Dodaj do ulubionych

NIESAMOWICIE SLICZNA LASKA ZE "STRAZNIKA TEKSASU"

07.02.06, 23:27
ta czarna policjantka jest przesliczna..ludzie czy ktos oglada ten serial?gra
tam taka czarna długowłosa piękność któa jest policjantką chyba i
wspólpracuje z norrisem...ostatnio jak zobaczylem ja to byłęm w szoku bo
niedość ze zjawiskowo sliczna twarz to jeszcze włosy i figura...masakra.kazdy
chyba sadzi to samo.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: NIESAMOWICIE SLICZNA LASKA ZE "STRAZNIKA TEKS 08.02.06, 00:26
      serialu nie oglądam, ale może chodzi o Nię Peeples?
      www.filmweb.pl/Nia,Peeples,filmografia,Person,id=60680
      • grimsrund Re: NIESAMOWICIE SLICZNA LASKA ZE "STRAZNIKA TEKS 09.02.06, 18:21
        Taa, Nia normalnie czarna jak smoła jest :)

• mameluch Re: NIESAMOWICIE SLICZNA LASKA ZE "STRAZNIKA TEKS 09.02.06, 22:51
          myślałem że o włosy chodzi i ogólnie karnację, którą też ma jakby ciemniejszą:P
          • grimsrund Re: NIESAMOWICIE SLICZNA LASKA ZE "STRAZNIKA TEKS 12.02.06, 14:48
            Spoko, to żart był. Nia to rzeczywiście osobistość zjawiskowa, zapałałem do
            niej już prawie 10 lat temu, po filmie MR. STITCH. I śpiewa też ładnie, choć
            repertuar ma dość słaby (o mało kiedyś nie kupiłem jej płyty - trochę
            żałuję :) )

Aż trudno uwierzyć, że jest z rocznika 1961 - ale widać mieszanki filipińsko-
            szkockie tak mają. Co ciekawe, taką samą mieszanką jest pani Lexa Doig z
            ANDROMEDY - z równie niezwykłym rezultatem zewnętrznym :)
      • Gość: madejka Re: NIESAMOWICIE SLICZNA LASKA ZE "STRAZNIKA TEKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:40
        tak to ona ..jest naprawde sliczna .a mimrkowi chodzilo o to ze ma czanre włski
        i karnacje ...tak sie mówi na takie dziewczyny...czarne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka