Dodaj do ulubionych

Najbardziej nielubiana postać serialowa.

12.05.05, 13:29
Obserwuj wątek
    • lopp1 M A R T A M O S T O W I A K !!! 12.05.05, 13:30
      • Gość: afi Re: M A R T A M O S T O W I A K !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 15:18
        Martusia, Martusia i jeszcze raz Martusia z synusiem !!
      • Gość: zosia Re: M A R T A M O S T O W I A K !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:55
        powinni ją wysłać do laryngologa - ciągle chrząka jakby miała kłopoty z
        gardłem.W dodatku taka "śnięta".A te jej r o m a n t y c z n e sceny?Można się
        załamać.A jaka filantropka.Takich to ze świecą szukać.
    • Gość: Marek Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: 193.28.239.* 12.05.05, 13:33
      Młody Papug.
      • Gość: Ika Re:Kto zacz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 02:09
        Kto to jest młody papug???
        • Gość: fanka:))))) Re:Kto zacz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:07
          młody papug :)
          Dlaczego takie przezwisko?
          A tu coś o nim
          www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=33321&baza=1
    • k147 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 12.05.05, 13:50
      Mostowiakowa Marta zdecydowanie. Ale też Chchołów nie moge znieść, zwłaszcza
      tego Pietrka
      • Gość: ona Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.future-net.pl 12.05.05, 19:38
        Chochoły!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • piotr7777 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 12.05.05, 20:42
      Co to, jeden serial oglądacie?
      A ja napiszę szerzej:
      -Kinga z "Klanu"
      -Kalina ze "Złotopolskich"
      -siostra Marta z "Na dobre i na złe"
      -Wala z "Plebanii"
      -Agnieszka z "Samego życia" (w nowej obsadzie, M. Kumorek była O.K.)
      -postać grana przez Matyldę Damięcką w "Na Wspólnej
      -postać grana przez Mateusza Damięckiego w "Egzaminie z życia"
      -Dusia z "Pensjonatu pod Różą" (nie mogę się do niej przekonać)
      a co do "MjM" to zdecydowanie bliźniacy, ale ostatnio ze wskazaniem na Pawła
      Zduńskiego.

• to_jaaa Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 15.05.05, 10:15
        piotr7777 napisał:

> Co to, jeden serial oglądacie?
        > A ja napiszę szerzej:
        > -Kinga z "Klanu"
        > -Kalina ze "Złotopolskich"
        > -siostra Marta z "Na dobre i na złe"
        > -Wala z "Plebanii"
        > -Agnieszka z "Samego życia" (w nowej obsadzie, M. Kumorek była O.K.)
        > -postać grana przez Matyldę Damięcką w "Na Wspólnej
        > -postać grana przez Mateusza Damięckiego w "Egzaminie z życia"
        > -Dusia z "Pensjonatu pod Różą" (nie mogę się do niej przekonać)
        > a co do "MjM" to zdecydowanie bliźniacy, ale ostatnio ze wskazaniem na Pawła
        > Zduńskiego.

rany boskie, a zostaje ci jeszcze czas na prawdziwe życie?????
    • stephen_s Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 12.05.05, 21:35
      Kolektywnie: Lucek i Barbara z "MjM". Mariolka z "Na dobre...". Kalina
      ze "Złotopolskich" (wyjątkowo złośliwa i krzywdząca karykatura feministki, moim
      zdaniem) oraz Marcysia. A z "Klanu" to ta starsza pani z Kazachstanu, której
      imienia nie pomnę, oraz bohaterka Izabeli Trojanowskiej...
      • egoblonde Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 20.06.05, 13:38
        1.Stare Mostowiaki-koszmar,nuda,prowincjonalizm.Basia(chyba) to dla mnie typowa
        toksyczna matka,wtracajaca sie we wszystko,trzymajaca meza pod pantoflem.
        A Lucek-kieszonkowy maz-liliputek ,karykaturalny i denerwujacy

2.Sztefen-wydyma tylko te swoje wargi i głupio sie smieje.
        2.cała obsada klanu-skad oni ich wzieli...
        to samo plebania.....
    • agraffka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 12.05.05, 21:38
      Nowa Agnieszka,Mirek,Jolka,Anita z Samego zycia
    • Gość: andrzej Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 06:25
      Wiadomo "Ryśku" z Klanu!
      • married Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 13.05.05, 15:10

Łoj taak! Rysiek jest... szkoooda słów... Ale Grażynka do niego
        pasuje...Ostatnio nie lubię też Olki i Agnieszki z Klanu, Kingi z MJM, Michała
        z Na Wspólnej i jeszcze kilku...
        • Gość: apsik Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:18
          Alexis:P
          • baba67 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 13.05.05, 22:51

Ja nie lubie Orman z Plebanii i Juleczki z NDiNZ.
            A ozywiam sie jak pokazuje sie Tracz- to jest chyba jedyna postac z charakterem
            w tym serialu dzieki aktorowi, ktory probuje go troche poglebic.
            W ogole plebania jest tak kiczowato- odpustowa, ze az ja kocham, bo mi
            dziecinstwo w malej miescinie przypomina...
            • Gość: dark.raven Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.ds.ae.wroc.pl 14.05.05, 12:22
              1. julka z NDNZ
              2. corka babci jozi z Plebanii, nie pamietam imienia- halina chyba
              3. Monika z Klanu, ale to juz chyba osobna historia aktorstwa pani I.T.
              4. siostra Bozenka z NDNZ..gdzies starcila ten swoj optymizm i jakos placzliwa
              sie zrobila
              • Gość: Zocha Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.future-net.pl 14.05.05, 17:31
                Racja! Pani IT w "Klanie" i całe jej aktorstwo to żenada! I to od wielu lat!
                • Gość: :) Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.nwn.pl / 80.48.9.* 15.05.05, 09:47
                  kinga z klanu
                  wiola z plebanii
                  malgoska z mjm
                  mama iwy z PPR
                  • Gość: kaska Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.lublin.mm.pl 15.05.05, 20:45
                    Ja osobiscie nie znosze tej kongi z klanu, boze co za menda. aha i caly ten klan
                    sie zorbil taki sztuczny jak cholera.teraz czasmi widze jakies stare odcinki,
                    kiedys to przypominalo jakos nasze realia. nie bylo tak kolorowo, tak jak
                    kolorowa nie jest nasza codziennosc.pozdrawiam.
                    • Gość: *** Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:09
                      -Orman (wszędzie!)
                      -Olka w Klanie
                      -Rysio...(j.w)
                      -Monika(j.w.)
                      -Marta (Na Wspólnej)
                      -Dykielowa (j.w.)
                      • Gość: Mufka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:24
                        Dykiel w NW, jąkająca się i mówiąca głosem Bonifacego(kto pamięta kota Filemona?) to potworność jakaś. Zryczana Jabłczyńska w apogeum aktorstwa też.
                        Na Oskara leci...
                        • Gość: ona Kaja Paschalska Kategoria najbrzydsza IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.05, 12:15
                          beznadziejna
                        • piotr7777 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 14.06.05, 12:55
                          > Dykiel w NW, jąkająca się i mówiąca głosem Bonifacego(kto pamięta kota
                          Filemona
                          Zdaje się, że ta postać jest po wylewie.
                          • kanna Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 12.08.05, 20:04
                            jest. Więc jej sposób mówienia jest naturalny.

pozd. Ania
                • 12051976rok Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 16.05.05, 13:40
                  Ta Izabela Trojanowska jest beznadziejna i to nie tylko na planie "Klanu". nawet
                  prywatnie jak się wypowiada, to jest tak samo flegmatyczna
            • Gość: aqq Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.cst.tpsa.pl 21.06.05, 10:57
              o tak Tracz, świtna rola, tylko dlatego oglądam ten serial, czytam książkę, a
              jak słyszę Tracza to gapię w tv
        • kanna Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 12.08.05, 19:43
          Rysiu! jakbym miała taiego męża, to bym szybciutko uciekła z domu....

pozd. Ania
    • pudoszka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 16.05.05, 13:29
      Zdecydowanie pani Maria (w tej roli Dykiel) z "Na Wspólnej". Nie znoszę jej do
      tego stopnia, że przy jej kwestiach wyłączam głos. Cała rodzina się ze mnie
      śmieje, ale ja to robię dla własnego zdrowia psychicznego..
      • taki.litwa Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 20.05.05, 01:05

a ja nienawidze jej meza - pana Ziemby... to wieczny pier#@!# malkontent!
        • Gość: kita Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.icpnet.pl 21.05.05, 09:42
          BARBARA MOSTOWIAK!!!!!!!!!!!!
          Co we wszystko musi nos wściubiać!
          Co za ciekawskie, zaborcze babsko
        • kanna pan Zięba 12.08.05, 20:07
          A pamietacie, jak Zięba młody, chudy, acz ciagle nieco pierdołowaty, grał
          zmiennika Błaszczyk w Zmiennikach?
    • Gość: Ja Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:15
      Dziewczątko Cichopek z MJM.
    • Gość: Sopelle Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 28.05.05, 17:22
      Zdecydowanie Aga z Klanu. Wystarczy,że przejdzie koło kogoś i ten już pada z
      miłości. Mój Boże, czy scenarzyści mają oczy w dupie??
    • mati_lecha Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 30.05.05, 20:34
      Wiki z Plebanii i wszystkie role tej blachary.
    • Gość: gosc Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.06.05, 22:29
      ja nie znosze -
      agnieszki z klanu i kingi
      ewy i jaj matki, marysi ,hanki i marka ,pawla z MJM
      zieby i ziebowej marty z nw
      marcyski z zlotopolskich
    • Gość: Kinga Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:39
      Elżbieta z Klanu - wszystkim się przejmuje, do wszystkiego się wtrąca. Jej
      matka była jeszcze gorsza ale już jej nie ma.
      Mirella ze Złotopolskich
      Maria z Na Wspólnej - też nie cierpię jej głosu. Przez nią nie oglądam całego
      serialu.
      Ania Mucha z MjM - jej ogólnie nie znoszę obojętnie co by grała
      • Gość: uwolnic_orke Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:42
        Nalany z NW
        Gabrysia z NDiNZ
        Irka z Plebanii
        Myszka i Bibbambel z MJM
        Marysia z SŻ
    • Gość: ewa Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:59
      z Klanu: Izabela T (Boshe kto ta babe dal do Tv), plus Ela maruda
      Z MjM: Siostra Jacka (znowu wrocila:( i jej dzieciaki, Stefan mega
      wieśniak,ciągle w tej samej koszuli i żółtym podkoszulku,bliźniaki, pani Janina
      i jej siostra
      z NiNZ: Smabor, łysy szef szpitala, Tomek i Aga
      reszty nie ogladam
      • Gość: anula Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.06.05, 21:19
        z NDiNZ: Agnieszka ( beznadziejna aktorka i do tego kiepska i nudna postać ),
        Gabrysia ( wtrąca się we wszystko i wszystkim się "podnieca" ), Julka (
        beznadziejna i przemądrzała gó..ara )

z Klanu: Rysku ( ...za dużo pisania...), Olka ( już sam wstręt do Paschalskiej
        powoduje, że nie lubię jej postaci ), docent Deptuła ( flegmatyzm do n-tej
        potęgi ), Wiesia i Czesia ( dwie naiwne kretynki )

z MJM: matka bliźniaków < nie wiem jak się nazywa > i jej mąż idiota, siostra
        Jacka ( bosz...co za babsztyl!!! )

ze Złotopolskich: Eleonora, Mirella i ta panna grana przez Gabryjelską (
        wszystkie trzy porąbane!).

z Na Wspólnej: Gabrysia ( nudna do wyrzygania ), Igor ( buraczany strasznie ),
        Suzy ( za ogólny brak mózgu )
    • kapyl Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 13.06.05, 12:51
      NDINZ - Gabrysia - sztuczna i taka jakas... bez zycia. Na poczatku bylo lepiej.
      Julka - beznadzieja, to juz mala Amelka lepiej gra.
      Siostra Marta - naiwna do potegi entej.

Klan - Olka - nadęta, rozwydrzona.
      Agnieszka - bardzo podobnie, mniej nadeta nieco
      Monika - Jezu. Dretwota nie do opisania.

MjM - Marta Mostowiak (Ostalowska np w "Warszawie" byla ok)
      Małgosia "Gosza" Mostowiak
      Mlody Papug - im starszy tym gorszy
      • Gość: serialówka Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.chello.pl 13.06.05, 18:19
        KLAN - Elżbieta, horror normalnie, ciągle się wtrąca i ręce załamuje
        MjM - Kinga (coraz to nowy gach), Hanka i jej kumpela (strasznie nudny wątek:/)
        NW - zdecydowanie ta mała, co ciągle beczy
    • Gość: ABW CHYBA PANI ILONA ŁEPKOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:56
      Podobno potwierdziła to nawet swoją reakcją na istnienie forum... Czyli złożyła
      jak gdyby donos na samą siebie. No, no...
      • oxy_gen_86 Re: CHYBA PANI ILONA ŁEPKOWSKA 14.06.05, 11:48
        Zośka z "NA dobre..."
        Łukaszek <ironia> z "M jak ..."
        Eleonora ze "Złotopolskich"
        Minisia <IRONIA> z "Klanu"
        Michal z "Na Wspolnej"
    • diablica.26 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 14.06.05, 16:37
      Z Klanu pierwsze miejsce dla Moniki, przesłodzona do obrzydliwości. Drugie ex
      aequo Rysio (naiwny frajer), Darek, mąż Cześki (zrobił dziecko z inną, a ta
      głupia Cześka i tak do niego wróciła) oraz Ola.
      NDiNZ: Agnieszka i Julka. Reszty nie oglądam.
    • panna_marianna Re: Filarski............... 17.06.05, 21:55
      out!
    • Gość: mp3 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: master.* / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:09
      Magosza
      Janinka i Odorek
      Renia-Zombi
      • Gość: aqua Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 21:14
        NW: Leszek i Tomek (jezuuu)
        MjM: Marta (ciagle w tej samej fryzurce,nawet jak wstaje z lozka ma wlosy
        ulizane jakby wyszla z salonu fryzjerskiego),blizniaki (jeden gorszy od
        drugiego),Janina i jej new gach, Mucha ostatnio tylko wtraca sie zycie innych
        zamiast myslec o rozwodzie z tym ruskim, dziadki i hanka wiecznie bedzie
        siedziala na wiosce,kolezanka Eli z pubu jezu ale mara:))
        NiNZ: Julka,Tomek, Aga (beznadziejna postac i aktoreczka),Monika Z. dobrze ze
        jej malo.Ostatnio Zocha za duzo ma energii po chemii i sie buja wszedzie.
        Klan:Kaja P., Aga, Elzbieta i Jerzy, Trojanowska i Rysio i jego zonka
    • tavo babusia z Klanu 19.06.05, 22:55
      ta babusia z Klanu co mowi z wschodnim akcentem.
      • mayessa Magosza przede wszystkim 19.06.05, 22:58
        a także np. Julka z Na dobre...
        • Gość: serialówka Re: Magosza przede wszystkim IP: *.chello.pl 20.06.05, 07:44
          O Jezu, "Bożesz ty mój" przebija wszystko:/ Paw gigant jak tylko ją widzę lub
          słyszę:/
    • Gość: termos Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:00
      Ja bym wywalił Papugę, bękarta Papuga i Toledo family!
    • Gość: NWNWNWNWNWNWNWNWNW Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:47
      Tomek ze Wspólnej jest...
      T R A G I C Z N I E
      S Z T U C Z N Y
      I O D P Y C H A J A C Y. !! :)
      I jego łojciec też.
    • Gość: Kozia Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.05, 23:26
      MjM:
      Zdecydowanie GOSZA vel MYSZA!!!!!!!! Nienawidze zarówno tej postaci jak i
      aktorki!!! Ewentualnie jeszcze Big Bombelos (dobrze to napisałam?;) ) która
      czasami zachowuje sie jakby była głupiutką blondynką... (bez urazy dla
      blondynek!;))
      NW:
      Michał, który wyglada jakby byl wiecznie uśliniony... i w ogóle jak jakiś
      prosiak :PPP
      Na więcej seriali nie mam ani czasu, ani ochoty. :)
      • Gość: Ain Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 18:58
        Gocha Mostowiak - panienka zdecydowanie nie ma klasy ani w serialu ani poza
        serialem.
        Julka od doktorów Burskich. biedne dziecko straciło urodę i możliwość szerokiego
        rozwarcia szczęki w czsie wypowiadania kwestii. Mam wrazenie, ze bedne dziecko
        uwierzyło, że jest chińską księżniczką zaszczycajacą naszą planetę.
        Madzia Mucha "tak jest!!", za to że rozpycha sie w serialu i mediach po to, żeby
        robić szmal na plastrach. i za to, ze wierzy w swój wybitny artyzm.
        • Gość: breslauer Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.06.05, 19:46
          Klan:
          -Monika-bez komentarza. Ale powinna kiedys zaspiewac w tym serialu:
          Wszystko, czego dzis chce-to Ryszard Lubicz,
          Tego dzis chce, tego dzis pragne,
          Ryska mi dac! Chce Ryska! Chce Ryska!
          [na melodie najwiekszego hitu p. Izabelli Trojanowskiej, oczywiscie;-)]
          -sam Rysiek - nie ciepie go, ale lubie sceny z jego udzialem, bo mozna sie posmiac,
          -Michal-zdaje sie, ze jest nienormalny [nie ogladalem dawno wiec nie wiem jak tam dokladnie z jego zdrowiem psychicznym-ale chyba go rabneli w glowe, albo cos takiego, prawda?]
          M jak Milosc:
          -Ten mlody od Papugi-glupi, rozwydrzony bachor
          -Gosia-sama nie wie, czego chce
          -Blizniaki-nienawidze ich po prostu. Przykro mi, ale tak mi dzialaja na nerwy ze az mnie skreca przy scenach, w ktorych biora udzial, ale przeciez nie moge przelaczyc ani wylaczyc, bo nie bede wiedzial, co sie dzieje ;-)
          Na Wspolnej:
          -Leszek-beznadziejny, taki Rysiek z Klanu, ktoremu jeszcze gorzej idzie,
          -Wlodek-stara, zrzedliwa baba
          -stary Hoffer-czasem moze byc, ale no ogol dosc tepy i wkurzajacy

Juz nie pamietam, ale jak sobie cos przypomne, to dopisze. Ale za to Suzy z NW jest najlepsza!! Uwielbiam te jej wtracenia typu "STOP IT!!!!" albo "Unbelivible [nie wiem czy tak sie pisze], tu jest takj tanio!!" - oczywyscie z wlasciwym akcentem.

Pozdrawiam
          • Gość: mili Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.chello.pl 05.08.05, 12:14
            • Gość: mili Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.chello.pl 05.08.05, 12:19
              Julka ze szczękościskiem NDiNZ
              Pani Gawron-Papuga MJM
              Irka - straszne drewno PLEBANIA
              Iza - jak wyżej PLEBANIA
              Ryśku KLAN
              Jerzy Knorr KLAN
              Małgosza - taka dama MJM
              Siostra Zosi z NDiNZ - coś dziwnego ma z oczami, wytrzeszcz robi jak mówi
              Krzysztof Nieudacznik MJM
              Eleonora ZŁOTOPOLSCY
              • Gość: ela Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 08:00
                Beznadziejnie grają dwie siostry w Klanie-aga i olka.Trojanowska zupełnie bez
                talentu i mdła jak flaki.Ktoś kto zdecydował żeby rolę agnieszki w Samym życiu
                powierzyć tak marnrj aktorce powinien ponieść konsekfencje.Zero talentu.I
                jeszcze te młody syn Marty Mostowiak,zwrócie uwagę na jego straszne miny.
                A najlepsze jest to,że druga Agnieszka w samym życiu jest też w ciąży.Ciagle
                zastawia brzuch jakimiś ciuchami.
                • asiak44 Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 14.09.05, 21:56
                  Rysio z Klanu i Marek z MjM raz Marta z MjM
                  • setorika Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. 14.09.05, 22:30
                    Klan: Monika - ze wszystkich powodów, które ymienili moi szanowni przedmówcy,
                    Kinga - duch bez życia, Michał- rozwydrzony synalek i panny doktorówny
                    lubiczówny - duże baby a zachowują się jak bachory, lewe ręce do wszystkiego i
                    te ich podboje miłosne mnie dobijają - przez te zdziry nie ogladam.
                    MjM Magosza - jakaś taka niewydarzona, twarz niewinnej panienki z prowincji a
                    charakterek miejskiego ku..szona.
                    NDiNZ: Julka przemądrzała i ta cała Agnieszka- żywy przykład jak to dzieci
                    aktorów mimo beztalencia i w jej przypadku mongolskiej urody robia kariere
                    medialna na pleckach rodziców.
                    No i ten słodki Rydż z Boldów i Bjutifulów - wstyd sie przyznać, ale czasem
                    ogladam rano...
                    • Gość: Mango Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:27
                      * Marta z MjM - Ostałowka to zdolna baba, nie wiem dlaczego jej postać jest do niczego
                      * Mucha - denerwująca, zawsze taka sama, wszędzie
                      * Bliźniaki - nieestetyczni i beztalencia
                      * Dykielowa w NW - nieznośna baba, koszmar, Zięba - maruda też nie lepszy
                      * Marta z NW - brzydactwo, choć zdolna, nie powiem, ale źle się na nia patrzy
                      * Michał z NW - jakiś taki nieapetyczny, jakby ośliniony, fuj, nalany na gębie
                      * Julka z NdinZ - rzeczywiście paszczy nie otwiera i baaardzo zbrzydła
                      * Agnieszka z NdinZ - ktos miał rację, że mongolska uroda, blee, beztalencie
                      * Ela z klanu - cierpiętnica
                      * Trojanowska - ludzie! Brak słów, dzieci w przedszkolu grają lepiej
                      * Rysio - oczki ma takie nieszczerze rozbiegane, zawsze patrzy w dół lub w bok
                      * Paschalska - te malutkie ślipka, nadęte miny, paskudztwo
                      * jej serialowa siostra - jakoś mnie denerwuje
                      * Knorr - radosny przygłup
                      * ciocia Stasia - taka zawsze zatroskana
                      * Kinga - męczydusza

• Gość: Mango Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:30
                      • Gość: Mango Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 12:32
                        Skleroza nie boli...Jeszcze Karolina z NW!!! Matko, te dzieciary aktorów...Talent nie jest genetyczny, jak widać...Jej brat, ładny chłopak, ale ona? Spuchnięta jakaś, chyba pluje jak mówi, za gruba i nadęta. Nie trawię jej.
    • Gość: Zosia Re: Najbardziej nielubiana postać serialowa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:17
      Zoska z "Na dobre i na zle"-nie znosze kobiety!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka