Dodaj do ulubionych

"Klan" - pytanie do studentów

07.09.05, 19:57
Czy tak wygląda rzeczywistość na polskich uczelniach - "zero tolerancji dla
ściągania"?
Bo jakoś trudno mi w to uwierzyć.
Obserwuj wątek
    • piot-r Re: "Klan" - pytanie do studentów 07.09.05, 20:25
      zestawiłeś dwa wykluczające sie słowa:
      klan - rzeczywistość :-)

• Gość: Adam_ex_student Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.users.bzimage.us 07.09.05, 21:04
      Powiem tak:
      "pier....ie kotka za pomoca mlotka" ;)
      Zreszta, co sie pytasz. Klan to g. jakich malo, czego chcesz z tego serialu sie nauczyc .. . ;]
      Skonczylem studia w czerwcu tego roku .. btw ;D
    • michal_82 Re: "Klan" - pytanie do studentów 07.09.05, 21:20
      Ale nie można powiedzieć, że na ściąganie jest przyzwolenie. Zawsze nastraszą
      przed samym egzaminem czym to grozi, potem chodzą między rzędami lub tylko
      patrzą i kontrolują, jednak rzadko kiedy ktoś wpada (a ściąga sporo :P).
      • fanka11 Re: "Klan" - pytanie do studentów 07.09.05, 22:18
        Ja w tym roku dopiero zaczynam I-wszy rok studiów, więc na razie nie potrafię
        odpowiedzieć na to pytanie ;-)
      • hillary23 Re: "Klan" - pytanie do studentów 12.09.05, 15:34
        wiesz co, różnie z tym bywa, ale nie znam przypadku żeby za ściąganie wywalili
        ze szkoły, a tak ma się stać ponoć z Oleńką L., chyba producentom pokręciły się
        światy, nam daleko do usa, tam ponoć tak bywa
    • Gość: Joanna Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:37
      Zero tolerancji - to tekst wykladowcow. ALe nie studentow. Jak jest bardzo
      trudny egzamin i jak ktos moze i umie to sciaga i inni nic nie mowia o nim zle.
      Tak jest np. na UW.
    • gocha221 Re: "Klan" - pytanie do studentów 08.09.05, 09:39
      U mnie na uczelni za sciaganie wiekszość wykładowców, ćwiczeniowców, zabiera
      prace i stawia "2", lub odejmuje iles tam pnktów, co w rzeczywistości tez równa
      się "2".
      Ale zdarzyła się sytuacja (w innej grupie, prowadząca ta sama), ze babka poszła
      ze sprawa do komisji etyki czy podobnego uczelnianego cuda. Wiec tacy tez się
      zdarzają.
      Dla mnie sciaganie na studiach, szczerze mowiac, jakos jest bezsensowne, sami
      sobie te kierunki wybraliśmy, wszyscy dorosli, a zachowuja się jak dzieci ze
      ściaga w łapce:-(
      • irenka82 Re: "Klan" - pytanie do studentów 09.09.05, 09:25
        ja tam niewiem,ale u mnie jest ciezko ze studiow wyleciec, a sciaganie nie jest
        niewiadomo czym,niektorzy profesorowie wrecz zaslaniaja sie litosciwie gazeta,a
        wtedy sciagi fruwaja po sali.
    • tomassi.rollo fantasy 12.09.05, 19:12
      'Klan' na lewo a rzeczywistość na prawo. Szkoda, że jeszcze nie wprowadzili
      wątku z UFO i tajnymi laboratoriami (ale byłaby heca) - to z pewnością
      poprawiłoby wiarygodność tego tasiemca.
    • Gość: monikaa13 Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 16:37
      w większości nie, ale to zależy od nauczyciela, ale zawsze się uda coś ściagnąc
      jak sie to umie robic
    • Gość: pijany_rumcajs Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 19:22
      Tak w ogole:ludzie sciagaja tylko w ekstremalnych sytuacjach, bo u mnie na
      ujcie predzej czy pozniej i tak sie musza tego wszystkiego nauczyc. Nie
      wylatuje sie przez sciaganie, a przez nieuctwo i nieobecnosci. co do Klanu, to
      Krysia przeciez pracuje jako prodziekan na tej samej uczelni, na ktorej
      ksztalca sie jej corki, wiec znajac realia tego kraju, czemu nie zalatwi
      kochanej Olence, zeby nie wyleciala? Starsznie to glupie.......
    • Gość: elfiX Re: "Klan" - pytanie do studentów IP: *.icpnet.pl 16.09.05, 21:46
      ja nie wiem-nie sciagam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka