Dodaj do ulubionych

Dziś-Gazela bye!bye! nt

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 10:39
Obserwuj wątek
    • matthias_88 Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 15:19
      to juz dzis? o, to chyba obejrze;)
    • moboj Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:35
      ło matko, ale to przeciągają:):):) a ile znaków przepowiadających rychłe
      zejście:):):)
    • alex_koz Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:42
      tylko bez sensu ze w tym samym dniu jest chrzest, ale to juz omawialismy na
      forum;)
    • mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:52
      no.w końcu!
      • decitos Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:54
        i po ptokach...
        • mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:55
          zawsze najciekawsze momenty w serialach tak krótko trwają;)
          • decitos Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:59
            ja wiem czy krótko ;) myślałem, że przerwą zaraz po tym, jak padną słowa "...nie
            żyje" ;)
        • Gość: kasia Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: *.autocom.pl 06.03.06, 20:56
          Jezu nie sądziłam że takie tragedie będą, myslałam ze jakiś tylko telefon etc,
          a tu cała scena... zemdlona Maria łaaaaaaaaaa
          • alex_koz Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 20:58
            ja tez nie rozumiem czemu nie mogli po prostu do niej zadzwonic, i ze jej
            kolazanki pielegniarki nie daly jej znac, ale coz...
    • Gość: nie Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: 213.199.238.* 06.03.06, 20:57
      a mi jest żal krzysia
      • amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:19
        Mi też go żal. I bardzo mi żal jego serialowej rodziny. Jutro to bedzie smutny
        odcinek. I nie rozumiem dlaczego się tak wielu z Was z tego nabija?
        • mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:21
          amikeo napisała:

> I nie rozumiem dlaczego się tak wielu z Was z tego nabija?

bo to serial czyli fikcja,nieprawda,problemy wymyslone wiec sie tym niezbyt
          przejmujemy?
          • amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:24
            Oczywiscie, że to serial. Jeśli niezbyt się przejmujecie to po co w ogole o tym
            gadacie? I zakładacie wątki? Wszyscy z wydętymi ustami w pogardzie dla serialu
            mnożą posty w tym temacie, czyli bardzo są tym przejeci. Normalnie nie moga nad
            tym przejść do porządku dziennego. Jak w życiu normalnie.
            • mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:32
              amikeo napisała:

> Oczywiscie, że to serial. Jeśli niezbyt się przejmujecie to po co w ogole o
              tym gadacie? I zakładacie wątki? Wszyscy z wydętymi ustami w pogardzie dla
              serialumnożą posty w tym temacie, czyli bardzo są tym przejeci. Normalnie nie
              moga nad tym przejść do porządku dziennego. Jak w życiu normalnie.

gadamy dlatego o tym bo jesteśmy pograżeni w smutku a tu wszyscy sie wspieramy:p
              nie z wydętymi ustami a z oczętami spuchnietymi od płaczu:p
              nie ma mowy o porzadu dziennym juz nigdy nic nie bedzie takie samo:p

wiecej luzu:)
              • amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:34
                Brak zrozumienia w czytaniu nalezy zrekompensowac sobie ironią i złosliwościa.
                Więcej luzu:)
            • the_dzidka Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:48
              Bo nas śmieszą (niektóre) seriale i sposób przedstawiania w nich wydarzeń? :)))
              Zwlaszcza takie gnioty jak np. MjM albo Na Wspólnej, opisywane w stosownej
              prasie jako superprodukcje, uwielbiane pzez wszystkich? ;)))
              • amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:53
                To po co je oglądacie???? Takie gnioty o takim poziomie? Świetnie się w nich
                orientujecie, zakładacie o nich wątki? Ja nie znoszę rozgrywek golfa więc ich
                nie śledzę. To jakiś masochizm?
                • mariola.plotkara Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:59
                  no to ja odpowiem za siebie-nie ogladam nałogowo ale dziś tak bo wszyscy wiemy
                  jakie wydarzenie miało miejsce i musiałam być w temacie na forum seriale:)a poza
                  tym seriale w wiekszosci tak są zbudowane że wystarczy obejrzeć 1-2 odcinki i
                  juz sie jest na bieżąco

a skoro nie podobają ci sie pewne wątki to po co w nich piszesz?masochizm?
    • Gość: Dziwne Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:23
      W Kulisach serialu zrobili poprostu cyrk,barsizej się wydawało,że umarł aktor a
      nie serialowa postać.I jeszcze ten komentarz Marysi.Mogliby dac Morawskiego by
      się pożegnał z widzami,a nie takie coś:/
      • amikeo Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt 06.03.06, 21:26
        A to fakt. Byłam wręcz przekonana, że dadza jakis zlepek scenek z Morawskim z
        całego serialu a potem on cos powie. Pogodnie i z usmiechem. No niestety,
        wymyslili inaczej.
      • Gość: kochamcie Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: 195.136.47.* 07.03.06, 07:50
        smutna byla ta scena w kulisach, ja zegnal sie z ekipa filmowa
        ale rzeczywiscie robili pozegnanie aktora, nie postaci!

dzisiejszy odcinek bedzie bardzo smutny :(
    • Gość: zgredek Re: Dziś-Gazela bye!bye! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:45
      A mi żal,przyzwyczaiłam sie do niego. Jak sobie pomysle ,że teraz wszyscy będą
      się ślinić do nowej wdowy , to mi niedobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka