piotr7777 07.09.05, 19:57 Czy tak wygląda rzeczywistość na polskich uczelniach - "zero tolerancji dla ściągania"? Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piot-r Re: "Klan" - pytanie do studentów 07.09.05, 20:25 zestawiłeś dwa wykluczające sie słowa: klan - rzeczywistość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam_ex_student Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.users.bzimage.us 07.09.05, 21:04 Powiem tak: "pier....ie kotka za pomoca mlotka" ;) Zreszta, co sie pytasz. Klan to g. jakich malo, czego chcesz z tego serialu sie nauczyc .. . ;] Skonczylem studia w czerwcu tego roku .. btw ;D Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: "Klan" - pytanie do studentów 07.09.05, 21:20 Ale nie można powiedzieć, że na ściąganie jest przyzwolenie. Zawsze nastraszą przed samym egzaminem czym to grozi, potem chodzą między rzędami lub tylko patrzą i kontrolują, jednak rzadko kiedy ktoś wpada (a ściąga sporo :P). Odpowiedz Link Zgłoś
fanka11 Re: "Klan" - pytanie do studentów 07.09.05, 22:18 Ja w tym roku dopiero zaczynam I-wszy rok studiów, więc na razie nie potrafię odpowiedzieć na to pytanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hillary23 Re: "Klan" - pytanie do studentów 12.09.05, 15:34 wiesz co, różnie z tym bywa, ale nie znam przypadku żeby za ściąganie wywalili ze szkoły, a tak ma się stać ponoć z Oleńką L., chyba producentom pokręciły się światy, nam daleko do usa, tam ponoć tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:37 Zero tolerancji - to tekst wykladowcow. ALe nie studentow. Jak jest bardzo trudny egzamin i jak ktos moze i umie to sciaga i inni nic nie mowia o nim zle. Tak jest np. na UW. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: "Klan" - pytanie do studentów 08.09.05, 09:39 U mnie na uczelni za sciaganie wiekszość wykładowców, ćwiczeniowców, zabiera prace i stawia "2", lub odejmuje iles tam pnktów, co w rzeczywistości tez równa się "2". Ale zdarzyła się sytuacja (w innej grupie, prowadząca ta sama), ze babka poszła ze sprawa do komisji etyki czy podobnego uczelnianego cuda. Wiec tacy tez się zdarzają. Dla mnie sciaganie na studiach, szczerze mowiac, jakos jest bezsensowne, sami sobie te kierunki wybraliśmy, wszyscy dorosli, a zachowuja się jak dzieci ze ściaga w łapce:-( Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: "Klan" - pytanie do studentów 09.09.05, 09:25 ja tam niewiem,ale u mnie jest ciezko ze studiow wyleciec, a sciaganie nie jest niewiadomo czym,niektorzy profesorowie wrecz zaslaniaja sie litosciwie gazeta,a wtedy sciagi fruwaja po sali. Odpowiedz Link Zgłoś
tomassi.rollo fantasy 12.09.05, 19:12 'Klan' na lewo a rzeczywistość na prawo. Szkoda, że jeszcze nie wprowadzili wątku z UFO i tajnymi laboratoriami (ale byłaby heca) - to z pewnością poprawiłoby wiarygodność tego tasiemca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaa13 Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:37 w większości nie, ale to zależy od nauczyciela, ale zawsze się uda coś ściagnąc jak sie to umie robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijany_rumcajs Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:22 Tak w ogole:ludzie sciagaja tylko w ekstremalnych sytuacjach, bo u mnie na ujcie predzej czy pozniej i tak sie musza tego wszystkiego nauczyc. Nie wylatuje sie przez sciaganie, a przez nieuctwo i nieobecnosci. co do Klanu, to Krysia przeciez pracuje jako prodziekan na tej samej uczelni, na ktorej ksztalca sie jej corki, wiec znajac realia tego kraju, czemu nie zalatwi kochanej Olence, zeby nie wyleciala? Starsznie to glupie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfiX Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.icpnet.pl 16.09.05, 21:46 ja nie wiem-nie sciagam!!! Odpowiedz Link Zgłoś