Dodaj do ulubionych

Milosnicy Isaury

31.03.05, 13:02
TV Puls wznawia emisje tego serialu!
Obserwuj wątek
    • Gość: aksiak Re: Milosnicy Isaury IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 18:02
      a dokladniej od kiedy?
      • Gość: Lucia Re: Milosnicy Isaury IP: *.future-net.pl 01.04.05, 09:11
        O Jezu, NIE!!!!!!!!! To był KOSZMAR!!!!!!!!!!!
        • Gość: ksenia223 Re: Milosnicy Isaury IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 01.04.05, 19:54
          No pamietam jak musialam chodzic do kosciola na spotkania przedkomunijne i mama ogladala to dziadostwo i z mina cierpietnicy musiala isc ze mna do tego kosciola i cala droge sie zloscila, ze jestem niegrzeczna bo calego filmu nie widziala przeze mnie.
          Raz mi, podobno, kazala ogladac i cicho siedziec. A po skonczeniu stwierdzilam, ze ten film jest nienormlany bo to jakies zoo tylko, ze dla ludzi ;-).
          Az se zobacze czym sie fascynowala moja matula za mlodu wrrrr.
          PS do kosciola od 2 klasy nie chodze bo nie lubie ;-), no tylko z koszyczkiem na swieta bo zawsze mi ludzie zazdroszcza jak mi matula go piknie "wystroi"- taka to artystka.
          • Gość: anna Re: Milosnicy Isaury-XENIA TO DEBIL!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:32
            • Gość: ksenia23 Re: Milosnicy Isaury-XENIA TO DEBIL!!!!!!!!!! IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 16.04.05, 13:29
              Debil???
              A wyperpapier buraczyno!
          • kubissimo Re: Milosnicy Isaury 02.04.05, 13:33
            nie ona jedna sie fascynowala
            kiedy lecial nowy odcinek Isaury w Warszawie zamieralo zycie
    • Gość: Mar gazunga rungeru, gazunga!!!!!!!!!! Izałra rzondzi! IP: *.skorosze.2a.pl 03.04.05, 11:51
      Izałra to był fajny film. A wiecie dlaczego - bo miał tylko 12 albo 13
      odcinków. Tam akcja szła szybko - nie tak jak we wszystkich innych
      brazylijskich tasiemcach. Myśłę, że nawet "W kamiennym kręgu" i "Pannę
      dziedziczkę" dałoby sięoglaać gdyby liczbę odcinków zredukować do liczby
      dwucyfrowej.
    • synthia Re: Milosnicy Isaury 12.04.05, 16:19
      Z niecierpliwością czekałam ten serial. Byłam ciekawa, jak taki stary tasiemiec
      będzie się teraz oglądało. Wydaje się on teraz, hmm.. strasznie kiczowaty. My z
      mężem przerobiliśmy to na komedię, parodiując niektóre postacie, lub ich
      wypowiedzi, i tylko w taki sposób dało się jakoś dotrwać do końca odcinka.
      Sceny są straszliwie przeciągane.
      • mar_elx to nie był tasiecmiec!!!!!! 15.04.05, 10:51
        Izałra miała chyba 13 odcinków. Cóż to jest w porównaniu z czetrocyfrowymi
        numerami odcinków tzw. telenowel. I może włąsnie dlatego akcja była w miarę
        dynamiczna i oglądało się izałrę z przyjemnosćią (chociaż tytułowa bohaterka
        miałą zeza i grube nogi).
    • pl_cebo Re: Milosnicy Isaury 14.04.05, 18:55
      CHYBA NIE ZMUSZĘ SIĘ DO OBEJRZENIA TEGO SERIALU jeszcze raz
    • lilith76 Re: Milosnicy Isaury 17.04.05, 18:25
      obejrzałam raz i wydaje mi się, że Puls pociął chamsko odcinki żeby z 13 zrobić kilkadziesiąt. o ile pamiętam, kiedyś to trwało po godzinie, a teraz odcinek ma pół godziny.
    • amaranta78 Re: Milosnicy Isaury 18.04.05, 11:17
      Śmiać mi się chce z tego, że kiedy byłam dzieckiem, bałam się Leonsia. Wydawał
      mi się taki groźny. A teraz jak go zobaczyłam, stwierdziłam, że gość wygląda
      jak z kreskówki. :)
      A Izaura... wtedy taka ładna się wydawała, a teraz... taka sobie, zwyczajna
      kobita. Ciekawe, jak teraz wygląda.
      • lilith76 Re: Milosnicy Isaury 18.04.05, 13:41
        ja podobna wiekowo jestem, ale mnie Leoncio ekscytował. czekałam aż w końcu
        weźmie Isaurę siłą :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka