Dodaj do ulubionych

koncert (serialowych) życzeń

06.04.16, 16:07
macie jakies swoje ciche pragnienia serialowe?
ja, np.bardzo bym chciała, zeby /borys z bsz pogonił w cholere Grazynke -dochtórke na zawsze i o jeden dzien dłużej

uprzedzając milion pytań: tak, wiem, że to tylko serial; nie, nie mam wiekszych kłopotów; tak, lubię emocje
to jest TYLKO zabawa, ale taka na serio
wpisujcie miasta!
Obserwuj wątek
    • aga_ata Re: koncert (serialowych) życzeń 06.04.16, 18:52
      Lublin!

Żartuję:p
      Ja się chętnie pobawię, bo chociaż oglądam tylko dwa seriale, z czego w jednym generalnie nie przyczepiam się do niczego, to pozostaje mi koncert życzeń MjM.

Budzyn z Namiotem rozwód raz-dwa, natychmiast!
      Niech ktoś zrobi porządną mega awanturę za wpieprzanie się w cudze życie Kamizeli. Ale taką super hiper ultra (modne słowo ostatnio) mocną awanturę, żeby jej kamizela spadła.

To są takie dwa główne życzenia, które mnie interesują. Są też życzenia poboczne, między innymi wysiudanie z fabuły postaci Marcina-Stev'a Jobs'a, Lemura i paru innych postaci... coby się przestrzeń zrobiła, bo nie ma czym oddychać w tym tłoku. Porządny kop w d* dla Rudej i Tomasza też bym przyjęła z uśmiechem.

Podobnie jak konwalka, tak, wiem, to tylko serial, nie, nie mam większych kłopotów, tak, lubię emocje, lubię MjM wbrew pozorom, ale wiem, że to TYLKO serial, a to jest forum o serialach i będziemy se tu gadać do woli, o!
      • konwalka Re: koncert (serialowych) życzeń 06.04.16, 20:14
        no i piknie :)
        • czekolada72 Re: koncert (serialowych) życzeń 07.04.16, 06:53
          MjM - wysiudac Alusie z Baśką, wysiudać kuratorke z byłym (?) narzeczonym, wysiudać Bilskiego.
          Rozkrecić bistro z Jankiem w roli głównej.
          Przeniesc Tomaszka z rodzina do Hiszpanii, a Rudą odstawić na mocno boczny tor.
          Plastyczkę wysłać w plener, bo od nadmiaru słodyczy robi się niedobrze.

BSz
          Przypadkiem NIE zwiazac Marka z Elsner, wypirzyc Krystynę.
          Zaślubić Walerię i Stefana

NDiNZ
          Mimo wszystko zostawić Tomasza, rozwinac watek Konicy, ograniczyc mlodej Burskiej i pani neurochirurg z padaczka

Jw - wiem, ale sie bawie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka