Dodaj do ulubionych

Doktor Zosia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 09:25
Na dobre i na złe, to jak wiemy, serial o bohaterach ślicznych i pozytywnych. Kojąca bajka dla dorosłych. Doktor Zosia to jeden z aniołów...Medialny zamęt, jaki wywołuje ewentualny romans z tancerzem nie zrobi jej, jako odtwórczyni dobrej Zofii dobrze....Żeby było jasne - nic mnie nie obchodzi prywatne życie pani M.F. Ma prawo robić co chce, jest osobą dorosłą. Ale zastanawiam się, czy scenarzyści nie szykują nam jakiejś śmierci, na przykład...?Telewizja publiczna pozująca na moralistę i wychowawcę może uznać, że wizerunek pani Małgorzaty nie odpowiada założeniom serialu, który był dotąd nieskazitelny. Zwłaszcza, że medialny szum zaczął się po występach w stacji konkurencyjnej...
Rzecz byłaby o tyle łatwa, że ziarnica już była...
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Doktor Zosia 04.08.06, 09:48
      Ja na przykład potrafię dokładnie oddzielić aktora i postać...

Nie ślędzę dokładnie serialu, ale dr Zosia miała już w serialu nieco negatywny epizod - zdrada? Czyli nie jest nieskazitelna?

O ile pamiętam grała już kiedyś w serialu chyba jakąś negatywną postać ("Radio Romans"?) - spalić kopie filmu, bo kolejna jego emisja mogłaby zaburzyć widzom jej rolę w NDiNZ?

Dla mnie to absurd.

Choć wiem, że Borkowski stracił przed laty pewną szansę na udział w lukratywnej reklamie po tym jak w badaniach wyszło, że jest postrzegany negatywnie poprzez postać Rafalskiego (widziałam raport z tego badania).
      Cały medialny szum odetnie Formniak od reklam, koncertów i innych finansowych chałtur. Zanim nie przycichnie.
    • Gość: Aga Re: Doktor Zosia IP: *.cnb.com.pl 04.08.06, 10:06
      Nie przesadzaj. Można byłoby rozważać zasadność uśmiercenia Zosi, gdyby
      Foremniak, bo ja wiem, zamordowała kogoś. Ale że ma romans? A kto z aktorów nie
      ma? ;)
      Parę miesięcy temu, kiedy Poniedziałek ogłosił, że jest gejem, przychodziły do
      władz TVP apele, by uśmiercić jego bohatera w MJM, ale jakoś do tego nie
      doszło, na szczęście.
    • iwles Re: Doktor Zosia 04.08.06, 10:14
      Gdyby na wszystkie postaci grane przez aktorów patrzeć przez pryzmat ich życia
      prywatnego - byśmy mieli wielkie NIC. Żadnego serialu byśmy nie mieli, bo
      zabrakłoby aktorów. :)
    • Gość: Anka Re: Doktor Zosia IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:09
      a w M jak miłosć to pewło jest takich ścierw, i osób uprawiających seks [prepraszam za słowo] więc może temu debilizmowi się przyjżyjmy!!!
    • Gość: Anka Re: Doktor Zosia IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.06, 17:10
      Na dobre i na złe jest serialem z wysokiej półki i tam grają tylko najepsi aktorzy więc raczej ona w serialu nic nie zrobiła a życie osobiste to jej prywatna sprawa!!
      • Gość: julka Re: Doktor Zosia IP: *.ollnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:06
        Ania naucz sie wyrażac i nie obrażaj osób które grywają w MjM tylkio dlatego że
        grywają.Sama jesteś ścierwem wmysl przysłowia kto przezywa ten sie tak sam
        nazywa.Najpierw sama do czegośc dojdz, zdobądz Oskara i dopiero wtedy obrażaj
        osoby które coś robią.I naprawde nie zazdrość MjM tego że jest popularny,
        popularniejszy od NDiNZ bo naprawde tu nie ma sie o co obrażać.Jeśli tego
        serialu nie lubisz i nawet nie widziałas jednego odcinka to go nie krytykuj.A
        jesli masz zamiar wyraźić o nim bądz o aktorach grających w nim, to rób to w
        sposób kulturalny, bo przeciez dyskutowanie polega na kulturAlnej wymianie zdań
        a nie na rzucani(mam zawsze problem z tym słowem, więc sory za błąd)obelgami w
        aktorów którzy nic ci wkońcu nie zrobili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka