Dodaj do ulubionych

Pierwsza Miłość

25.05.06, 12:19
CZy ktoś z was zauważył że Marysia wstając z łóżka ma założone rajstopy z
lykry? Nogi jej się świecą. Trochę to dziwne.
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Pierwsza Miłość IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 25.05.06, 12:24
      Cały ten serial jest dziwny....Kinga i jej dziecko ,szkoda mi malca bo miec
      taką matke to porażka już na starcie.
    • krzaczekbzu Re: Pierwsza Miłość 25.05.06, 15:14
      odpowiedz jest prosta,ciągle chce być dziewicą z Wadlewa
      • maasad Re: Pierwsza Miłość 26.05.06, 11:40
        No fakt. Rajtuzy na noc to sposób na zachowanie dziewictwa. Po co antykoncepcja
        lepiej lycra! Co do Kingi to przecież wspaniała mama. Ciągle ryczy lub ciąga to
        dziecko tam i siam. Dobrze że takie grzeczne. Jeszcze nie słyszałam by płakało.
        • Gość: ikarr Re: Pierwsza Miłość IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.06.06, 20:50
          Tak nas znudził ten serial i poraził swoją głupotą, że aż zaprzestaliśmy pisania
          i to wszyscy naraz?? Ja śledzę czasem kolejne, schematyczne ującia, i już
          niczemu się nie dziwię.Wyjechała Pałkowska i został zabity Piłkarz, Bogu dzięki,
          że ci aktorzy zmądrzeli i wycofali się z tego badziewia.Dziś odnotowałam
          kolejny, cudowny zwrot akcji - po wyzwaniu przez Bartka rodziny Żukowskich od
          świętoszków parę odcinków temu -ten bardzo interesujący młody lekarz...zamieszka
          znów u Teresy i Marka. Ciekawe, po co? Może i on zacznie maślanymi oczami wodzić
          za super-hiper inteligentną Emilką, o którą się będzie bił z Markiem i Andrzejem?
          • krzaczekbzu Re: Pierwsza Miłość 01.06.06, 23:18
            Sama o tym myślalam,nic nie piszemy! Skandal!
            Ale z Marysią(nieustannie w blyszczyku)z Pawelkiem tylko z dziobków będą sobie
            jedli?Maaatko,a jak wymalowali tą narzeczoną brata Pawelka, przecież to
            malolatka.
            • Gość: alka Re: Pierwsza Miłość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:29
              Kochani nie zapomniałam o naszym "super " serialiku... tylko nie mialam siły o
              nim pisać...jest tak beznadziejny ,ze az szkoda słów...
              ale skoro zaczeliscie....:)) heheeh jednak mi tego brakowało:)
              Więc ja nie jestem na bierząco ,,,ale poraża mnie ta grzywa Maryjjjiii naszej
              dziewicy, i Pawellos , który wkroczył na drogę prawdy i dobra...
              Załapałam sie na odcinek kiedy to Maryjja i Pawellos po ospiewaniu wspolnej
              pieśni powiadomili rodzinę ,ze sie żenią.... jejkuu ale to była jazda... wszyscy
              prawie płakali... a na serio zastanawiam sie, czy to jest reality show bo jak
              wiadomo Maryjja i Pawellooos w zyciu prawdziwym są parą... i juz widzę za
              miesiac , góra dwa... ten wielki tytuł w jakims plotkarskim
              pismie...."Postanowili sie pobrać naprawdę!" i zdjęcie tej beznadziejnej parkina
              tle rózowych serduszek... wspomnicie moje słowa...:)
              • Gość: . Re: Pierwsza Miłość IP: *.crowley.pl 03.06.06, 23:32
                Przyuważyli tę lycre, no.... :P
                A myślałem że umknie :)
                • maasad Re: Pierwsza Miłość 07.06.06, 12:11
                  Tak, denerwuje mnie ta Pani Natalia z tym swoim Tosieńkiem. Co to za kobieta?
                  Cały ten serial jest juz tak pokopany że dziwie się że jeszcze na to patrzę.
                  • kinia1987 Re: Pierwsza Miłość 07.06.06, 14:37
                    a ja sie zalapalam na powtorke i dobil mnie nastepujacy dialog:

Janek: to moze ja bym do was jutro przyjechal?
                    Marysia: no dobrze
                    Janek: a kiedy, bo nie nie chcialbym przeszkadzac
                    Marysia: tato, Ty nigdy nie przeszkadzasz
                    Janek: no to moze jutro?
                    • Gość: ninka Re: Pierwsza Miłość IP: 82.177.102.* 07.06.06, 14:47
                      powalony serial
                      • mysza165 Re: Pierwsza Miłość 10.06.06, 23:09
                        a mnie dobila scena z Emilką i Markiem , któy sie do niej przymilał. Jakieś
                        przegięcie pały. Ten serial jest poprostu śmieszny
                        • bujaka_jamajka Re: Pierwsza Miłość 11.06.06, 09:30
                          Ten serial nie jest ani śmieszny, ani załosny, jest po prostu smutny...:P
    • Gość: Marta Re: Pierwsza Miłość IP: *.uz.zgora.pl 11.06.06, 09:43
      Mnie osobiście do szału doprowadza fakt chodzenia spac w pełnym makijażu .Robi
      tak Marysia ,Kinga i reszta "cudownych" istot ,przecież to jest conajmniej nie
      higieniczne...która kobieta o zdrowych zmysłach tak robi,ja wiem że to jest
      film ale mnie to bardzo denerwuje .
      • ankas4 Re: Pierwsza Miłość 11.06.06, 10:12
        Gość portalu: Marta napisał(a):

> Mnie osobiście do szału doprowadza fakt chodzenia spac w pełnym makijażu .Robi
        > tak Marysia ,Kinga i reszta "cudownych" istot ,przecież to jest conajmniej nie
        > higieniczne...która kobieta o zdrowych zmysłach tak robi,ja wiem że to jest
        > film ale mnie to bardzo denerwuje .

Zgadzam sie ... wszyscy są zawsze w pełnym makijażu... dobija mnie wątek z
        molestującym pomoc domową - Panem domu ! Jejku czy ten serial to ma być poradnik
        dla podstarzałych facetów? te teksty? te dialogi? kto to [pisze! Ludzie
        zlitujcie sie nad widzami i napiszcie coś ambitnego....!
        • Gość: ...:/ Re: Pierwsza Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 10:53
          dziwię się że aktorzy którzy do tej pory zagrali w dobrych produkcjach graja w
          tym serialu,gdyby to jeszcze dobre było a tu...przeciez to najgorszy obecnie
          serial,aktorzy częściowo też,mam tu na myśli maryśkę,pawelka,kingę ehh
          tosieńka,czekam kiedy to przestaną emitować,bo ci wymienieni nie zrezygnują na
          pewno bo nigdzie roboty nie dostaną z ich"poziomem"grania,,a kto tworzy ten
          serial w pełni sił fizycznych i umysłowych i robi to świadomie to już bez
          komentarza,chyba Ci co grają bo nie chce mi się wierzyć żeby profesjonalisci
          ciągnęli taki badziew...
          • Gość: :) Re: Pierwsza Miłość IP: *.orange.pl 11.06.06, 23:05
            Az sie milo czyta jak tak wieszacie psy na aktorach, tworcach i innych takich. A pomyslal ktos z was,
            szanownych czytelniko-widzow, ze ktos to jednak oglada? Ze jakies trzy miliony ludzi codziennie
            patrza na te zalosna gre, na te zalosne watki, i czekaja co bedzie w nastepnym odcinku? Takie
            widocznie jest zapotrzebowanie, o roznorodnosci nie wspominajac. Gdyby wszystkie seriale byly tak
            wspaniale jak opiewany tu "M jak Mielonka" to swiat bylby chyba nudny, nie uwazacie? Hihi, az
            pocieszne jest to zacietrzewienie, z jakim wytykane sa bledy w tej produkcji, a zupelnie nie zauwazane
            (bardzo podobne zreszta) w innych, niekoniecznie polsatowych. Jedno jest jednak zauwazalne -
            dokladnosc z jaka sledzicie wszelkie niezgodnosci z rzeczywistoscia, znajomosc postaci, watkow. Bez
            tej dokladnosci i uwaznego sledzenia nie dane by wam bylo widziec wszelkich mankamentow, w jakie
            niewatpliwie bogato wyposazona jest "Pierwsza Milosc". I zrobilo by sie wam jeszcze weselej, gdyby
            okazalo sie ze tworcami sa ci sami ludzie, ktorzy maja cos wspolnego z innymi serialami, ktore sa
            wrecz lubiane. I co? I nic. Swiat toczy sie dalej, powstana nastepne odcinki, dalej jedni beda lubic
            kawior a inni salceson. I o to wlasnie chodzi. Smacznego.
            • Gość: ikarr Re: Pierwsza Miłość IP: *.kom / *.os1.kn.pl 12.06.06, 07:36
              Dziękujemy za życzenia smacznego, tym bardziej ze smakiem będziemy krytykować,
              bo nam się tak podoba i po to ten serial z taką dokładnością oglądamy.
            • Gość: ;)))) Re: Pierwsza Miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:01
              Gość portalu: :) napisał(a):

> Az sie milo czyta jak tak wieszacie psy na aktorach, tworcach i innych
              takich.
              > A pomyslal ktos z was,
              > szanownych czytelniko-widzow, ze ktos to jednak oglada? Ze jakies trzy
              miliony
              > ludzi codziennie
              > patrza na te zalosna gre, na te zalosne watki, i czekaja co bedzie w
              nastepnym
              > odcinku?

Różne są zboczenia jak widać.

Takie
              > widocznie jest zapotrzebowanie, o roznorodnosci nie wspominajac. Gdyby
              wszystki
              > e seriale byly tak
              > wspaniale jak opiewany tu "M jak Mielonka" to swiat bylby chyba nudny, nie
              uwaz
              > acie?

Nie. Nie byłby również nudny gdyby wszyscy byli piękni i ładnie pachnieli...

Hihi, az
              > pocieszne jest to zacietrzewienie, z jakim wytykane sa bledy w tej produkcji,
              a
              > zupelnie nie zauwazane
              > (bardzo podobne zreszta) w innych, niekoniecznie polsatowych. Jedno jest
              jednak
              > zauwazalne -
              > dokladnosc z jaka sledzicie wszelkie niezgodnosci z rzeczywistoscia,
              znajomosc
              > postaci, watkow.

Zauważalne jest jeszcze to, że Pierwszej Mielonce poświecony jest 1 wątek
              podczas gdy innym serialiszczom znacznie więcej. Założyć można iż jest to
              odzwierciedleniem różnic oglądalności.

Bez
              > tej dokladnosci i uwaznego sledzenia nie dane by wam bylo widziec wszelkich
              man
              > kamentow, w jakie
              > niewatpliwie bogato wyposazona jest "Pierwsza Milosc".

Być może mankamentów jest tak dużo, że wcale nie trzeba się w serial zagłębiać
              aby je zauważyć? To tak jak z wdepnięciem w gó... W parku zdrojowym trzebaby
              niezłego wysiłku, uwagi i zacięcia aby w owo gó.. wdepnąć podczas gdy na
              przeciętnym podworzu w zatęchłej dzielnicy wystarczy jeden krok a bucik
              ufajdany.

I zrobilo by sie wam jes
              > zcze weselej, gdyby
              > okazalo sie ze tworcami sa ci sami ludzie, ktorzy maja cos wspolnego z innymi
              s
              > erialami, ktore sa
              > wrecz lubiane.

Z całym szacunkiem dla twórców - które to ich "produkcje" są tak lubiane?
              Kiepscy, Adaś i Ewka, Samo Życie, Warto Kochać, Klan.....? Czy mi sie wydaje
              czy wymieniam właśnie największe gnioty telewizyjne?!

I co? I nic. Swiat toczy sie dalej, powstana nastepne odcinki, d
              > alej jedni beda lubic
              > kawior a inni salceson. I o to wlasnie chodzi. Smacznego.

I co? I nic. Miłego mielenia.

• maasad Re: Pierwsza Miłość 16.06.06, 10:56
                Muszę się pochwalić że tego porąbanego serialu nie oglądałam przez cały
                tydzień. Ale kiedyś obejrzę jakis odcinek tylko po to by coś skrytykować!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka