Dodaj do ulubionych

Dno serialu "Pierwsza Miłość"

21.06.05, 11:41
Wczoraj obejrzalam cos, czego nie zaznalam nawet w najpodlejszej produkcji
latynoamerykasnkiej ;)

Paweł obiecal Arturowi, ze zerwie z Marysia (przypominam, Pawel i Marysia sa
zareczeni), jesli Artur sie od Marysi odczepi. Na dodatek, Pawel dal Arturowi
na pocieszenie, na deser (?) 20 tysiecy zlotych, ktore matka Pawla ciulala
przez cale zycie i chciala sie wykupic tymi pieniedzmi. Bidny brat Pawla nie
bedzie mial na komputer, bo Pawel postanowil te pieniadze dac Arturowi.

Serio nie ogladalam jeszcze nic bardziej debilnego, jesli chodzi o serial
telewizyjny.
Obserwuj wątek
    • donatek Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 21.06.05, 12:13
      Święta racja . Paweł to kretyn i egista . Pierwsza miłość jest do dupy .
    • michal_82 Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 21.06.05, 13:04
      Ja już nie oglądam od kilku tygodni. Jak pisałem wcześniej dno to mało
      powiedziane. Dno dna. Dałem im jeszcze szansę po odejściu Pawła, ale
      cierpliwości wystarczyło mi tylko na kilkanaście odcinków.
      • pomme Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 21.06.05, 14:01
        mi jej straczyło w ogóle tylko na kilka
      • deczko Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 21.06.05, 14:06
        michal_82 napisał:

> Ja już nie oglądam od kilku tygodni. Jak pisałem wcześniej dno to mało
        > powiedziane

Ja ogladam od czasu do czasu, najczesciej wyrywkowo. Takiej akcji jak ta
        wczoraj, to na serio w najdurniejszej telenoweli nie widzialam. Wniosek- ta
        jest najdurniejsza i przebija wszystko.

Scenarzysta chyba ma taaakie plecy...
        • Gość: anka Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:31
          Zgadzam się, tragedia ... ogladałam ostanio jeden odcinek... i jestem w szoku
          jak ktos może wymyslać takie historie... a jak widzę tego nowego Pawła to juz w
          ogóle mi słabo... ten chłopak ciągle jest wkurzony w tym filmie... krzyczy na
          wszystkich... szamce sie ... no tragedia ogólnie... a akcja ,ze pieniądze od
          matki ( ktore zresztą wyrwał swojemu bratu) daje Arturowi, zeby ten odczepił sie
          od marysi to juz dno dna... a taki sie fajny serial zapowiadał...
          • irenka82 Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 21.06.05, 21:36
            bo trzeba ogladac klinike samotnych serc,a nie pierwsza milosc:)
            • Gość: waza Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" IP: *.kom / *.kom-net.pl 22.06.05, 09:45
              Ja też oglądam z doskoku, żeby wyłapywać debilizmy. Co włączę - identyczna
              scena w identycznym miejscu w szpitalu pt. Marysia i chłopcy. Marysia i siostra
              Jędza, Marysia i tatuś. Marysia cały czas ubrana i uczesana tak samo, w ręce
              mop ( do dziś nie wiem, czemu wzięła dziekankę ), Chyba nakręcili 1000 takich
              samych ujęć,dialogi też prawie takie same : pani Radosz, ja panią zwalniam. W
              ogóle co to jest? Ten od aresztowanego Kaczora prowadzi z tym dzieckiem tak
              infantylne rozmowy, że można zwymiotować. A w pracy Teresy schematyzm do
              kwadratu: wszyscy skorumpowani, tylko ona czysta jak łza. Można puścić pawia na
              ten serial. Szukajcie innych debilizmów.
      • Gość: genia Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.07.05, 08:28
        michal_82 napisał:

> Ja już nie oglądam od kilku tygodni. Jak pisałem wcześniej dno to mało
        > powiedziane. Dno dna. Dałem im jeszcze szansę po odejściu Pawła, ale
        > cierpliwości wystarczyło mi tylko na kilkanaście odcinków.

To i tak wytrwały jesteś!
    • frytka17 Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 16.07.05, 19:29
      deczko napisał:

> Wczoraj obejrzalam cos, czego nie zaznalam nawet w najpodlejszej produkcji
      > latynoamerykasnkiej ;)
      >
      >
      > Paweł obiecal Arturowi, ze zerwie z Marysia (przypominam, Pawel i Marysia sa
      > zareczeni), jesli Artur sie od Marysi odczepi. Na dodatek, Pawel dal Arturowi
      > na pocieszenie, na deser (?) 20 tysiecy zlotych, ktore matka Pawla ciulala
      > przez cale zycie i chciala sie wykupic tymi pieniedzmi. Bidny brat Pawla nie
      > bedzie mial na komputer, bo Pawel postanowil te pieniadze dac Arturowi.
      >
      > Serio nie ogladalam jeszcze nic bardziej debilnego, jesli chodzi o serial
      > telewizyjny.

To jest jeden z najlepszych seriali ostatnio wymyślonych oczywiście prócz Na
      wspólnej , Samo życie i Na dobre i na złe. On jest zaraz po tych serialach.
      Świetnie dobrana fabuła aktorzy rzadnych podróbek film orginalny , jedyny
      prawdziwy. Wątki na czasie. Super wy popatrzcie na M jak masturbacje a nie się
      czepiacie prawdziowych seriali. Pomyślcie ile tam jest dennych sytuacji i ile
      debili. Chyba że wam się podoba co tygodniowe kochanie się w łóżku i słowo
      kocham przepraszam i kiedy rozwód kiedy ślub żygać się chce. A potem się
      wypowiadajcie.
      • monika9965 Re: Dno serialu "Pierwsza Miłość" 16.07.05, 20:01
        Widze, że usilnie próbujesz wmówić ludzią, że MjM jest głupie.I co ci z tegio
        przychodzi???Tylkon się ośmieszasz i robisz z siebie idiotke, zresztą nie
        pierwszy raz...A co do serialu Pierwsza Miłość, to jest to serial fajny i
        przyjemnie się go ogląda.Tylko Paweł jest wnerwiający, a Matysia naiwna, ale cóż
        rzaden serial nie może być doskonały...
    • Gość: axen Scenarzyści do szkoły IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.07.05, 20:06
      Nie wiem kto wymyślił tak idiotyczną fabułę. Teresa mieszka z mężem, który ją
      zdradzał i nie wygląda na specjalnie zmartwioną tym faktem, Janek paraduje z
      Pałkowską również po Warszawie, przyłazi z nią do Teresy do pracy, do domu i
      też nie wygląda na zmartwionego. Panna z pośredniaka niby kocha Pawła, a jest z
      Harcerzem i znowu nie wygląda na zmartwioną. Andrzej puka się z córką sołtysa
      mimo, że kocha Marysię i też nie wygląda na zmartwionego. Paweł kocha Marysię,
      ale z nią zrywa i płaci Arturowi Bóg jeden wie za co. Kinga zaciążona na
      jakiejś narkotykowej imprezie, tłumok ledwo zdający z klasy do klasy, nagle
      doznaje oświecenia i chce zdawać na medycynę. Marysia najlepsza studentka
      medycyny bierze dziekankę, żeby szorować w szpitalu podłogi. Mąż Agnieszki ma
      pretensje do Teresy, że dopuściła do zabicia szantażysty, a sam zamiast
      cokolwiek zrobić ( np.: wstawić w drzwi wizjer, żeby żona nie wpuszczała do
      chałupy kogo popadnie m.in. szantażysty ) śmiga sobie po świecie.
      Nie no ogólnie serial jest tak beznadziejny, że aż chce mi się oglądać:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka