Dodaj do ulubionych

Kogo nie chcecie w M jak Miłość ?

IP: 193.28.239.* 13.04.05, 08:35
Proponuję mały quiz ;-) Wpisujcie kogo chętnie byście wywalili z MJM. Ja
obstawiam - wiadomo kogo MARTUSIĘ I PITRUSIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: eciepecie Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 09:22
      a czy ty znasz znaczenie słowa quiz?
      • iskax Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 09:37
        WERE!!!!dobrze ze ostanio jej nie widać

koleżankę piotrka z sądu razem z nim
        martę - wiecznie pałczącą

• lopp1 Zdecydowanie Martę !!!!!!!!!!!!! 13.04.05, 09:49
        • skynet_00 Piotrka i Marty 13.04.05, 12:00
          no i może jeszcze Łukasza
    • ginger25 Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 12:11
      A ja nie chcę Ewy i Leszka!!! Jej matki też. To najdebilniejszy wątek ,ajki
      dotychczas był w M jak M.
    • lopp1 Marty, Leszka, Pietrka i tej całej Ewy 13.04.05, 12:18
    • synthia Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 13:22
      Zdecydowanie nie chcę Marty, Łukasza, Norberta, Janiny, Reni, Krzysztofa.
    • grzegorz_27 Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 14:41
      M A R T Y !!! Łukasza i Norberta
    • kasiap10 Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 15:45
      Najgorsza w świecie była Teresa bleeeeee
      • Gość: marta Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: 217.96.92.* 21.04.05, 14:12
        przemadrzala, mrugajaca wiecznie oczami Gosia Kozuchowska. Dla mnie najwieksza
        porazka serialu.
    • synthia Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 15:54
      Mam nadzieję, że ciotka Wanda nie wróci, bo była w tym serialu w ogóle
      niepotrzebna. No, chyba, że ten wątek był po to, żeby po raz kolejny ukazać
      świętość Hani.
      • Gość: Majka Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.future-net.pl 13.04.05, 17:57
        A mnie zastanawia gdzie w tym domu Mostowiaków w Grabinie wszyscy się mieszczą!
        Przybywają kolejne osoby do mieszkania, kolejne dzieci /Natalia/ a tu ciągle
        jest miejsce wolne! Najpierw mieszkali w nim tylko Hanka, Marek i Mateusz a
        potem zwaliła się kupa luda i przybywają kolejni!
        • synthia Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 13.04.05, 18:04
          Dokładnie. Też sobie nie umiem tego wyobrazić. W dodatku, przyjeżdżają jeszcze
          goście. Np. Marta niedawno się zjawiła niespodziewanie. Jakiś czas Simone
          mieszkała. Nie wiem, jak oni to robią.
          • Gość: lea Pełna chata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:34
            Mają przecież jeszcze stodołe i owczarnie........
            • synthia Re: Pełna chata 13.04.05, 18:41
              Natalka, pewnie śpi w stodole. Jak wstanie o świcie, to ma niedaleko, żeby owce
              nakarmić i gnój przewalić.Z tego co sobie przypominam, to stale gonili ją do
              tego typu roboty.
        • gazamate Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 19.05.05, 13:44
          A widzialaś ta małą hatkę Nożycorękiej - z zewnątrz domek mały a wśrodku jakie
          saloooony!!
    • Gość: gelfin Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 19:59
      Martuni
      Łukaszka, wiecznie obrażonego
      Pawełka
      Piotrusia
      Anusi
      Olusi
      Rafałka
      tego drugiego lekarza z przychodni
      Januszka
      • Gość: Majka Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.future-net.pl 13.04.05, 21:40
        No nie! Co do Rafała to przesadziłeś/aś/, to moja ulubiona postać i super
        aktor! To tylko Marta na Rafała tak deprymująco działa!
        • Gość: glus filmowiec Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: 83.238.132.* 14.04.05, 08:13
          Ja postuluje: Precz z drewnianą Natalką!!! To dziecko jest okropne, sztuczne i
          odpychające!
          • kane_gr Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 14.04.05, 08:35
            eee nie, dlaczego. Moim zdaniem ta mała gra świetnie. Dom dziecka może przecież
            tak wpłynąć na psychikę dziecka że zachwouję się w ten sposób.
            • Gość: ona Marty Kingi i jej beznadziejnego męza IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.05, 11:25
              no moze jeszcze marysi zduńskiej
            • Gość: madzia Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:47
              Zapakować Mateuszkowi w plecak racuchów i niech wraca skąd przyszedł
    • mdwe Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 14.04.05, 14:57
      Renię i jej rodzinkę przede wszytskim.
      Marta też ostatnio mnie denerwowała tym swoim niezdecydowaniem i roztargnieniem,
      ale myslę, ze to się niedługo zmieni.Łukasz też ma być teraz ponoś szczęśliwy...
    • doktor_kidler Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 14.04.05, 19:06
      Łukasza
      • Gość: afi Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 20:24
        Ja bym wywaliła wszystkich, z wyjątkiem Kamila;)))
        • doktor_kidler Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 14.04.05, 21:59
          No nie przesadzajmy, jest jeszcze trochę fajnych postaci, czyż nie?
          • ewa9923 Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 14.04.05, 23:17
            Kiedys ogladalam ten serial odcinek w odcinek.
            Po dłuzszej przerwie znów chciałam do niego wróvcić, po prostu nie mogę, bo razi
            mnie sztucznosć gry aktorów. Wcześniej tego nie zauważałam.
            Moim zdaniem wszyscy sa do bani, oprócz Kamila i starego Mostowiaka. Nawet
            Dominika Ostałowska, która wydawala mi się dobrą aktorką - w roli Marty jest
            bardzo męcząca. A ten Niemiec i jego serialowa matka - zgroza! Grają tak jak ja
            - czyli BEZNADZIEJNIE.
            Ludzie ! Idzcie na spacer, zamiast patrzec na ten film.
            Sprawdziłam - pozytwnie nastraja.
        • pomme Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 17.05.05, 08:40
          Zdecydowanie popieram z wyjątkiem Kamila wszyscy są do bani
    • Gość: ddd PAPUGA ! , PAPUGA PAPUGA PAPUGA !!!! IP: *.cst.tpsa.pl 15.04.05, 13:01
      Nie znosze jego tekstów. Mozna tez wywalic Chochoła Pavulona.
      • Gość: kachna Re: PAPUGA ! , PAPUGA PAPUGA PAPUGA !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 16:25
        Gośka!!!!! Ola, Święta Marysia, lekarz co podrywa Marysię, dobrze, że nie ma
        Michała i Teresy - okropni byli...
    • Gość: :) Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: 193.29.205.* 20.04.05, 18:27
      Chochołów.
    • pauliszka77 Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 21.04.05, 10:05
      Martusie z synkiem Łukaszkiem,
      Koleżanke Piotrka - tą z sądu,
      Gosie,
      Renie z przychodni

Cale szczescie ze juz Terese wywalili i ciotke z niemiec.

I oddajcie JACKA!!!!
      • Gość: kol Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.wroclaw.czk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 04:38
        woli być poważnie traktowany przez widzów (jako aktor) i nie uczestniczyć w tym
        obciachu,
        • Gość: Ona Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.future-net.pl 22.04.05, 10:02
          Oglądaliście program "Poznajmy się"? Żenada jeśli chodzi o Chochoły!
          Nienaturalni, egzaltowani, sztuczni, jedynie Kamil jako taki - widać, że to
          zawodowy aktor! A Chochoły to chyba niedługo będą tańczyć w balecie Teatru
          Wielkiego takie przejawiają zdolności w tym kierunku! Brrrrrr!!!
          • Gość: Tolek banan A kto to IP: *.aster.pl 22.04.05, 22:07
            A kto to są te chochoły?
            • michal_82 Re: A kto to 22.04.05, 22:49
              > A kto to są te chochoły?

Pseudo Mroczków. :)
        • Gość: kocia Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 18:53

tam mało kto jest dobry.
          jeszcze rok temu jakoś dało się to oglądać, ale teraz grają coraz gorzej, nie
          sądzicie?
          może się znudzili?
          a i nowe postaci coraz nudniejsze wprowadzają. i na siłę bardzo.
        • Gość: kocia Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 18:53
          tam mało kto jest dobry.
          jeszcze rok temu jakoś dało się to oglądać, ale teraz grają coraz gorzej, nie
          sądzicie?
          może się znudzili?
          a i nowe postaci coraz nudniejsze wprowadzają. i na siłę bardzo.
          • Gość: saszka Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.acn.waw.pl 08.05.05, 22:09

ja mam dość patrzenia na cierpiącą Marysię i jej męża.
            ale chyba najbardziej na adoratora nazwanego doktor Santana. to jest mega
            sztywny facet. od Chochołów dzieli go niewiele. o ile nic. nie sądzicie?
            do tego jego postać jest pisana tak, jakby był bufonem. Marysi mąż ma prawie
            zawał, a ten radzi jej, żeby więcej sportu uprawiał, bo jemu samemu dobrze to
            robi! jakbym ja w takiej sytuacji usłyszała podobną radę, to bym dobrze jej nie
            przyjęła. zapewniam!
            • Gość: porzeczka Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: 195.85.249.* 09.05.05, 11:46

Niestety trzeba się zgodzić.
              Santana, Chochoły, Gazela. Ma pecha Marysia do mężczyzn w życiu.
              Gazela to pewnie niedługo zejdzie z tego świata, taki zarobiony, że zawał go
              czeka jak nic.
              Ale żeby wtedy jego miejsca nie zajął Santana, bo jest nudny koszmarnie. Myślę,
              że Marysia zasługuje na kogoś lepszego. Powinna Łepkowska poszukać jej ciekawej
              partii - kogoś nowego i niebanalnego. Oraz przystojego w końcu, bo ona ładną
              jest niewiastą, a proponują jej brodatego męża, łysego adoratora nr 1, a teraz
              grubego nr 2.
              Tylko Chochoły pozostaną jej synami... Tego się nie zmieni.
              • antilop Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 16.05.05, 15:42
                Hanka!!!! i koleżanka Marty z sądu, która kręci z Jackiem
    • Gość: DagnyJuel Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:01
      Ten serial jest tak debilny a aktorstwo tak mierne, że żadna postać stworzona
      przez panią Łepkowska nie jest dla mnie wiarygodna psychologicznie i moralnie
      a aktorstwo tak miernego poziomu, że obsada powinna dostawać maliny
      serialowe!!!Jak widać w Polsce króluje miernota.Przepis na sukces- stwórz
      mierny serial z miernymi aktorami!!
      • Gość: too.ya Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:17
        Renia!!!!
        • kim_dzonk-ill Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? 19.05.05, 17:11
          Mucholapki,Wiejskiego Zaczesa(lub fryz mu zmienic) i reszte.
          Ogolnie przerwac emisje tego czegos i wszelkich tego typu oglupiajacych
          cieplych klusek.
          serial z Kamilem jakis moze byc
    • Gość: Sopelle Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 28.05.05, 17:35
      Puszczalskiej i mającej do wszystkich o to pretensje Małosi, Krzysztofa -
      Nieudacznika (proponuję doktora R. w roli drugiego męża:) no i Stefana.
    • pl_cebo GOCHY 03.06.05, 08:23
      • Gość: kinga Re: GOCHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 21:46
        Mroczków-drewnioczków,Gochy ,Kingi wytrzeszcza,Krzycha,starego Mostowiaka,
        Marty boleściwej, szlachetnej Hanki,dr Drewienko , Janiny i jej
        siostry,Weroniki-Anki-tapir-Rosati, Stefana-germana, Petera, Reni i jej rodziny
        (a tak przy okazji-świetna fryzura)rodziców Kingi,Norberta,Jacka i jego durnej
        siostry Magdy .Reszta może zostać :)
    • Gość: Justyna Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.radio.rzeszow.pl 07.06.05, 14:51
      kOZUCHOWASKA jest fatalna, słodka idiotka. Ostatnio zobaczyłam ja w filmie
      pt. "Zróbmy sobie wnuka" no szok dziwka mało powiedziane !!!!!! A te jej miny
      jak kot srajacy na puszczy okropne !!!!
    • Gość: monika1 Re: Kogo nie chcecie w M jak Miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 14:15
      płaczki Marty i Reni, też płaczki, boże czemu one nie mogą byc choc raz wesołe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka