Gość: Andy IP: *.chello.pl 08.09.05, 12:09 to już dziś! 2-odcinkowa premiera dziś o 20:15 na Polsacie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal_82 Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 16:54 Ja pamiętam :) A w komórce ustawiłem sobie przypominacza w cyklu tygodniowym :P Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 18:47 Andy, ale oni (Polsat, znaczy) mogą tak to ustawić (reklamy, lektor), że położą serial na obie łopatki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) IP: *.chello.pl 08.09.05, 19:08 zgadzam sie ale tylko co do lektora. mam nadzieje że bedzie ten sam co czytał Chirurgów - najlepszy głos do seriali. a co do reklam to gorzej niż w USA być nie może. tam jest 10 minut filmu, 5 minut reklam, 10 min filmu i znow 5 min reklam i tak przez godzine. tym samym serial trwa 40 min a reklamy 20. u nas bedzie tak samo tylko że bedą tylko 2 przerwy reklamowe. Ale serial jest na tyle wspaniały że i tak i tak wart oglądania :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 20:07 Wiesz, ale jak się oglądało w wersji Lux (bez reklam i z napisami wie się, ile naprawdę jest to warte! I tak zerknę, jak Polsat sobie radzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) IP: *.chello.pl 08.09.05, 20:09 no to jest oczywiste że wersja oryginalna bez żadnych lektórów jest niebo lepsza :) dlatego jak tylko pojawi sie w Niemczech DVD (8 grudnia) to zamawiam na amazonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Andy... 08.09.05, 20:24 ...no, jest! ale już Polsat uciął tę cudną czołówkę, ktora jest sama w sobie arcydziełem! Oscar dla tej czołówki, a tu jej nie ma... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Andy... IP: *.chello.pl 08.09.05, 20:28 czołówki nie ma w pilocie. dopiero od 2.odcinka jest cala czołówka :) a lektor do bani! Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Andy... 08.09.05, 20:34 Może zapomniałam! :) Lektor faktycznie do niczego! A reklamy dali strasznie szybko, można się zgubić i zniechęcić. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Andy... 08.09.05, 20:58 Lektor to chyba Andrzej Matul z Polskiego Radia. Ja go kojarzę głównie z Ulicy Sezamkowej. Jaki to wspaniały lektor czytał Chirurgów? Ps. Na razie się nudzę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: Andy... 08.09.05, 21:00 Mówiłam, że spartolą! Skombinować oryginał bez przerywników. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 20:11 Mam nadzieję, ze normalnie bedzie tylko 1 odcinek, bo nie mam tyle czasu:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) IP: *.chello.pl 08.09.05, 21:10 to co jeszcze mnie wkurza to to, że muzyka jest bardzo wyciszona nawet jak nie slychać lektora. ledwo co słychać ten charakterystyczny podkład muzyczny. i tłumaczenie wcale nie jest takie rewelacyjne. niektore kwestie wogole nie są tłumaczone, a niektóre kompletnie bez pomyślunku. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 21:31 :(((( niestety. Jakbym wcześniej nie obejrzała "normalnie", to teraz pewno by mnie polsatowska wersja DH mocno zniechęciła. W ich wydaniu toć to niema soap opera! Niech chociaż LOST zostawią w spokoju.... Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 21:41 Wklejam linka o DH: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=22257236&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
annkier Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 08.09.05, 23:44 czy ktos wie keidy będą powtorki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) IP: *.chello.pl 09.09.05, 00:06 nie bedzie. licencja na to nie zezwala. Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 09.09.05, 09:12 Nie oglądałem wcześniej DH, ale serial pozytywnie mnie zaskoczył, sporo trafnej obserwacji obyczajowej, dużo humoru, interesujące postacie. Ciekawe jaką oglądalność będą miały Gotowe na wszystko, polski prime time to polska telenowela, gdzie raczej trudno zobaczyć parę uprawiającą seks dla samej tylko przyjemności i to bez póżniejszego poczucia winy, gdzie dobro zwycięża zło a fabuła zwiera morał jak żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) 09.09.05, 17:25 A jednak serial fajny. Pierwszy odcinek jeszcze trochę nijaki, trochę się mieszają bohaterki, bo się ich jeszcze nie poznało, ale po drugim już wciąga i można je identyfikować bez problemu - jest śmieszy i bardzo wciąga. Świetnie gra ta ruda, niesamowita z wygladu jest ta od "latynoskiego mafioso". Ta co mieszka z córką wydawała mi się cały czas bardzo znajoma i teraz właśnie widzę, że ktoś napisał, że jest z Supermana. Też ciekawa postać, ale trochę wygląda na zbyt styraną na twarzy. Jej konkurentka w zalotach do faceta bombowa. Tylko ta od niegrzecznch dzieciaków nie jest zbyt przekonująca i póki co jej nie lubię. Czekam na trzeci odcinek. Aż tydzień :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) IP: *.ias.bredband.telia.com 10.09.05, 21:31 Najbardziej charakterystyczna jest ta ruda, ktora jest perfekcjonistka pod kazdym wzgledem... Jeden wlosek jej sie nie ruszy na glowie, a twarz jakby dopiero co wyszla od kosmetyczki. Ta ktora mieszka z corka, ma juz czterdziestke co musi sie odbic na twarzy, szczegolnie kiedy ma sie wyrazista mimike. Ale ona jest bardzo seksowna w naturalny sposob, nie tak jak jej "bombowa" konkurentka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honorata Re: GOTOWE NA WSZYSTKO (DH) - odc. 1 i 2 (8.09) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 19:53 ppokauzje prawde o kobietach. One zyja gra i emocjami. I lubia rzadzic, ma byc tak jak one chca. Lubie jak serial moiw prawde, a ten jest taki np ta samotna matka, od razu powiedzieli, ze mscial sie na ex za pomoca dziecka. Z humorem lekkoscia, ale i z prawda:) super serial:)) Odpowiedz Link Zgłoś