Gość: ;))) Paznokcie Żanety??? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 02.06.06, 12:32 Dzięki ;)) ale czy Wy też zobaczyliscie chyba wpadkę? Był niedawno taki odcinek: Żanetka wchodzi do pokoju, a Grzegorz mówi do niej, ze miala spac, a nie malowac paznokcie- i pokazane są dłonie Żanety i krwiście czerwone paznokcie. W tym samym odcinku, Grzesiek spi z małą w łóżku, podchodzi Żaneta, tez się kładzie, ręce na swoim i brzuchy, i... zero lakieru.. Czy mi sie przewidzialo?? Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k Re: Paznokcie Żanety??? 02.06.06, 13:04 A nie mogła sobie zmyć ich lakierem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Paznokcie Żanety??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 14:49 Zmyć lakierem?heheh, dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znów ja Re: Paznokcie Żanety??? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 03.06.06, 18:29 no taa.. powiedzcie mi kto maluje sobie paznokcie, zeby zeby za kilka godzin zmyc lakier?? Odpowiedz Link Zgłoś
uunnii Re: Paznokcie Żanety??? 04.06.06, 20:57 Wynika z tego, ze chyba Zaneta :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Paznokcie Żanety??? 05.06.06, 16:29 > no taa.. powiedzcie mi kto maluje sobie paznokcie, zeby zeby za kilka godzin > zmyc lakier?? dobrze sobie ułożył Grześko kobietę :D Odpowiedz Link Zgłoś
mzrr21 Re: Paznokcie Żanety??? 05.06.06, 17:13 Ja. Maluje paznokcie idąc gdzieś na imprezę, potem zmywam (czasem nawet po dwóch godzinach). Mam tipsy w bardzi neutralnym kolorze, takie do pracy. A czasem chce mieć coś bardziej jaskrawo Odpowiedz Link Zgłoś
arras-k sprostowanie 06.06.06, 21:55 Miałam na myśli "zmyć zmywaczem".Czy to aż tak cieżko sie domyślić że to przejezyczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sprostowanie IP: *.radio.hd.pl 15.06.06, 20:20 Zna ktoś kolejne opisy odcinków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: sprostowanie IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 19.06.06, 19:00 to chyba juz koniec, tak mi sie wydje ze dalej po wakacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: sprostowanie 19.06.06, 22:30 w zeszlym roku chyba cale wakacje byly nowe odcinki Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Na Wspólnej - najbliższe odcinki!! 21.06.06, 17:18 Gdzie te najbliższe odcinki? Coś za długo tu cicho jest ;) P.S. Musiałam zmniejszyć litery w tytule, bo mi skrypt odrzucał wysłanie posta, że niby "za dużo wielkich liter"!!!! Co to ma być do cholery?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisu Re: Na Wspólnej - najbliższe odcinki!! IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:08 Głupia jesteś czy udajesz tylko? Z Netykiety: " Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Na Wspólnej - najbliższe odcinki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 23:47 sprawdziłam w programie, w przyszłym tygodniu nie ma już Na Wspólnej, więc nowe odcinki zapewne po wakacjach, mam nadzieję, że pojawią się jakieś nowe ciekawe osoby bo ostatnio zrobiło się troche nudnawo Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Na Wspólnej - najbliższe odcinki!! 22.06.06, 18:17 Gość portalu: lisu napisał(a): > Głupia jesteś czy udajesz tylko? > Z Netykiety: > " Nie pisz WIELKIMI literami - w Internecie oznacza to, że krzyczysz. " Ty za to z pewnością nie udajesz. Wielkie litery ciągną się od początku tego wątku, ślepoto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kujawiak Sami nie wiedzą co nadają! IP: *.homeip.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:42 Dzisiaj pan na końcu odcinka powiedział (po skrótach) że "na następny odcinek zapraszamy w poniedziałek o 20.55" a nie ma juz "Na Wspólnej" ani w programie na onecie ani nawet na stronie TVN!! Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: Sami nie wiedzą co nadają! 23.06.06, 00:02 Ani jak. U nich dopiero co skończyła się zima. Jesienią będziemy mieć wiosnę w pełni na Wspólnej? Odpowiedz Link Zgłoś
nnike I wszystko jasne :( 23.06.06, 00:27 nawspolnej.onet.pl/2,1343979,artykuly.html Odpowiedz Link Zgłoś
harriet24 671- 19.08.06, 14:03 671 - 5.09 Pijany Hoffer przychodzi do Zimińskich. Po jego wizycie Danuta zaczyna mieć wątpliwości, czy jej męża na pewno nic nie łączy z Ewą. Kinga dowiaduje się, dlaczego Rafałek znalazł się w domu dziecka. Ma zamiar spotkać się z ojcem chłopca. Michałowi nie podoba się ten pomysł. Roman nie ma ochoty słuchać wyjaśnień żony. Wzburzony wychodzi z domu i nie wraca na noc. 672 - 6.09 Danuta odwiedza Ewę. Kuzynka zapewnia ją, że pomiędzy nią i Markiem nic się nie wydarzyło. Kinga i Michał odwiedzają ojca Rafała. Latałko dowiaduje się, że może dostać pieniądze za zdjęcia, na których pojawi się jego syn. Kamil, Marta, Igor i Filip bezskutecznie szukają Romana. Igor dostaje informacje, że do szpitala przywieziono pobitego, pijanego mężczyznę. 673 - 7.09 Hoffer, po kilku dniach nieobecności, wraca do domu. Pijany awanturuje się i odmawia wszelkich wyjaśnień. Grzegorza zapewnia jednak, że będzie na chrzcinach. Żaneta zaczyna mieć wątpliwości związane z chrztem Marysi. Nie może pogodzić się z myślą, że na tak ważnej uroczystości nie będzie jej rodziny. Pan Rozstocki ponownie prosi syna, aby przejął jego kancelarię. 674 - 11.09 Żaneta przeprowadza z Grzegorzem poważną rozmowę. Nie mogąc pogodzić się z tym, co usłyszała od młodego Zięby odwołuje chrzciny córeczki. Ewa nie mogąc dobudzić męża dzwoni do Ziębów i mówi, że Roman nie pojawi się na chrzcinach. Chwilę później Hoffer budzi się i robi jej awanturę o wtrącanie się w jego sprawy. Gosia umawia się z Piotrem, którego adoracja coraz bardziej jej się podoba. Nagle, podczas randki z Mierzejewskim, Małgosia odbiera telefon od Kamila. 675 - 12.09 Roman po rozmowie z Grzegorzem godzi się z żoną. Ewa prosi go, żeby poddał się terapii. Piotr próbuje przekonać Gosię, aby nie przejmowała się Kamilem. Kiedy Małgosia zbiera się do wyjścia Mierzejewski zaczyna ją namiętnie całować. Adam mówi narzeczonej, dlaczego nie ufa swojemu ojcu. Zaszokowana Weronika zaczyna rozumieć jego niechęć w stosunku do Jana. 676 - 13.09 Grzegorz nie chce zgodzić się na wyprowadzkę Żanety. Zdenerwowana dziewczyna uświadamia mu, że jego zdanie się nie liczy. Marta, po spotkaniu z terapeutą, próbuje przekonać ojca, aby poddał się terapii. Rozłoszczony Roman nie chce o tym słyszeć. Marek ma kłopoty w pracy - jego nowy pracownik psuje sprzęt laboratoryjny. Zimiński jest poirytowany postawą Norberta, który nie poczuwa się do odpowiedzialności za awarię wirówki do mieszania składników. 677 - 14.09 Ojciec Rafała odwiedza go w domu dziecka. Niestety chłopczyk bardzo boleśnie przeżywa niespodziewane spotkanie z tatą. Zdesperowany Grzegorz próbuje przekonać Żanetę, aby została w Warszawie. Ona jednak nie chce zmienić zdania. Danuta dostaje kolejną propozycję pracy. Ola jest niezadowolona, że mama będzie uczyć w jej szkole. 678 - 18.09 Igor przyłapuje Hoffera na kupowaniu wódki. Ewa jest rozczarowana postawą męża i stawia mu ultimatum. Ziębowie przeżywają wyprowadzkę Żanety. Z niecierpliwością czekają na jej telefon. Gosia ponownie spotyka się z Piotrem w jego domu. Niespodziewanie pojawia się Kamil. Podczas chwilowej nieobecności Mierzejewskiego mówi Gosi, że widział Piotra całującego się z jakąś dziewczyną. 679 - 19.09 Alicja próbuje przekonać Marka, aby nie zwalniał Norberta. Zimiński jednak nie chce cofnąć swojej decyzji. Roztocki zapewnia Weronikę, że nieświadomie skrzywdził swoją żonę. Adam nie wierzy w jego wersję i stara się przekonać narzeczoną, że ojciec cały czas kłamie. Szef Kingi zgadza się na zmianę projektu kampanii społecznej i postanawia zrezygnować ze współpracy z dziećmi z domu dziecka. Brzozowska jednak dalej chce utrzymywać kontakty z Rafałkiem. 680 - 20.09 Roman decyduje się na spotkanie z terapeutą, który uświadamia mu, że tylko on sam może podjąć decyzję, czy chce się leczyć. Hoffer zgadza się uczestniczyć w sesjach. Grzegorz dzwoni do Żanety. Dziewczyna zaprasza go do domu swoich rodziców. Adam po rozmowie z Janem zaczyna mieć wątpliwości, czy aby na pewno ojciec go okłamuje. Zastanawia się, dlaczego jego matka ukrywała przed mężem, że jest w ciąży. 681 - 21.09 Alicja zaczyna knuć intrygę przeciwko Markowi. Oskarża go o molestowanie seksualne. Izabela niespodziewanie poznaje młodego mężczyznę. Karol służy jej pomocą, kiedy ta nabawia się kontuzji podczas biegania po parku. Grzegorz prosi Romana o kontakt z jego znajomym, który proponował Hofferowi wyjazd do pracy w Irlandii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dona Re: Na Wspólnej - od września IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 17:13 Czytałam, że we wrześniu pojawią się nowe postacie, mam nadzieję, że będzie to taki strzał w 10 jak w przypadku Grześka i Żanety, jak narazie żadnej z nowszych postaci nie udało się powtórzyć ich sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś