Gość: klapoucha IP: 87.207.227.* 23.03.06, 21:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: axen Spoiler IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.06, 21:24 To syn tej Rose opóźniony umysłowo chłopak, który zamordował jakąś dziewczynę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Spoiler IP: *.chello.pl 23.03.06, 21:31 nie Rose, tylko Betty. Rose jest w LOST ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axen Re: Spoiler IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.06, 22:11 Racja popieprzyło mi się, bo zaraz oglądam lost 2x16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid Re: Spoiler IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.06, 12:02 a rose to ta murzynka ? zaczełam ogladac od wczoraj i teraz próbuje skapowac watki ! całkiem fajny film :) aha - z aco siedzi mąż tej dziewczyny co poroniła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alka Re: Spoiler IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:11 :) serila bardzo fajny! Mąż tej co poroniła mial sprawe w sadzie za matactwa finansowe, sąd ustalił ,ze ma siedzieć w domu , tzn nie oddalać sie z miejsca zmaieszkania oraz ,ze ma nie wchodzić w zatargi z prawem... jednak ten w trakcie owego tzw. aresztu domowego dowiedział sie, iż Jego śliczna zona miała romans:) wpadł w szał i pobił kochanka, trafił wiec w konsekwencji do pudła... hmm , nie wiem czy dobrze pamiętałam wszytkie szczegóły ale sens był taki:) Poszuka sobie w internecie streszczeń wczesniejszych odcinków:) warto, bo wtedy wszystko układasie w jedną całość:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Spoiler 24.03.06, 15:15 wpadł w szał i pobił > kochanka, trafił wiec w konsekwencji do pudła... hmm przez pomyłkę pobił współlokatora tego kochanka, który w dodatku był gejem, więc chcieli dorzucić Carlosowi paragraf za "zbrodnię nienawiści" :D Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Spoiler 24.03.06, 17:34 > To syn tej Rose opóźniony umysłowo chłopak, który zamordował jakąś dziewczynę Taaa, to syn Rose i Bernarda, który chciał płynąć po matkę na wyspę, więc żeby go powstrzymać, wrzucono go do lochów. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrocool Re: kim jest ten koleś przetrzymywany w piwnicy w IP: *.jaracza.osiedla.net 24.03.06, 21:40 a czy mi sie wydaje czy zmienili aktora ktory gral tego przetrzymywanego w piwnicy-wydaje mi sie z w ostatnim odcinku gral go inny koles... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: kim jest ten koleś przetrzymywany w piwnicy w IP: *.chello.pl 24.03.06, 21:56 yyy... a o czym jest ten temat i powyższe posty? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kim jest ten koleś przetrzymywany w piwnicy w IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.06, 09:30 o desparate housewives :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: kim jest ten koleś przetrzymywany w piwnicy w 29.03.06, 12:03 Gość portalu: wrocool napisał(a): > a czy mi sie wydaje czy zmienili aktora ktory gral tego przetrzymywanego w > piwnicy-wydaje mi sie z w ostatnim odcinku gral go inny koles... tu wyjasnialam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=433&w=39083148 Odpowiedz Link Zgłoś