludzkim życiu. Więcej luzu. Pozdrawiam!
        • misterni Re: No i co spojlerujesz? 11.02.14, 08:49
          Niestety narzuciłaś się już z samym tytułem, więc wchodzenie/niewchodzenie do wątku nie miało już tu większego znaczenia.
          Wyobraź sobie, że nie wszyscy łażą po serialowych portalach typu se.pl i wyłapują niusy z pierwszych stron, a na tym forum dobrym zwyczajem było zawsze ostrzeganie, że wątek ma charakter spojlera.
          Po prostu szanujmy się trochę nawzajem, ok? W domu też obwieszczasz bez pytania w trakcie oglądania filmu, kto kogo zabił, tylko dlatego, że akurat posiadasz taką wiedzę? Nie sądzę.
          • kachullcia Re: No i co spojlerujesz? 11.02.14, 09:54
            Niestety narzuciłaś się już z samym tytułem, więc wchodzenie/niewchodzenie do w
            > ątku nie miało już tu większego znaczenia.
            Owszem, miało. W ciąży mogła też być Ula, więc fabuła mogła rozwinąć się zupełnie inaczej.

serialowych portalach typu se.pl
            akurat ani jeden z tych portali nie jest serialowy.

Po prostu szanujmy się trochę nawzajem, ok?
            O to, to właśnie!
            • misterni Re: No i co spojlerujesz? 11.02.14, 12:32
              Nie ma sensu dyskutować. Ty po prostu nie czujesz, że popełniłaś gafę, albo udajesz głupka, a ja nie zamierzam tracić czasu.
              • kachullcia Re: No i co spojlerujesz? 11.02.14, 14:21
                >albo udajesz głupka<

jak to było? szanujmy się po prostu?
                w jednym się z Tobą zgadzam - dyskusję uważam za zakończoną.
    • yumemi Re: ale nius!!!!! MJM Marek dziadkiem:) 10.02.14, 15:02
      Spoler czy nie spojler, kolejna nieplanowana ciaza:)) Jak kazda inna w MjM :))
      • piotr7777 przyszywanym 10.02.14, 17:48
        ...gwoli ścisłości.
        • angazetka Re: przyszywanym 10.02.14, 19:25
          Hm, Natalka jest jego córką (co z tego, że adoptowaną), więc dlaczego przyszywanym?
          • railly Re: przyszywanym 11.02.14, 07:50
            Na pewno okaże się, że to fałszywy alarm.
            Watek, o dziwo, wyjatkowo życiowy jak na ten serial pełen absurdów i nieprawdopodobnych wydarzeń.
            Ale ciekawa jestem co z nauczycielem, przecież za to powinien trafić do kryminału. A skończy się pewnie na chęci obicia mu gęby przez Marka (tylko go poszarpie, w tym serialu nikt nigdy naprawde się nie pobił).
            • j-laki Re: przyszywanym 11.02.14, 09:14
              Dlaczego do kryminału? Ile lat ma ta Natalka? Tak z ciekawości pytam, czy za sypianie z uczennicą pełnoletnią grozi kara objęta jakimś paragrafem? Bo to, że taki nauczyciel traci pracę, bo nie etyczne to wiem, ale czy również grozi wiezienie? Hmmmm i od razu uprzedzam, że pytam tylko z ciekawości, nie pracuję w szkolnictwie....
              • railly Re: przyszywanym 11.02.14, 09:37
                Natalka ma 16-17 lat.
                • misterni Re: przyszywanym 11.02.14, 12:46
                  A sprawdziłam jak to z tym wiekiem Natalii jest. Gdy adoptowali miała osiem lat, a według scenariusza było to w 2004 roku. Myślę, że spokojnie może mieć 18 lat, zresztą przecież one chyba po wakacjach do klasy maturalnej idą?
                  • railly Re: przyszywanym 11.02.14, 13:50
                    Hmmm, myślę że w scenariuszu raczej pojawiłby się moment osiemnastki Natalki czy Uli czy gadanie o zbliżającej się maturze. Poza tym wszyscy trzęsą się nad nimi jakby były dziećmi. Dlatego myślę, że raczej mają max.17 lat.
                    Poza tym czy one nie rok temu zaczynały liceum? To by się zgadzało.
                    • czekolada72 Re: przyszywanym 12.02.14, 09:53
                      Akurat, tyle watkow, ktore "powinny" sie pojawic jest pomijanych, ze brak 18-tek, matur, zmain szkoly - jest absolutnie do przyjecia w MjM.
                      Zreszta - wiek dzieci tez jest obojetny scenarzystom :/
    • railly spojler 26.02.14, 11:00
      SPOJLER

Okaże się że Natalia jednak nie jest w ciąży, czyli tak jak przewidywałam, fałszywy alarm. Ale tym samym Marek dowie się, że jego pełnoletnia córka prowadzi życie seksualne, coś podobnego. Bo przy okazji wyczytałam w jakimś streszczeniu, ze Natalka ma 19 lat. W takim razie dziwi mnie, że wszyscy traktują dziewczyny jak dzieci, pzrecież to już dorosłe kobiety.
      • aga.doris Re: spojler 26.02.14, 13:38
        Tak je traktują, jak one się zachowują. Natalka nadal głupawa, a Ula taka kiedyś fajna i mądra poszła w kierunku bycia wredną suczą. Tak się zachowuje i tak sobie pozwala, że na miejscu Marka odesłałabym ją migiem do rodzinnego domu. W końcu jest już dorosła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka