Dodaj do ulubionych

ludzie , co za obłęd w MjM

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 00:54
Kopiuję fragment streszczenia następnych odcinków MjM , przeczytajcie a potem
powiedzcie mi czemu ktoś pisze takie scenariusze.....szok, :
"Magda, siostra Jacka, przyjeżdża z dziećmi do Warszawy. Jest załamana po
odejściu Romana do innej kobiety. Marta pozwala jej zatrzymać się w swoim
dawnym mieszkaniu."
"Magda zażywa zbyt dużą dawkę leków na uspokojenie. Zaniepokojony jej czynem
Jacek postanawia zaopiekować się nią i zamieszkać razem z siostrą w mieszkaniu
Marty."

LUDZIEEEEEE paranoja goni paranoje:) czy w normalnym życiu sa takie
sytuacje?szok , Marta pozwala mieszkać u siebie siostrze Jacka... następnie
Jacek wprowadza sie do mieszkania Marty... szok i co jeszcze wymyślą??? czy
nikt już nie czyta przed zatwierdzeniem tego co się kręci?:)))) NO SZOK<
WIERZYŁAM W TEN SERIAL TERAZ STRACŁAM NADZIEJĘ>>>
Obserwuj wątek
    • Gość: meg100 Re: ludzie , co za obłęd w MjM IP: 195.94.204.* 20.05.05, 09:46
      A gdzie można znaleźć streszczenia kolejnych odcinków Mjm?
      • Gość: :) Re: ludzie , co za obłęd w MjM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 20.05.05, 11:45
        www.tvp.pl/prasa/omowienia
        • Gość: meg100 Re: ludzie , co za obłęd w MjM IP: 195.94.204.* 20.05.05, 14:55
          Ale tamte omówienia kończą się na dniu dzisiejszym - 20 maja :(
          • Gość: :) Re: ludzie , co za obłęd w MjM IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 20.05.05, 22:03
            nawet nie otworzylas... 20 maja tylko zostały dodane
        • michal_82 Re: ludzie , co za obłęd w MjM 20.05.05, 22:09
          Na tym forum jest wątek, gdzie wklejam stamtąd co tydzień streszczenia. Ale
          koleżance powyżej nie chce się nawet rozejrzeć.
          • piotr7777 Re: moja propozycja kolejnych odcinków 24.05.05, 14:11
            "Norbert ma wyrzuty sumienia z powodu Magdy i postanawia się nią zaopiekować.
            Prosi Martę aby pozwoliła mu tymczasowo przeprowadzić się do jej mieszkania.
            Jacek nie chce mieszkać z Norbertem i postanawia przeprowadzić się do Marty,
            ale Norbert się nie zgadza bo Marta mieszka w jego mieszkaniu. Marta nie chce
            stawarzać problemów, wiec przeprowadza się do Rafała. Norbert tego nie potrafi
            zrozumieć, ale Marta tłumaczy mu, że przecież mieszkała już u niego formalnie
            będąc z Rafałem, więc to taki drobny rewanż. Rafał nie chce mieszkać z Martą,
            bo wciąż ją kocha i boi się, że będzie cierpiał, więc przeprowadza się do
            dawnego meszkania Jacka, które jest wolne. Tymczasem Ula chce zamieszkać z
            Jackiem, ale on w tym czasie wprowadza się do Iwony Mejer aby zająć się jej
            dzieckiem, więc Ula tymczasowo decyduje się zamieszkać z Rafałem. Rafał
            zaczyna szukać wolnego lokalu. Tymczasowo zatrzymuje się w Grabinie - w zamian
            za nocleg rozgrywa z Lucjanem partie szachowe. Do mieszkania Marty trafia
            Stefan, który tęskni za Małgosią i podejrzewa, że zatrzymała się u siostry.
            Zastaje tam jednak tylko Mariolę Radomską."
            To tak mniej więcej starczy na pół roku.
            Jak ktoś chce może wymyśleć ciąg dalszy.
            • Gość: Alka Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:59
              NIESAMOWITE!!!! SUPER WYMYŚLNONE< tak realisyczne, iż na początku myślałam, ze
              to prawdziwe streszczenie następnego odcinka:)))) boję sie jednak, ze ktoś z M
              jak Miłość przeczyta to i pomyśli.... "Hm zaraz zaraz, dobre...wykorzystajmy to
              w seralu..." :))) i będzie tak naprawdę:)) ale w sumie dużo gorzej nie będzie
              niż jest teraz...:))))

pozdrwiam i gratuluję weny twórczej:)
              • Gość: remi Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:29
                Uważajcie, bo jak forum znów stanie się ciekawsze od serialu, to zlikwidują je
                po raz drugi;)))
                • zachelmie Re: moja propozycja kolejnych odcinków 24.05.05, 20:13
                  o co chodzi?ja tu jestem od niedawna. Zlikwidowano już to forum kiedyś?
                  • Gość: remi Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 21:07
                    No niby nie zlikwidowano, ale obcięto skrzydła i jak widać po ilości wpisów
                    doprowadzono do stanu agonalnego:))
                    A było tak...
                    Na forum telewizja grupa dowcipnych, acz złośliwych ludzi codziennie komentowała
                    kolejne odcinki MjM. Były pseudonimy bohaterów (Papuga, Chochoły, Gazela
                    Biznesu, Big Bambelos itd). Każdy odcinek na bieżąco o 21 był komentowany w
                    kilku a bywało kilkunastu wątkach. Prym wiódł Gianni Vonsacze... Oj działo się
                    wtedy, działo, warto było ten bzdet oglądać właśnie ze względu na forum.
                    Było tak wesoło, że Ilona Łepkowska skomentowała nasze forum, Mucha się
                    obraziła, Wojewódzki w jej imieniu również... No i podzielono forum na
                    "telewizję" na podforum "seriale", admin się zaktywizował z nożycami. Grupa
                    najzagorzalszych forumowiczów w ramach protestu wyniosła się stąd i utworzyła
                    prywatne forum "Telewizja bez Ottka". Potem zlogowali telewizję..., no i jest
                    jak jest... A było kiedyś tak fajnie!
                    • piotr7777 Re: moja propozycja kolejnych odcinków 24.05.05, 21:47
                      No, ale po dzisiejszym odcinku Mucha - czy raczej jej postać pogrążyła się dla
                      mnie totalnie.
                    • Gość: Alka Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:21
                      A to ciekawe , nie wiedziałam,że tak się działo...
                      Eh, no cóż mam nadzieje,że nikt nas nie będzie cenzurował:)przecież nic złego
                      sie nie dzieje.

Pozdrawiam
                      • piotr7777 Re: moja propozycja kolejnych odcinków 24.05.05, 22:28
                        A to jest ciekawe :"Rafał informuje Martę, że wrócił do praktyki sędziowskiej. "
                        Ergo - Rafał był sędzią, ale musiał zrezygnować z praktyki, bo został
                        kierownikiem szkolenia aplikantów, tyle że te dwie sprawy się nie kłócą -
                        kierownicy szkolenia tak jak rzecznicy prasowi sądów to są sędziowie, którzy
                        normalnie orzekają.
                        Bo pamiętam, że była dyskusja, kim właściwie jest Rafał.
                        • Gość: Alka Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 13:09
                          i podbijam ...bo przeczytałam streszczenie następnych odcinków MjM i znowu...to
                          samo... bzdury bzdury bzdury.... jak mozna wymyślać takie chore historie....
                          • paczka111 Re: moja propozycja kolejnych odcinków 28.05.05, 15:52
                            Ja odpadłam od na dobre mniej więcej razem z dr Brunem, od MjM jeszcze
                            wcześniej, o Klanie i Zł nawet nie wspominam. Telenowele mają to do siebie, że
                            ich formuła się wyczerpuje i nie ma kija, musi się robić zabawowo, bo ile się
                            może dziać między kilku tymi samymi osobami? Na świecie w ramach akcji "każdy z
                            każdym" dodają wątki homo i lesbo, a u nas to odpada, jak wiecie. Macie pojęcie
                            ile wątków odpada? Mucha z tą od bliźniaka np...
                            • Gość: Alka Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 01:06
                              Zgadzam się, chyba juz się wyczerpały pomysły, jakoś śmieszny robi się ten
                              serial i mało realny...
            • Gość: wielki_wuj Re: moja propozycja kolejnych odcinków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:42
              Tymczasem Ula chce zamieszkać z
              > Jackiem, ale on w tym czasie wprowadza się do Iwony Mejer
              To jakaś rodzina doktora Mejera z NDINZ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka