anmanika 31.03.05, 13:02 TV Puls wznawia emisje tego serialu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aksiak Re: Milosnicy Isaury IP: *.acn.waw.pl 31.03.05, 18:02 a dokladniej od kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucia Re: Milosnicy Isaury IP: *.future-net.pl 01.04.05, 09:11 O Jezu, NIE!!!!!!!!! To był KOSZMAR!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia223 Re: Milosnicy Isaury IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 01.04.05, 19:54 No pamietam jak musialam chodzic do kosciola na spotkania przedkomunijne i mama ogladala to dziadostwo i z mina cierpietnicy musiala isc ze mna do tego kosciola i cala droge sie zloscila, ze jestem niegrzeczna bo calego filmu nie widziala przeze mnie. Raz mi, podobno, kazala ogladac i cicho siedziec. A po skonczeniu stwierdzilam, ze ten film jest nienormlany bo to jakies zoo tylko, ze dla ludzi ;-). Az se zobacze czym sie fascynowala moja matula za mlodu wrrrr. PS do kosciola od 2 klasy nie chodze bo nie lubie ;-), no tylko z koszyczkiem na swieta bo zawsze mi ludzie zazdroszcza jak mi matula go piknie "wystroi"- taka to artystka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Milosnicy Isaury-XENIA TO DEBIL!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 13:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia23 Re: Milosnicy Isaury-XENIA TO DEBIL!!!!!!!!!! IP: *.st.elpoinformatyka.pl / 80.51.14.* 16.04.05, 13:29 Debil??? A wyperpapier buraczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Milosnicy Isaury 02.04.05, 13:33 nie ona jedna sie fascynowala kiedy lecial nowy odcinek Isaury w Warszawie zamieralo zycie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar gazunga rungeru, gazunga!!!!!!!!!! Izałra rzondzi! IP: *.skorosze.2a.pl 03.04.05, 11:51 Izałra to był fajny film. A wiecie dlaczego - bo miał tylko 12 albo 13 odcinków. Tam akcja szła szybko - nie tak jak we wszystkich innych brazylijskich tasiemcach. Myśłę, że nawet "W kamiennym kręgu" i "Pannę dziedziczkę" dałoby sięoglaać gdyby liczbę odcinków zredukować do liczby dwucyfrowej. Odpowiedz Link Zgłoś
synthia Re: Milosnicy Isaury 12.04.05, 16:19 Z niecierpliwością czekałam ten serial. Byłam ciekawa, jak taki stary tasiemiec będzie się teraz oglądało. Wydaje się on teraz, hmm.. strasznie kiczowaty. My z mężem przerobiliśmy to na komedię, parodiując niektóre postacie, lub ich wypowiedzi, i tylko w taki sposób dało się jakoś dotrwać do końca odcinka. Sceny są straszliwie przeciągane. Odpowiedz Link Zgłoś
mar_elx to nie był tasiecmiec!!!!!! 15.04.05, 10:51 Izałra miała chyba 13 odcinków. Cóż to jest w porównaniu z czetrocyfrowymi numerami odcinków tzw. telenowel. I może włąsnie dlatego akcja była w miarę dynamiczna i oglądało się izałrę z przyjemnosćią (chociaż tytułowa bohaterka miałą zeza i grube nogi). Odpowiedz Link Zgłoś
pl_cebo Re: Milosnicy Isaury 14.04.05, 18:55 CHYBA NIE ZMUSZĘ SIĘ DO OBEJRZENIA TEGO SERIALU jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Milosnicy Isaury 17.04.05, 18:25 obejrzałam raz i wydaje mi się, że Puls pociął chamsko odcinki żeby z 13 zrobić kilkadziesiąt. o ile pamiętam, kiedyś to trwało po godzinie, a teraz odcinek ma pół godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
amaranta78 Re: Milosnicy Isaury 18.04.05, 11:17 Śmiać mi się chce z tego, że kiedy byłam dzieckiem, bałam się Leonsia. Wydawał mi się taki groźny. A teraz jak go zobaczyłam, stwierdziłam, że gość wygląda jak z kreskówki. :) A Izaura... wtedy taka ładna się wydawała, a teraz... taka sobie, zwyczajna kobita. Ciekawe, jak teraz wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Milosnicy Isaury 18.04.05, 13:41 ja podobna wiekowo jestem, ale mnie Leoncio ekscytował. czekałam aż w końcu weźmie Isaurę siłą :D Odpowiedz Link Zgłoś