Dodaj do ulubionych

Tadeusz Horvath - "Janka"

01.05.05, 10:21
Czy ktos wie, co on dzisiaj porabia? Czy gdzieś gra?
Obserwuj wątek
    • Gość: katka Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.olsztyn.mm.pl 01.05.05, 11:34
      Na jednej z niemieckich stron wyczytałam, że od 1990 nie zagrał w żadnej
      produkcji TV.
      • mason_verger Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 01.05.05, 13:20
        Też dzisiaj rano trafiłem na "Jankę" i też zastanawiałem się co porabiają tamci
        młodzi aktorzy. Trzeba przyznać że tamte twarze dość często pojawiały się w
        serialach i filmach dziecięcych ale oprócz Krukówny nikt nie zrobił większej
        kariery.
        Polecam bazę danych www.filmpolski.pl
        Horvath rzeczywiście od 1990 ("Mów mi Rockefeller") w niczym nie wystąpił.
        Jedynie Dominik Łoś (grał też kolegę Piotrka z "Labiryntu") skończył Akademię
        Teatralną i w czymś tam się pojawia. Aktorką została także Małgorzata Lipmann
        ale ona w przeciwieństwie do Krukówny gra role drugoplanowe.
        Kojarzę nazwisko Rafała Zwierza który też jakoś zniknął z ekranów. A niektórzy
        wystąpili tylko w "Jance" więc była to tylko przygoda z TV a nie prawdziwa
        kariera.

Kiedyś chyba był wątek na ten temat bo kilku dzięcięcych aktorów m.in.
        z "Janki" wystąpiło chyba u Drzyzgi czy u Moro-Figurskiej w TV4. Jeśli ktoś
        oglądał-przypomnijcie o kogo chodzi i co porabiają.
        • colour-ize Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 02.05.05, 18:00
          Nie jestem pewna, ale coś mi świta, że popełnił samobójstwo dawno temu.
          • irenka82 Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 03.05.05, 10:32
            ja tez tak slyszalam
            • mason_verger Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 03.05.05, 11:32
              Serio???
              Akurat on z tych dziecięcych aktorów był w miarę rozpoznawalny-może dlatego że
              przeważnie grał większe role.
              Ale tym samobójstwem to jestem zaskoczony... Nigdzie nie było na ten temat
              wzmianki?

Sprawdziłem archiuwm programu "Ja tylko pytam" TV4 i w listopadzie 2004 był
              odc. o aktorach z dziecięcych seriali: "Jankę" reprezentowali Maurycy
              Wyganowski i Arkadiusz Wojnarowski. Może to tam mówili o tym samobójstwie?
              • Gość: baba Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.acn.waw.pl 03.05.05, 13:28

Gral tam tez niejaki Figurski "intelektualista" bandy.
                To ten sam co w radio teraz kariere robi ?
                • jhbsk Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 05.05.05, 10:31
                  Kompletnie inny.
                  • Gość: baba Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.acn.waw.pl 05.05.05, 20:05

Dzienks :-)
    • jhbsk Re: Tadeusz Horvath - "Janka" 04.05.05, 13:11
      www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=2766&baza=1
      • Gość: :/ Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.devs.futuro.pl 06.05.05, 12:05
        Lopmann to ciągle w reklamach występuje. Banki i inne takie.

Grała też w Samym Życiu i Pensjonacie Pod Różą.

Tak w ogole warto prześledzić strony teatrów bo często można znaleźć
        zapomnianych aktorów. Ja na przykłąd znalazłem Lamię z 'Skesmisji" która już
        nigdzie w filmie nie wystąpiła.
        • Gość: jędza Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:59
          ale za to jest dyrektorem teatru , bodajże w Bydgoszczy czy Olsztynie
    • Gość: gość Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.no / *.elblag.dialog.net.pl 06.05.05, 15:01
      A czy jego matką nie jest przypadkiem Alicja Resich-Modlińska ? Kiedyś chyba
      razem występowali w 5-10-15...
      • Gość: a skad Re: Tadeusz Horvath - "Janka" IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.05, 17:28
        Jego matka jest Wegierka. I chyba nawet stad nosi to nazwisko "Horvath"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka