f.o.r.u.m.o.w.i.c.z.k.a 26.02.05, 13:34 Gianni Vonsacze , Wiesława Siemiankowska, lezka z posen ... Gdzie jestescie ;( Bez was to forum nie będzie takie jak kiedys.... wracajcie szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: around_the_sun Re: rozpacz... IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 23:44 Ja tam też chcę żeby wrócili. Teraz forum jest "radosne" niczym Renia w depresji poporodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanka Re: rozpacz... IP: *.spm.pl / *.spm.pl 27.02.05, 20:35 jest po prostu normalne Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: rozpacz... 28.02.05, 12:58 tu ich znajdziesz forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=26334 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: around_the_sun Re: rozpacz... IP: *.ab / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:41 Dzięki serdeczne, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona Re: rozpacz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 14:53 Nie wierze, ze forum telewizja bedzie moglo istniec bez rozwazan o sztucznym odbycie itp. Pewnie teraz poziom dyskusji na forum tv tak sie podniesie, ze my, zwykli ogladacze seriali nie bedziemy mogli zrozumiec o co chodzi. Super, ze powstalo nowe forum, tylko dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: rozpacz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:42 ja bym się nie cieszył na waszym miejscu... podpisano.. KŁAPOUCHY Odpowiedz Link Zgłoś