arbad 02.02.06, 12:32 Czy będą jeszcze jakies nowe odcinki czy to już koniec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jwoj Re: Gotowe na wszystko 02.02.06, 12:37 będą jak polsat kupi,jest dalszy ciąg Odpowiedz Link Zgłoś
jayamez Re: Gotowe na wszystko 02.02.06, 13:10 > Czy będą jeszcze jakies nowe odcinki czy to już koniec? Beda beda. Sciagnalem sobie i ogladalem pierwszy odcinek nastepnej serii. Pokazany jest pogrzeb Rexa - bomba! :)) (to nie spoiler bo przeciez on umarl na koncu ostatniego odc. pierwszej serii :P ). A jak sie ktos zastanawia czemu smieje sie z pogrzebu to musi obejrzec ten odcinek ;) Wlasnie, mam pytanie: czy duzo facetow oglada ten serial? Ja ogladam dzieki zonie, ona mnie namowila zeby zaczac (na szczescie od I odcinka) i bardzo go lubie (choc nie tak jak 'Lost' ;) ). A jak wy? Ogladacie ze swoimi paniami czy sami? A moze to glownie panie lubia ten serial? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo uwaga spoiler 02.02.06, 13:31 uwierz mi - drugi pogrzeb Rexa to dopiero bedzie jazda ;) i bedac facetem wielbie wszystkie 4 desperatki tzn wszystki 5, bo Edie zajmuje 2 miejsce w moim rankingu (zaraz po Bree) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: uwaga spoiler 02.02.06, 16:09 Susan tez? ;-) nie wiem na jakim jestes etapie drugiej serii, ale w ostatnim odcinku to Susan byla..ech, no brak slow. ale ponoc niektorzy lubia takie kobiety. no i zawsze jest ktos bardziej denerwujacy od niej -jej matka:D Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: uwaga spoiler 03.02.06, 10:45 no dobra, tu mnie zlapalas Susan faktycznie irytuje jak malo kto no ale ktos w koncu musi :) pytanie tylko, czy ta irytacja jest zamierzona przez scenarzystow. mi sie wydaje, ze chyba nie :) Odpowiedz Link Zgłoś