Dodaj do ulubionych

gdzie kręcą MjM?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 23:31
czy ktoś z Was orientuje się, czy sceny, np. u Lucków w domu, to są sceny
kręcone w prawdziwym domu, czy w studio? I czy ten dom gdzieś stoi, ekipa go
wynajmuje, czy jak? Zastanawiam sie, bo jest w pełni wyposażony jak zresztą
inne mieszkania/domy w MjM.
Obserwuj wątek
    • pl_cebo Re: gdzie kręcą MjM? 19.04.05, 16:58
      w któryms odcinku "za kulisami MjM" mówili że to jest w studio, zreszta widać
      to jak spojrzysz w okno Lucków
      • 18lipcowa Re: gdzie kręcą MjM? 19.04.05, 19:39
        pl_cebo napisała:

> w któryms odcinku "za kulisami MjM" mówili że to jest w studio, zreszta widać
        > to jak spojrzysz w okno Lucków

W jakichś halach kręcą, gdzieś czytałam. To nie są prawdziwe domy. To normalka
        że mieszkanie Lucków graniczy przez tekturową ścianą z np. przychodnią.
    • Gość: ABW Re: gdzie kręcą MjM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 19:43
      Sceny w sądzie kręcone są w sądzie w Pruszkowie, który na ten czas zamienia się
      w sąd w Warszawie. Byłem, widziałem...
      • 18lipcowa Re: gdzie kręcą MjM? 19.04.05, 23:05
        Gość portalu: ABW napisał(a):

> Sceny w sądzie kręcone są w sądzie w Pruszkowie, który na ten czas zamienia
        się
        >
        > w sąd w Warszawie. Byłem, widziałem...

a reszta w halach gdzieś w Piasecznie, widzialam dziś na napisach końcowych.
        • iskax Re: gdzie kręcą MjM? 20.04.05, 00:41
          podobno tylko mieszkanko studenckie jest prawdziwe Mieszkanie Marty i Marysi to
          hala
          • Gość: gabi Re: gdzie kręcą MjM? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 00:48
            Zdjecia kreca w Orzeszynie k/Piaseczna.Tekturowe sciany i te sprawy :) dziwne
            uczucie.Mialam okazje sie przekonac,bo bylam na planie jako laureatka jednego z
            konkursow.
            • Gość: aqq Re: gdzie kręcą MjM? IP: *.it-net.pl 24.04.05, 21:02
              a mi kiedys w starych odcinkach bardzo podobało się oswietlenie , przeważnie do
              wnętrz wpadało takie ciepłe światało poznego popołudnia podwieczoru, nie
              zastanawiałem się wtedy ale po tym można sie było domyślić ze musi byc to studio
              • Gość: Monika Re: gdzie kręcą MjM? IP: *.future-net.pl 25.04.05, 13:02
                Prawdziwe jest też mieszkanie Rafała, zresztą przepiękne, urządzone antykami i
                dopracowane w najdrobniejszych szczegółach! Za oknem widać prawdziwe budynki,
                kościół, duży taras a za drzwiami prawdziwą klatkę schodową i mieszkanie
                sąsiadów! Zdaje mi się też, że prawdziwe jest mieszkanie Norberta bo widać z
                okien pejzaż warszawskiego Gocławia i jeziorko tam się znajdujące /chodzę tam
                na spacer z psem/!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka