Dodaj do ulubionych

Na Wspólnej - brat Igora

02.08.17, 20:54
pytanie mam, bo już bardzo dawno temu oglądałam i nie kojarzę, żeby Igor miał brata. A teraz przeglądam sobie "Świat seriali" i czytam o tym, co się wydarzy w którymś kolejnym odcinku Tomkowi Nowakowi. Kto to jest i skąd się wziął? Kto jest jego matką, bo jasne, że nie Ewa?
Obserwuj wątek
    • miruka Re: Na Wspólnej - brat Igora 03.08.17, 19:23
      mnie się wydaje, że Gabrysia (jeszcze z początków serialu) jest mamą Tomka, ale może ktoś mnie poprawi
      • miruka Re: Na Wspólnej - brat Igora 03.08.17, 19:30
        jednak nie, Gabrysia jest macochą Tomka
        • scoutek Re: Na Wspólnej - brat Igora 04.08.17, 12:46
          Nie Gabrysia
          Mnie się wydaje, że grała ją Joanna Kurowska, ale nie ma nigdzie potwierdzenia
          Pojawiła się znienacka z Tomkiem u nich, a potem zmarła
          jak dobrze kojarzę to właśnie wiedziała, że umiera i chciała syna zabezpieczyć
          i potem Nowak z Gabrysią walczyli z opieką społeczną o przyznanie im praw do Tomka
          a potem wyprowadzili się ze Wspólnej i Tomek pojawił się dopiero po latach
          • rekatarynka Re: Na Wspólnej - brat Igora 12.08.17, 04:11
            Nie dowiedziała się, że umiera. Miała wyjechać z Tomkiem do Francji, ale mieli wypadek, w wyniku którego ona umarła na terenie Niemiec
            • scoutek Re: Na Wspólnej - brat Igora 12.08.17, 11:30
              aaaaaa widzisz, dzięki za przypomnienie
    • ariwederczi Re: Na Wspólnej - brat Igora 08.08.17, 13:05
      Mamę Igora rzeczywiście grała Joanna Kurowska. Postać nazywała się Krystyna Michalska i - jak podaje portal filmpolski.pl - występowała w odcinkach: 277-278, 280-281, 285, 305-306, 313, 329, 342, 346, 356-358.

Tomek - po tym jak zamieszkał na Wspólnej - był kolegą Daniela (syna Andrzeja i Basi).
      • scoutek Re: Na Wspólnej - brat Igora 08.08.17, 19:34
        Ariwederczi, mamę Igora? Chyba Tomka?
        Mamą Igora jest Ewa, kolejno była z ojcem Igora, potem Romanem, Borysem, a potem to już się pogubiłam...ostatnio z ordynatorem ze szpitala
        Myślę, że to z twojej strony zwykła pomyłka, zbyt dobrze znasz serial
        • ariwederczi Re: Na Wspólnej - brat Igora 11.08.17, 11:40
          Mamę Tomka. Pomyłka :)
        • moniq_c Re: Na Wspólnej - brat Igora 23.09.17, 14:18
          scoutek napisała:

> Mamą Igora jest Ewa, kolejno była z ojcem Igora, potem Romanem, Borysem, a pote
          > m to już się pogubiłam...ostatnio z ordynatorem ze szpitala
          > Myślę, że to z twojej strony zwykła pomyłka, zbyt dobrze znasz serial
          >
          ooo Ewuni to się kiedyś z mamą podjęłyśmy zliczyć tych jej absztyfikantów wszystkich i tez nie wiem czy nam się udało nikogo nie pominąć :) ma kobita niezły przerób, bo tak:
          - najpierw się kochała w Mareczku ojcu Gosi i Olki
          - ojciec Igora
          - Roman
          - w międzyczasie śmiertelnie zakochany ten koleś od wesel
          - Borys
          - naczelny z redakcji Igora
          - ten siwy biznesmen co coś kombinował z jakąś fundacją (Drężek go grał)
          - himalaista
          - doktorek Housopodobny

ktoś jeszcze? Baba ma rażenie nieziemskie, wielbiciele padają u stóp jak drzewa po wichurze, więc w tym gąszczu mogłyśmy kogoś jeszcze zapomnieć :)
          • blawatek33 Re: Na Wspólnej - brat Igora 25.09.17, 13:25
            Głowa siwieje - d...a szaleje. Ale trzeba przyznać, że Ewunia jak na swoje lata (50 lat jej stuknie w tym roku) to trzyma się bardzo dobrze! :)
            • moniq_c Re: Na Wspólnej - brat Igora 25.09.17, 15:03
              fakt figurkę ma niezłą, ale usta to jej chyba niedługo pękną :) mogliby już jej darować tych adoratorów, mam nadzieję że doktorek zostanie na dłużej, bo fajnie charakterny
          • scoutek Re: Na Wspólnej - brat Igora 26.09.17, 12:23
            Ale tak szczerze to największą chemię widoczną na ekranie to miała z Borysem. Akurat trafiłam na powtórkę tych odcinków i to, co teraz widać to jest niesamowite. Albo ich coś łączyło albo Oleg Sawkin jest tak genialnym aktorem, bo w scenie w windzie to iskrzy po latach
            • miruka Re: Na Wspólnej - brat Igora 27.09.17, 15:55
              bywa, tak było w "m jak miłość" między Ostaszewską a Poniedziałkiem
    • maniaczytania Dziękuję Wam wszystkim :) n/t 08.08.17, 18:22

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka