Dodaj do ulubionych

NW zapomniane wątki

14.05.15, 17:31
Dlaczego wprowadzają nowe, nie raz nuuuuudne do bólu wątki (kłotnia Kopciów, blog modowy Kaśki, Eliza + Jarek itp) a nie kończą starych? Interesuje mnie jak idzie dyrektorowanie Zimińskiej i jak skończyl stary dyrektor. Co się dalej dzieje z Olką, z jej siostrą Gośką, z Andrzejem Brzozowskim, z Łucją i Danielem. Przepadli jak kamień w wodę.
Obserwuj wątek
    • ariwederczi Re: NW zapomniane wątki 14.05.15, 20:39
      Mają tak dużo wątków "w zawieszeniu", że wracają sobie do wybranych, kiedy im wygodnie (typu romans Ewy, alzheimer matki Rafała, syn Honoraty i Nicole, kancelaria, życie miłosne Oli, życie Izy na wsi).

Szkoda tylko, że niektórzy przepadają bez śladu - jak Andrzej...
    • jagienka75 Re: NW zapomniane wątki 17.05.15, 12:19
      z Andrzejem Brzozowskim,

a on nie wycofał się z NW?
    • lilith76 Re: NW zapomniane wątki 18.05.15, 09:39
      Do niektórych wątków nie da się wrócić, bo aktorzy definitywnie wycofali się z serialu.
      Ja bym przejrzała listę scenarzystów, albo wiodącego - może wymienili i nowi muszą się wykazać?
      • angazetka Re: NW zapomniane wątki 18.05.15, 13:23
        Aktorów można podmienić, to nie problem.
        • blawatek33 Re: NW zapomniane wątki 18.05.15, 14:27
          Dokładnie - tak chyba było z Sebastianem (?-nie wiem czy dobrze pamiętam imię bohatera) czyli ojcem Antosi, którego najpierw na samym początku grał Paweł Deląg a potem po latach facet się pojawił grany przez innego aktora (Roberta Jarocińskiego).
    • czarna_pumka Re: NW zapomniane wątki 19.05.15, 09:16
      Blog modowy, Eliza, Jarek, Marta i Paker, to takie ZAPYCHACZE, które według twórców serialu mają przyciągnąć młodą publiczność. Ale tak się nie dzieje. Wręcz przeciwne. Kilku-kilkunastoletnia publiczność czuje się zawiedziona i rozczarowana. Duża część widzów już dawno zrezygnowała z oglądania serialu z powodu głupich, nudnych wątków. To nie jest serial dla młodzieży, żeby musieć niemal w każdym odcinku pokazywać sceny seksu itp. Trochę za dużo tego. Tak samo jak za dużo wątków o problemach młodzieży, studentów, nastolatków.
      • mozambique Re: NW zapomniane wątki 19.05.15, 10:16
        tak jak pisałam wyzej - mlodziez spragniona seksu właczy retjub , jak chche se poogloadac swoej problemy to włączają "Szkołę" czy cos tam a starsi znudzeni odejdą

ja jestem niestety starsza i jzu nie wydole kolejnej sceny z gołą Elizą i tym jej szkieletorem w łóżku , chłopak bez odzienia jest koszmarny

no i oglądalnosc im spada
        • iza232 Re: NW zapomniane wątki 20.05.15, 19:00
          mozambique napisała:

kolejnej sceny z gołą Elizą i tym jej szkieletorem w łóżku , chłopak bez odzienia jest koszmarny

A w odzieniu tak samo ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka