Dodaj do ulubionych

ogląda ktoś ALIAS na AXN ???

IP: *.chello.pl 04.01.06, 21:02
Ogląda ktoś Agentkę o stu twarzach na AXN? W poniedziałek zaczęli puszczać
pierwszy sezon. Dziś był odcinek 3. Nigdy wcześniej serialu nie widziałem
mimo że lecial pare lat temu na TVP1, ale jako że twórcą ALIAS jest JJ Abrams
(ten sam co stworzył LOST) to postanowiłem zobaczyć jego poprzednie dzieło.

Po trzech odcinkach mogę powiedzieć że jest bardzo ciekawie :) Jennifer
Garner robi na mnie wrażenie w co poniektorych akcjach :D
Obserwuj wątek
    • cheri-bibi Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? 05.01.06, 09:52
      ten serial leci codziennie? w jakich godzinach? jest gdzies moze w necie
      program telewizyjny tego programu? ja nie moge znaleźć...
      • Gość: Andy Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? IP: *.chello.pl 05.01.06, 10:25
        tak, leci codziennie. tzn od poniedzialku do piątku o 20.05. w styczniu pokażą
        cały 1. sezon. Oto program: www.axn.pl/Program.htm
    • winnix Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? 05.01.06, 11:34
      Zgłaszam się:)
      Zakończenie wczorajszego odcinka mnie zdenerwowało, mało nie umarłam z
      ciekawości co w tej walizce jest... Dobrze, że puszczają codziennie, jakbym
      miała tydzień czekać, to by mnie potrzepało ze złości:)))
      • Gość: Andy Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? IP: *.chello.pl 05.01.06, 11:55
        hehehe, dokładnie ;) widać że Abrams mieszał w tym serialu :)
        • winnix Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? 06.01.06, 10:44
          Mam takie przemyślenie co do tej karteczki z kodem. Czemu nikt nie wpadł na
          wzięcie jakiegoś małego aparaciku fotograficznego? W końcu Marshall konstruuje
          takie rzeczy, że mały aparat też pewnie mają. Pstryknęła by zdjęcie i po
          krzyku. Albo telefonem chociaż (nie wiem kiedy była kręcona pierwsza seria,
          może telefony miały kiepskie aparaty, ale w końcu to są służby specjalne!). Tak
          mi jakoś to nie pasowało, rozumiem że chodziło o podanie nieprawidłowego kodu,
          ale mocno naciągana ta akcja była imho.

No i oczywiście nie mogę się zdecydować z kim chcę widzieć Sydney, z Willem czy
          z tym kolesiem z CIA:) A z tego co mi się kołacze to wybierze któregoś dopiero
          w czwartym albo piątym sezonie :(((
    • Gość: jaga Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? IP: *.icpnet.pl 06.01.06, 03:36
      Ogladajac tytuły odcinków w tym programie AXN wygląda na to, że to jakies
      odcinki 101, 102 itd. Czy ktoś coś wie.
      Dobrze, że wreszcie jakis kanał to puścił.
      • Gość: Andy Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? IP: *.chello.pl 06.01.06, 07:28
        101 i 102 czyli sezon 1 i odcinki 1 i 2. Ta pierwsza cyfra to numer sezonu.
        • Gość: Jaga Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? IP: *.icpnet.pl 06.01.06, 19:46
          Dzięki, Andy:)))
    • maker3 Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? 07.01.06, 17:26
      Szkoda że nie pokazują tego już na w TVP. Jeśli dobrze pamiętam to przerwali
      drugi sezon, bo zaczynało się EURO 2004. A po wakacjach póścili glnę, a o alisie
      ani słowa
      • Gość: Jaga Re: ogląda ktoś ALIAS na AXN ??? IP: *.icpnet.pl 15.01.06, 01:29
        Niestety, ale na AXN tez bedzie tylko pierwsza seria do konca stycznia.
        Ciekawe, czy jakas polska stacja wyemituje dalsze odcinki. Widziałam kiedys
        fragmenty na francuskiej M1 - tam akcja jest juz daleko posunięta, ale niestety
        nie rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka