Gość: wreszcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matthias_88 Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 15:19 to juz dzis? o, to chyba obejrze;) Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:35 ło matko, ale to przeciągają:):):) a ile znaków przepowiadających rychłe zejście:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:42 tylko bez sensu ze w tym samym dniu jest chrzest, ale to juz omawialismy na forum;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:55 zawsze najciekawsze momenty w serialach tak krótko trwają;) Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:59 ja wiem czy krótko ;) myślałem, że przerwą zaraz po tym, jak padną słowa "...nie żyje" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: *.autocom.pl 06.03.06, 20:56 Jezu nie sądziłam że takie tragedie będą, myslałam ze jakiś tylko telefon etc, a tu cała scena... zemdlona Maria łaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:58 ja tez nie rozumiem czemu nie mogli po prostu do niej zadzwonic, i ze jej kolazanki pielegniarki nie daly jej znac, ale coz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: 213.199.238.* 06.03.06, 20:57 a mi jest żal krzysia Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:19 Mi też go żal. I bardzo mi żal jego serialowej rodziny. Jutro to bedzie smutny odcinek. I nie rozumiem dlaczego się tak wielu z Was z tego nabija? Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:21 amikeo napisała: > I nie rozumiem dlaczego się tak wielu z Was z tego nabija? bo to serial czyli fikcja,nieprawda,problemy wymyslone wiec sie tym niezbyt przejmujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:24 Oczywiscie, że to serial. Jeśli niezbyt się przejmujecie to po co w ogole o tym gadacie? I zakładacie wątki? Wszyscy z wydętymi ustami w pogardzie dla serialu mnożą posty w tym temacie, czyli bardzo są tym przejeci. Normalnie nie moga nad tym przejść do porządku dziennego. Jak w życiu normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:32 amikeo napisała: > Oczywiscie, że to serial. Jeśli niezbyt się przejmujecie to po co w ogole o tym gadacie? I zakładacie wątki? Wszyscy z wydętymi ustami w pogardzie dla serialumnożą posty w tym temacie, czyli bardzo są tym przejeci. Normalnie nie moga nad tym przejść do porządku dziennego. Jak w życiu normalnie. gadamy dlatego o tym bo jesteśmy pograżeni w smutku a tu wszyscy sie wspieramy:p nie z wydętymi ustami a z oczętami spuchnietymi od płaczu:p nie ma mowy o porzadu dziennym juz nigdy nic nie bedzie takie samo:p wiecej luzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:34 Brak zrozumienia w czytaniu nalezy zrekompensowac sobie ironią i złosliwościa. Więcej luzu:) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:48 Bo nas śmieszą (niektóre) seriale i sposób przedstawiania w nich wydarzeń? :))) Zwlaszcza takie gnioty jak np. MjM albo Na Wspólnej, opisywane w stosownej prasie jako superprodukcje, uwielbiane pzez wszystkich? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:53 To po co je oglądacie???? Takie gnioty o takim poziomie? Świetnie się w nich orientujecie, zakładacie o nich wątki? Ja nie znoszę rozgrywek golfa więc ich nie śledzę. To jakiś masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:59 no to ja odpowiem za siebie-nie ogladam nałogowo ale dziś tak bo wszyscy wiemy jakie wydarzenie miało miejsce i musiałam być w temacie na forum seriale:)a poza tym seriale w wiekszosci tak są zbudowane że wystarczy obejrzeć 1-2 odcinki i juz sie jest na bieżąco a skoro nie podobają ci sie pewne wątki to po co w nich piszesz?masochizm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwne Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:23 W Kulisach serialu zrobili poprostu cyrk,barsizej się wydawało,że umarł aktor a nie serialowa postać.I jeszcze ten komentarz Marysi.Mogliby dac Morawskiego by się pożegnał z widzami,a nie takie coś:/ Odpowiedz Link Zgłoś
amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:26 A to fakt. Byłam wręcz przekonana, że dadza jakis zlepek scenek z Morawskim z całego serialu a potem on cos powie. Pogodnie i z usmiechem. No niestety, wymyslili inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochamcie Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: 195.136.47.* 07.03.06, 07:50 smutna byla ta scena w kulisach, ja zegnal sie z ekipa filmowa ale rzeczywiscie robili pozegnanie aktora, nie postaci! dzisiejszy odcinek bedzie bardzo smutny :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgredek Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:45 A mi żal,przyzwyczaiłam sie do niego. Jak sobie pomysle ,że teraz wszyscy będą się ślinić do nowej wdowy , to mi niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś