Dodaj do ulubionych

Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie?

02.06.06, 20:19
Na jaki serial teraz się przerzucacie? Ja wciagnęłam się w Prison Break. Ale
napięcie i akcja...!!!
Inny styl, ale pod względem dramatyzacji spoko
Czekam na inspiracje...
Obserwuj wątek
    • umfana Polećcie mi jakieś filmy :o) 02.06.06, 22:20

• lukas4 Ja już się przeniosłem :) 03.06.06, 10:55
        Teraz oglądam "Smallville", wiem że to kompletnie inny serial ale go lubie.
        Pozatym na długo wystarczy bo mam do obejżenia 2 sezony po 22 odcinki :)
        Właśnie słyszałem coś o tym serialu "Prison break" że podobno dobry. Nie wiem o
        co w nim chodzi, będe go oglądał po Smallville i jakoś te 4 miechy wytrzymam.
        • z_innej_bajki Re: Ja już się przeniosłem :) 03.06.06, 11:49
          "Prison break" najlepszy serial... można powiedziec ze lepszy od "Lost" ,
          jeszcze "Gotowe na wszystko"
    • ariwederczi Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 03.06.06, 12:56
      Polecam "24" i "Prison Break". :)
      • malwes Link do preason break 03.06.06, 19:44
        ...ja nie wiem jak wytrzymać bez Lost...:( Dawał naprawdę rewelacyjny
        odpoczynek od pracy i "szarego dnia". Podobno PB jest tych samych scenarzystów?
        (Ktoś żartował tu kiedyś, że przez chwilę akcje obu seriali się zejdą...).
        Dacie namiery może na jakiś pierwszy odcinek tego serialu? (mają jakieś forum -
        nic nie mogłam znaleźć ;)?
        • franaga Re: Link do preason break 03.06.06, 20:13
          Tu jest fajna seria, dobrej jakości Xvid asd - szybciutko sie ściąga, od razu z
          napisami polskimi.

www.mininova.org/search/?search=prison+break
          Miłego ogladanka,
          a Wentworth Miller - główny bohater jest boski -nawet mó mąż jest pod wrażeniem
          (-;
          • tomek121 Re: Link do forum prison break 03.06.06, 21:54
            www.foxriver.vfb.pl/forum/portal.php
            Bardzo fajne forum;];D Ha! i jestem w czołówce w ilości postów;];D
            Forum przede wszystkim o PB, ale teraz jak się sezon zakończył to jest o wszystkim...;];D
          • tomek121 Re: Link do prison break 03.06.06, 21:57
            Tak jest wercja (XviD asd) EnglishV+NapisyPL jest najlepsza bo odcinki mają po 120 mega...;];D i się ciągnie w niecałą godzine;];D
    • kubissimo Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 04.06.06, 10:43
      mam pare zaleglych rzeczy na plytkach
      Rzym, Oz, Veronica Mars
      no i Will & Grace. mam zamiar w wakacje przejsc przez wszystkie sezony :)
      • kubissimo pe.es 04.06.06, 10:44
        od wtorku na HBO "Trawka"
        serdecznie polecam - znakomity serial
        nie moge sie doczekac lipca, bo wtedy zaczyna sie druga seria :)))
    • elfhelm Rzym oczywiście :) rewelacja 04.06.06, 12:54
      no i zawsze można Detektywa Monka poszukać
    • oneofthem Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 04.06.06, 22:45
      "Lost" to trzeci serial, który naprawdę mnie oczarował (po "Twin Peaks" i
      "X-files"). Wcześniej była jeszcze "Strefa mroku", ale mało ją pamiętam, bo
      byłem szczeniakiem... Teraz oglądam telewizję sporadycznie, więc jeżeli jest
      jakiś serial, który atmosferą nawiązuje do wymienionych, to proszę o namiary.
      • franaga Dajcie link na Twin Peaks 05.06.06, 22:41
        jak wyżej (-:
        • umfana Re: Dajcie link na Twin Peaks 06.06.06, 19:53
          jestem za :o)
          Dajcie namiary na filmy też dla kobiet!
          sf i psychologiczne a nie kilerkę
          • tomek121 Re: Dajcie link na Twin Peaks 07.06.06, 00:24
            Twin Peaks jest do zciągnięcia z tego forum które wyżej podałem;];D Jakis Megauploads czy cos takiego!;];D
    • noc_kairu Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 14.06.06, 15:00
      Na forum seriale jest napisane ,że wraca Twin Peaks i przy tym serialu póki co
      przeczekam.
      • szczesliwka Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 15.06.06, 19:24
        Polecam "House, MD" - ostra jazda bez trzymanki, żadne tam "na dobre i na złe". LOL
    • lolik2 wczoraj skończyłam Prison Break :) 16.06.06, 12:21
      i wiecie co? nie rozstrzelajcie, ale chyba fajniejsze niż Lost.
      w każdym odcinku akcja, wszystko się trzyma przysłowiowej kupy, bardzo dobrzy aktorzy (niestety główni są najgorsi z tego wszystkiego, ale taki na przykład Peter Stormare jak zawsze wymiata!). Od odcinka z buntem po prostu miodzio!
      Zakończenie jak to zakończenie, przerwali w połowie akcji, no ale tak się kończą wszystkie sezony każdego serialu ;)
      Jednym słowem - polecam!

P.S. dla tych, co widzieli
      myślę, że na tym lotnisku uratuje ich ojciec Linca i Michaela.

a teraz będe ściągać Battlestar Galactica!
      • szczesliwka Re: wczoraj skończyłam Prison Break :) 16.06.06, 21:01
        Battlestar też polecam, aż obgryzam paznokcie, bo III sezon dopiero w
        październiku! :(
        • lukas4 Re: wczoraj skończyłam Prison Break :) 17.06.06, 00:46
          Sporo osób ogląda Prison Break, ja dopiero zacząłem.
          Mam pytanie, czy ktoś wie kto wykonuje ten utwór z odcinka drugiego w 6:40 min,
          w czasie jak wychodzi na spacerniak. Jest niezły i chciałbym go mieć.
          • lukas4 Dziś skończyłem Prison Break :) 21.06.06, 13:39
            Kurcze, serial bardzo fajny, ale zawiodłem się na zakończeniu :(
      • lolik2 Battlestar 03.07.06, 08:02
        no, wczoraj zaczęłam... jak dla mnie nie umywa się do Lost i PB :(
        z tych 3 seriali niestety najmarniejsze aktorstwo, a to mi zawsze okropnie przeszkadza. Pomysł świetny, ale wykonanie takie sobie. Na razie obejrzałam pilota (2 cześci), zobaczymy jak się rozkręci.
        • lolik2 no niestety 03.07.06, 21:27
          przetrawiłam tylko 3 odcinki. nuda okrutna...
          • lolik2 a jednak 12.07.06, 12:17
            "z braku laku" zabrałam sie za dalsze odcinki i muszę przyznac, że im dalej tym lepiej :) rozkręca sie pod koniec 1 serii

natomiast nieustająco wkurza mnie poziom aktorstwa, toż to normalnie jakby polski serial! tragedia! a najgorszy ten tam doktor Gaius JakMuTam.
            • umfana Re: a jednak 15.07.06, 23:01
              Ja chyba z nudów załapie się na to. Teraz chcę ściągnać Felicity
              • lolik2 skończyłam BG 17.07.06, 07:54
                2 sezon zdecydowanie lepszy!
                a teraz zaczęłam Rzym. całkiem całkiem :)
                • lolik2 i skończyłam Rzym :) 21.07.06, 08:17
                  super! polecam wszystkim
                  trochę jak dla mnie mało przekonywująca przemiana Brutusa, ale i tak serial jest naprawdę porządny :)
                  • lolik2 acha, ściągnęłam 4400 / dziś zaczynam :) 21.07.06, 08:18
                    • lolik2 I sezon trochę nudy 27.07.06, 09:16
                      ale wyjasnili w ostatnim odcinku o co chodzi, więc z ciekawości obejrze dalej :)
                      • lolik2 wczoraj zaszalałam 09.08.06, 07:55
                        i ściągnęłam:
                        - pilota Travelera - zapowiada się świetnie! W pierwszej scenie wielkie BUM i tak jest do końca. Przypomina trochę PB, wszystko dzieje się szybko i sprawnie, żadnych dłużyzn i rozmów o uczuciach ;) szkoda tylko, że zaczyna się dopiero w styczniu 07.
                        - Eureka - na razie 3 odcinki, wczoraj był czwarty. Jak to ktoś na hataku określił "przystanek Alaska w wersji sci-fi". Bardzo sympatyczny film z poczuciem humoru, jaki lubię. I dobrze zagrany. Ciekawe postaci. Taki serial dla odpręzenia, ale zdecydowanie warto
                        - Numb3rs - na razie jestem po 1 odcinku. Wrażenia średnie, ileż to już było seriali o policjantach... co do tytułowych liczb, to moja wiedza matematyczna zatrzymała się w zamierzchłych czasach na etapie liceum, ale nawet ja wiem, że te wszystkie wykresy i wzory to pic na wodę :) zobaczymy jak się rozwinie, na razie nie widzę nic nowatorskiego i oryginalnego. miło się ogląda roba morrowa z Przystanku Alaska, jak to się ludzie jednak szybko zmieniają...

No i ściągam Invasion :)
    • one-man-army Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 24.06.06, 03:15
      Ja właśnie sciagam 21Gb pack South Parku, planuję jeszcze raz przerobić "My name is Earl" (swoja drogą kto nie widział niech sprawdzi. No i Prison Break
      • dascha.semcov Prison Break 25.06.06, 22:26
        ja połknęłam Prison w cztery noce, i to na dodatek podczas sesji
        egzaminacyjnej, taka zdolna jestem, nie chwaląc się :)
        nie ma sensu porównywać go z Lost, bo te seriale są zupełnie inne. Oba
        znakomite, chociaż ja bardziej do serca przytuliłam bohaterów Losta.

Tak a propos, czy naprawdę nie ma jeszcze drugiej serii Prison Break?!
        Mam takie mgliste wrażenie, jakbym na MTV Base widziała reklamę I i II, ale
        może się pomyliłam?
        Wie ktoś coś nt.?
        • marapi19 Re: Prison Break 27.06.06, 13:01
          ja też wciągnęłam Prison Break w dwa dni. świetna akcja, ale w ostatnich
          odcinkach, to przesadzili z napięciem, miałam tyle adrenaliny co po 5 kawach.
          21 sierpnia zaczyna sie drugi sezon.
          Jak dla mnie akcja w PB jest bardziej wartka niż w Lost no i nie ma nudnych
          flashbacków.
          Wentworth jest śliczny.
          • ariwederczi Re: Prison Break 03.07.06, 13:31
            > (...) no i nie ma nudnych flashbacków.

Cały 16 odcinek to w połowie nudne flashbacki. A w drugim sezonie pójdą
            bardziej w ślady LOST i flashbacki będą przeplatały się z bieżącą akcją.
    • franaga Wentworth sliczny 28.06.06, 20:52
      No pewnie że jest sliczny i te powalajace oczy....A mój mąż twierdzi, że jest
      do niego podobny (-;
      • marapi19 Re: Wentworth sliczny 28.06.06, 21:39
        niee... to MÓJ mąż jest do niego podobny... ;))))
        • dekadentka Re: Wentworth sliczny 26.09.06, 21:12
          A ja nie mam męża! No ale Wentworth jest prześliczny, nie wygląda na tyle lat
          ile ma (tzn. 34).
    • aiszka4 Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 07.07.06, 23:42
      4400, Taken, Supernatural
      • mmorawski Re: Lost )-:Na jaki serial teraz się przerzucacie 31.07.06, 09:22
        Widzę, że kilka osób stąd ogląda Prison Break. :)
        Zapraszam na oddzielne forum poświęcone temu serialowi.
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41684
        • aniuta75 Tak tak zapraszamy :DDD 26.09.06, 21:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka