Dodaj do ulubionych

"Defekt 2" - kiedy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 16:40
Może jest na forum dobrze poinformowana osoba, która wie kiedy telewizja
pokaże ciąg dalszy polskiego serialu "Defekt". Miał być zaraz po zakończeniu
wyemitowanej pierwszej 4-odcinkowej serii, ale w zapowiedziach programowych
nie ma
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: "Defekt 2" - kiedy? IP: *.pai.net.pl 07.04.06, 21:27
      22 kwietnia, godzina 22.25
      • dona.a Re: "Defekt 2" - kiedy? 07.04.06, 21:57
        dzięki
        • byeblackbird Re: "Defekt 2" - kiedy? 23.04.06, 13:12
          i jak wrażenia z pierwszego odcinka drugiej serii? od razu uśmiercili Damięckiego:(
          • Gość: dona Re: "Defekt 2" - kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 14:29
            mnie się podoba, dlatego oglądam. Tego Damięckiego chyba najrzadziej widuję w
            TV, miał pecha,że zginął na początku. Obsada ok, Fronczewski jest świetny,
            małolat w epizodzie też wreszcie jakiś prawdziwy, a nie drewniany jak większość
            serialowych nastolatków, Orzechowski jak zwykle gra jakiegoś ciemnego typa.
            Obejrzę cały serial bo nie widzę w tym czasie konkurencji na innych programach
            • Gość: Bleee Re: "Defekt 2" - kiedy? IP: *.future-net.pl 24.04.06, 18:34
              Kochani błagam, opowiedzcie mi początkowe 10 minut bo się zagapiłam i nie
              oglądałam! Zaczęłam oglądać od momentu jak jakiś małolat z podbitym okiem w
              domku chyba Fronczewskiego jadł jajecznicę a potem prosił żeby mógł jego autem
              pojechać choć do asfaltówki! No i potem Damięcki był na wieczorze kawalerskim!
              • Gość: dona Re: "Defekt 2" - kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 10:53
                prokurator Ginter zostawiła pracę w sądzie, zajęła się nauczaniem. Zabiera ojca
                z ośrodka opiekuńczego do domu. W lesie jakaś strzelanina, policjant w obawie
                przed obciążającymi zeznaniami zabija faceta z którym sie umówił a potem
                spotyka się z narzeczonym Ginterowej, dziennikarzem. Obserwował ich podejrzany
                typ /gra go Orzechowski/, potem scena w lesie, Fronczewski z fajnym małolatem
                • Gość: Bleee Re: "Defekt 2" - kiedy? IP: *.future-net.pl 25.04.06, 20:13
                  Dzięki!!!!!!
                  • Gość: Aśka Re: "Defekt 2" - kiedy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 22:55
                    Bardzo przepraszam, dziennikarz od sensacji- narzeczony? Ucieszyłam się, że
                    zginął! Matko, to tak nie pasowało do postaci, jaką gra Cielecka, że aż
                    zgrzytało... To co, jakby była lesbijką, to by się spotykała z tą dziennikarką
                    z pierwszej serii, którą grała Krukówna?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka