marapi19 01.05.05, 10:21 Czy ktos wie, co on dzisiaj porabia? Czy gdzieś gra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katka Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.olsztyn.mm.pl 01.05.05, 11:34 Na jednej z niemieckich stron wyczytałam, że od 1990 nie zagrał w żadnej produkcji TV. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 01.05.05, 13:20 Też dzisiaj rano trafiłem na "Jankę" i też zastanawiałem się co porabiają tamci młodzi aktorzy. Trzeba przyznać że tamte twarze dość często pojawiały się w serialach i filmach dziecięcych ale oprócz Krukówny nikt nie zrobił większej kariery. Polecam bazę danych www.filmpolski.pl Horvath rzeczywiście od 1990 ("Mów mi Rockefeller") w niczym nie wystąpił. Jedynie Dominik Łoś (grał też kolegę Piotrka z "Labiryntu") skończył Akademię Teatralną i w czymś tam się pojawia. Aktorką została także Małgorzata Lipmann ale ona w przeciwieństwie do Krukówny gra role drugoplanowe. Kojarzę nazwisko Rafała Zwierza który też jakoś zniknął z ekranów. A niektórzy wystąpili tylko w "Jance" więc była to tylko przygoda z TV a nie prawdziwa kariera. Kiedyś chyba był wątek na ten temat bo kilku dzięcięcych aktorów m.in. z "Janki" wystąpiło chyba u Drzyzgi czy u Moro-Figurskiej w TV4. Jeśli ktoś oglądał-przypomnijcie o kogo chodzi i co porabiają. Odpowiedz Link Zgłoś
colour-ize Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 02.05.05, 18:00 Nie jestem pewna, ale coś mi świta, że popełnił samobójstwo dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 03.05.05, 11:32 Serio??? Akurat on z tych dziecięcych aktorów był w miarę rozpoznawalny-może dlatego że przeważnie grał większe role. Ale tym samobójstwem to jestem zaskoczony... Nigdzie nie było na ten temat wzmianki? Sprawdziłem archiuwm programu "Ja tylko pytam" TV4 i w listopadzie 2004 był odc. o aktorach z dziecięcych seriali: "Jankę" reprezentowali Maurycy Wyganowski i Arkadiusz Wojnarowski. Może to tam mówili o tym samobójstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.acn.waw.pl 03.05.05, 13:28 Gral tam tez niejaki Figurski "intelektualista" bandy. To ten sam co w radio teraz kariere robi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 20:05 Dzienks :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 04.05.05, 13:11 www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=2766&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 12:05 Lopmann to ciągle w reklamach występuje. Banki i inne takie. Grała też w Samym Życiu i Pensjonacie Pod Różą. Tak w ogole warto prześledzić strony teatrów bo często można znaleźć zapomnianych aktorów. Ja na przykłąd znalazłem Lamię z 'Skesmisji" która już nigdzie w filmie nie wystąpiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędza Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:59 ale za to jest dyrektorem teatru , bodajże w Bydgoszczy czy Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.no / *.elblag.dialog.net.pl 06.05.05, 15:01 A czy jego matką nie jest przypadkiem Alicja Resich-Modlińska ? Kiedyś chyba razem występowali w 5-10-15... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a skad Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 17:28 Jego matka jest Wegierka. I chyba nawet stad nosi to nazwisko "Horvath" Odpowiedz Link Zgłoś