maasad 25.05.06, 12:19 CZy ktoś z was zauważył że Marysia wstając z łóżka ma założone rajstopy z lykry? Nogi jej się świecą. Trochę to dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: Pierwsza Miłość IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 25.05.06, 12:24 Cały ten serial jest dziwny....Kinga i jej dziecko ,szkoda mi malca bo miec taką matke to porażka już na starcie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Pierwsza Miłość 25.05.06, 15:14 odpowiedz jest prosta,ciągle chce być dziewicą z Wadlewa Odpowiedz Link Zgłoś
maasad Re: Pierwsza Miłość 26.05.06, 11:40 No fakt. Rajtuzy na noc to sposób na zachowanie dziewictwa. Po co antykoncepcja lepiej lycra! Co do Kingi to przecież wspaniała mama. Ciągle ryczy lub ciąga to dziecko tam i siam. Dobrze że takie grzeczne. Jeszcze nie słyszałam by płakało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Pierwsza Miłość IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.06.06, 20:50 Tak nas znudził ten serial i poraził swoją głupotą, że aż zaprzestaliśmy pisania i to wszyscy naraz?? Ja śledzę czasem kolejne, schematyczne ującia, i już niczemu się nie dziwię.Wyjechała Pałkowska i został zabity Piłkarz, Bogu dzięki, że ci aktorzy zmądrzeli i wycofali się z tego badziewia.Dziś odnotowałam kolejny, cudowny zwrot akcji - po wyzwaniu przez Bartka rodziny Żukowskich od świętoszków parę odcinków temu -ten bardzo interesujący młody lekarz...zamieszka znów u Teresy i Marka. Ciekawe, po co? Może i on zacznie maślanymi oczami wodzić za super-hiper inteligentną Emilką, o którą się będzie bił z Markiem i Andrzejem? Odpowiedz Link Zgłoś
krzaczekbzu Re: Pierwsza Miłość 01.06.06, 23:18 Sama o tym myślalam,nic nie piszemy! Skandal! Ale z Marysią(nieustannie w blyszczyku)z Pawelkiem tylko z dziobków będą sobie jedli?Maaatko,a jak wymalowali tą narzeczoną brata Pawelka, przecież to malolatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Pierwsza Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:29 Kochani nie zapomniałam o naszym "super " serialiku... tylko nie mialam siły o nim pisać...jest tak beznadziejny ,ze az szkoda słów... ale skoro zaczeliscie....:)) heheeh jednak mi tego brakowało:) Więc ja nie jestem na bierząco ,,,ale poraża mnie ta grzywa Maryjjjiii naszej dziewicy, i Pawellos , który wkroczył na drogę prawdy i dobra... Załapałam sie na odcinek kiedy to Maryjja i Pawellos po ospiewaniu wspolnej pieśni powiadomili rodzinę ,ze sie żenią.... jejkuu ale to była jazda... wszyscy prawie płakali... a na serio zastanawiam sie, czy to jest reality show bo jak wiadomo Maryjja i Pawellooos w zyciu prawdziwym są parą... i juz widzę za miesiac , góra dwa... ten wielki tytuł w jakims plotkarskim pismie...."Postanowili sie pobrać naprawdę!" i zdjęcie tej beznadziejnej parkina tle rózowych serduszek... wspomnicie moje słowa...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Pierwsza Miłość IP: *.crowley.pl 03.06.06, 23:32 Przyuważyli tę lycre, no.... :P A myślałem że umknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
maasad Re: Pierwsza Miłość 07.06.06, 12:11 Tak, denerwuje mnie ta Pani Natalia z tym swoim Tosieńkiem. Co to za kobieta? Cały ten serial jest juz tak pokopany że dziwie się że jeszcze na to patrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Pierwsza Miłość 07.06.06, 14:37 a ja sie zalapalam na powtorke i dobil mnie nastepujacy dialog: Janek: to moze ja bym do was jutro przyjechal? Marysia: no dobrze Janek: a kiedy, bo nie nie chcialbym przeszkadzac Marysia: tato, Ty nigdy nie przeszkadzasz Janek: no to moze jutro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Pierwsza Miłość IP: 82.177.102.* 07.06.06, 14:47 powalony serial Odpowiedz Link Zgłoś
mysza165 Re: Pierwsza Miłość 10.06.06, 23:09 a mnie dobila scena z Emilką i Markiem , któy sie do niej przymilał. Jakieś przegięcie pały. Ten serial jest poprostu śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Pierwsza Miłość 11.06.06, 09:30 Ten serial nie jest ani śmieszny, ani załosny, jest po prostu smutny...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pierwsza Miłość IP: *.uz.zgora.pl 11.06.06, 09:43 Mnie osobiście do szału doprowadza fakt chodzenia spac w pełnym makijażu .Robi tak Marysia ,Kinga i reszta "cudownych" istot ,przecież to jest conajmniej nie higieniczne...która kobieta o zdrowych zmysłach tak robi,ja wiem że to jest film ale mnie to bardzo denerwuje . Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: Pierwsza Miłość 11.06.06, 10:12 Gość portalu: Marta napisał(a): > Mnie osobiście do szału doprowadza fakt chodzenia spac w pełnym makijażu .Robi > tak Marysia ,Kinga i reszta "cudownych" istot ,przecież to jest conajmniej nie > higieniczne...która kobieta o zdrowych zmysłach tak robi,ja wiem że to jest > film ale mnie to bardzo denerwuje . Zgadzam sie ... wszyscy są zawsze w pełnym makijażu... dobija mnie wątek z molestującym pomoc domową - Panem domu ! Jejku czy ten serial to ma być poradnik dla podstarzałych facetów? te teksty? te dialogi? kto to [pisze! Ludzie zlitujcie sie nad widzami i napiszcie coś ambitnego....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...:/ Re: Pierwsza Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:53 dziwię się że aktorzy którzy do tej pory zagrali w dobrych produkcjach graja w tym serialu,gdyby to jeszcze dobre było a tu...przeciez to najgorszy obecnie serial,aktorzy częściowo też,mam tu na myśli maryśkę,pawelka,kingę ehh tosieńka,czekam kiedy to przestaną emitować,bo ci wymienieni nie zrezygnują na pewno bo nigdzie roboty nie dostaną z ich"poziomem"grania,,a kto tworzy ten serial w pełni sił fizycznych i umysłowych i robi to świadomie to już bez komentarza,chyba Ci co grają bo nie chce mi się wierzyć żeby profesjonalisci ciągnęli taki badziew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pierwsza Miłość IP: *.orange.pl 11.06.06, 23:05 Az sie milo czyta jak tak wieszacie psy na aktorach, tworcach i innych takich. A pomyslal ktos z was, szanownych czytelniko-widzow, ze ktos to jednak oglada? Ze jakies trzy miliony ludzi codziennie patrza na te zalosna gre, na te zalosne watki, i czekaja co bedzie w nastepnym odcinku? Takie widocznie jest zapotrzebowanie, o roznorodnosci nie wspominajac. Gdyby wszystkie seriale byly tak wspaniale jak opiewany tu "M jak Mielonka" to swiat bylby chyba nudny, nie uwazacie? Hihi, az pocieszne jest to zacietrzewienie, z jakim wytykane sa bledy w tej produkcji, a zupelnie nie zauwazane (bardzo podobne zreszta) w innych, niekoniecznie polsatowych. Jedno jest jednak zauwazalne - dokladnosc z jaka sledzicie wszelkie niezgodnosci z rzeczywistoscia, znajomosc postaci, watkow. Bez tej dokladnosci i uwaznego sledzenia nie dane by wam bylo widziec wszelkich mankamentow, w jakie niewatpliwie bogato wyposazona jest "Pierwsza Milosc". I zrobilo by sie wam jeszcze weselej, gdyby okazalo sie ze tworcami sa ci sami ludzie, ktorzy maja cos wspolnego z innymi serialami, ktore sa wrecz lubiane. I co? I nic. Swiat toczy sie dalej, powstana nastepne odcinki, dalej jedni beda lubic kawior a inni salceson. I o to wlasnie chodzi. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarr Re: Pierwsza Miłość IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.06.06, 07:36 Dziękujemy za życzenia smacznego, tym bardziej ze smakiem będziemy krytykować, bo nam się tak podoba i po to ten serial z taką dokładnością oglądamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;)))) Re: Pierwsza Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:01 Gość portalu: :) napisał(a): > Az sie milo czyta jak tak wieszacie psy na aktorach, tworcach i innych takich. > A pomyslal ktos z was, > szanownych czytelniko-widzow, ze ktos to jednak oglada? Ze jakies trzy miliony > ludzi codziennie > patrza na te zalosna gre, na te zalosne watki, i czekaja co bedzie w nastepnym > odcinku? Różne są zboczenia jak widać. Takie > widocznie jest zapotrzebowanie, o roznorodnosci nie wspominajac. Gdyby wszystki > e seriale byly tak > wspaniale jak opiewany tu "M jak Mielonka" to swiat bylby chyba nudny, nie uwaz > acie? Nie. Nie byłby również nudny gdyby wszyscy byli piękni i ładnie pachnieli... Hihi, az > pocieszne jest to zacietrzewienie, z jakim wytykane sa bledy w tej produkcji, a > zupelnie nie zauwazane > (bardzo podobne zreszta) w innych, niekoniecznie polsatowych. Jedno jest jednak > zauwazalne - > dokladnosc z jaka sledzicie wszelkie niezgodnosci z rzeczywistoscia, znajomosc > postaci, watkow. Zauważalne jest jeszcze to, że Pierwszej Mielonce poświecony jest 1 wątek podczas gdy innym serialiszczom znacznie więcej. Założyć można iż jest to odzwierciedleniem różnic oglądalności. Bez > tej dokladnosci i uwaznego sledzenia nie dane by wam bylo widziec wszelkich man > kamentow, w jakie > niewatpliwie bogato wyposazona jest "Pierwsza Milosc". Być może mankamentów jest tak dużo, że wcale nie trzeba się w serial zagłębiać aby je zauważyć? To tak jak z wdepnięciem w gó... W parku zdrojowym trzebaby niezłego wysiłku, uwagi i zacięcia aby w owo gó.. wdepnąć podczas gdy na przeciętnym podworzu w zatęchłej dzielnicy wystarczy jeden krok a bucik ufajdany. I zrobilo by sie wam jes > zcze weselej, gdyby > okazalo sie ze tworcami sa ci sami ludzie, ktorzy maja cos wspolnego z innymi s > erialami, ktore sa > wrecz lubiane. Z całym szacunkiem dla twórców - które to ich "produkcje" są tak lubiane? Kiepscy, Adaś i Ewka, Samo Życie, Warto Kochać, Klan.....? Czy mi sie wydaje czy wymieniam właśnie największe gnioty telewizyjne?! I co? I nic. Swiat toczy sie dalej, powstana nastepne odcinki, d > alej jedni beda lubic > kawior a inni salceson. I o to wlasnie chodzi. Smacznego. I co? I nic. Miłego mielenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maasad Re: Pierwsza Miłość 16.06.06, 10:56 Muszę się pochwalić że tego porąbanego serialu nie oglądałam przez cały tydzień. Ale kiedyś obejrzę jakis odcinek tylko po to by coś skrytykować! Odpowiedz Link Zgłoś